URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Martie 2012, 18:54

Doi avocaţi orădeni au câştigat un proces intentat clubului CFR Cluj. Ei au fost împiedicaţi să intre la un meci cu Dinamo

Doi avocaţi orădeni au câştigat un proces intentat clubului CFR Cluj. Ei au fost împiedicaţi să intre la un meci cu Dinamo Avocatul orădean Alin Inăşel (al doilea din dreapta) este unul dintre cei doi orădeni, suporteri ai echpei Dinamo, care au câştigat procesul intentat clubului CFR Cluj, care le-a interzis accesul pe stadion
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Avocaţii orădeni Alin Alexandru Inăşel şi Marius Călin Cheregi au câştigat irevocabil procesul pe care l-au intentat clubului CFR Cluj pentru că, în 8 noiembrie 2010, au fost împiedicaţi să intre pe stadionul din Gruia la partida dintre echipa clujeană şi Dinamo Bucureşti, scrie OradeCluj.ro.

"Temându-se că în incinta stadionului ar intra fani ai rivalei "U" Cluj care să susţină pe Dinamo, şefii CFR au cerut forţelor de ordine să împiedice accesul la peluza oaspeţilor al suporterilor care nu aveau buletin de Bucureşti sau de Ilfov", notează site-ul clujean.

Atât doar că nici celelalte intrări nu au fost disponibile, iar mai mult, casa de bilete s-a închis cu 4 ore înainte de startul partidei. Împiedicaţi să intre pe stadion, cei doi orădeni au văzut meciul într-un local din Cluj-Napoca.

Inăşel e suporter înfocat al echipei Dinamo şi merge frecvent la partidele din ţară, fiind şi vicepreşedintele fan clubului Guardia Oradea. Simţindu-se nedreptăţit, atât el cât şi Cheregi au dat conducerea clubului în judecată şi a avut efect. Potrivit sentinţei definitive şi irevocabile, dată în această săptămână de Tribunalul Comercial Cluj, cei doi vor primi fiecare 100 de lei, pentru cheltuielile de deplasare, dar şi câte 1.000 de lei, daune morale, pentru că nu au putut urmări partida pe stadion.

Inăşel a contactat deja un executor judecătoresc pentru punerea în practică a deciziei instanţei. El a anunţat că va urma o acţiune judecătorească şi în folosul celorlalţi zeci de fani dinamovişti care sunt nemulţumiţi că au fost ţinuţi la poarta stadionului şi care au aşteptat să vadă cum soluţionează instanţele clujene acest litigiu.

Mai multe detalii despre acest caz, pe siteul www.oradecluj.ro

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Da, da
Auzi cinstitule just! Sa te vad eu pe tine daca te descurci de unul singur intr-un proces de fond funciar, fara consultanta juridica a unui avocat. Sau cand vb. de ordonante, popriri, executari silite. Vorbesti mult si aiurea!
Postat 09 Martie 2012, 08:21 de Claudia
@claudia
Corect, gura pacatosului adevar graieste, avocacatiii nu iau bani de la oamenii cinstiti, claudia idiota dixit! E un furnicar de paraziti avocacati in Oradea, scuze pleonasmul, imbracati, gelati, pretentiosi, gaunosi. Oamenii cinstiti nu au nevoie de aceasta tagma. Ok, sunt printre ei si oameni onesti, dar cu o floare nu se face...ghici ce claudia!
Postat 09 Martie 2012, 07:57 de just
Felicitari colegului Inasel
Felicitari colegului avocat si colegului consilier! Asta nu numai pentru a oftica frustratii gen "just". Noi avocatii (majoritatea) traim doar din onorariile clientilor aferente cauzelor pecare le sustinem. Nu primim niciun ban de la stat sau de la oamenii cinstiti ca tine... just.
Postat 08 Martie 2012, 22:33 de claudia
Bravo just
Chiar am ras la ideea ta ,,just'',
Postat 08 Martie 2012, 19:34 de calin
@huha
Asa am zis si eu ca tine, pana nu i-am cunoscut personal. Cand o sa ai de a face cu cei de la CFR o sa-ti dai seama ca sunt dobitoci.... Iti spune cineva din interior.... mai maghiar decat tine...
Postat 08 Martie 2012, 17:58 de razvi
Bine Aline
Bravo Alin! Ai zis tu ca ii dai in judecata dar nu te-am crezut! Ma bucur ca mai sunt printre noi si oameni de cuvant! Pacat ca ati fost numai doi din 700 care i-ati dat in judecata!
Postat 08 Martie 2012, 10:33 de Mitran Ioana
@razvi
Sa pupi tu curul lui Arpad Paszkany pentru ce a facut pentru fotbalul roman. A investit bani seriosi tu numai vorbesti airuea pentru ca esti un soven de doi bani din Moldova. Nu ai ce cauta la Oradea jegosule. FORZA CFR!!!!
Postat 08 Martie 2012, 05:27 de huha
Ceva normal
Felicitari d-lui avocat Inasel Alin. Este intr-adevar un avocat foarte bataios. M-am convins si eu in procesul de divort care l-am avut.
Postat 07 Martie 2012, 23:22 de andrei
ft bine
Caractere infecte la CFR...
Postat 07 Martie 2012, 20:05 de razvi
ft bine
FT BINE. SA CASTIGE TOTI CU CFR-UL. Are dereptate Becali, sunt niste aroganti ingamfatzi cei de la CFR. Sper sa se convinga odata toata lumea de ei. Sa joace intr-un alt campionat daca nu se adapteaza in Romania. Sa ne lase, in frunte cu presedintele lor...
Postat 07 Martie 2012, 20:04 de razvi
plictiseala
Asta da stire, doi avocacatzei ratati bla bla bla...astia au timp de meciuri, deplasari, baruri....pe banii fraierilor justitiabili. Ne-am cam saturat de avocacati!
Postat 07 Martie 2012, 19:24 de just
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON