URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Octombrie 2016, 10:32

Diseară avem meci! Joc facil pentru CSM CSU Oradea, acasă, cu BCM Olimpic Baia Mare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După înfrângerea de la Sibiu, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au revenit acasă şi sâmbătă seară vor disputa următorul joc din acampionatul Ligii Naţionale. Astfel, în cadrul etapei a IV-a a competiţiei, bihorenii vor primi replica maramureşenilor de la BCM Olimpic Baia Mare.

Jocul dintre cele două formaţii va debuta de la ora 19 şi se va desfăşura la Arena Antonio Alexe din Oradea, urmând a fi condus de o brigadă de arbitri formată din Laurenţiu Grigoraş, Amalia Marchiş şi Cristian Trofim.

Se anunţă un joc în care orădenii sunt marii favoriţi, o luptă dintre "David şi Goliat": CSM este campioana României şi ocupanta primului loc al clasamentului, iar BCM Olimpic Baia Mare este nou-promovată şi ocupanta ultimului loc, cu două înfrângeri în două jocuri.

În mod normal, elevii antrenorului Cristian Achim n-ar trebui să întâmpine probleme în a se impune în acest joc, ci mai de grabă să-şi pună problema scorului.

Pentru CSM CSU va fi şi o ultimă repetiţie oficială înainte de debutul, de săptămâna viitoare, din faza grupelor Ligii Campionilor.

Cât priveşte accesul spectatorilor la acest joc, conducerea clubului orădean atrage atenţia că intrarea se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziţionat.

"Rugăm posesorii de abonamente şi bilete achiziţionate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament. După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni incidente nedorite. Întregul proces durează câteva secunde pentru fiecare persoană în parte. Dacă aveţi în dotare genţi, acestea vor fi verificate la rândul lor, iar procesul de control va fi prelungit cu câteva secunde. Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziţionate anticipat şi la cei care au cumpărat abonament să facă un efort şi să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunţată a meciului pentru a avea siguranţa că nu veţi pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere", se arată în anunţul făcut pe site-ul clubului orădean.

De precizat că porţile se vor deschide la ora 17.15, iar bilete se vor putea achiziţiona şi de la intrarea în incintă.

Prima partidă din etapa a IV-a a Ligii Naţionale de baschet masculin s-a desfăşurat vineri şi s-a încheiat cu victoria celor de la BC Mureş, cu scorul de 92-83, pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti.

Sâmbătă, mai sunt programate meciurile U BT Cluj – BCM U Piteşti, de la ora 19 şi Steaua CSM Eximbank – BC SCM Timişoara, cu începere de la ora 20, iar duminică va avea loc ultimul joc al etapei, CS Phoenix Galaţi – BC CSU Sibiu.


Clasament:

1.

CSM CSU Oradea

2/1

5

2.

BC CSU Sibiu

2/1

5

3.

BCMU Pitesti

2/1

5

4.

ABC Mures Tg. Mureş

1/3

5

5.

BC SCM Timişoara

2/1

5

6.

Steaua CSM Eximbank

2/0

4

7.

U-Banca Transilvania Cluj

2/0

4

8.

SCM U Craiova

1/2

4

9.

CS Phoenix Galaţi

1/1

3

10.

CS Dinamo Bucureşti

0/3

3

11.

Municipal Olimpic Baia Mare

0/2

2

12.

CS Municipal Ploiesti

0/0

0

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON