URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Februarie 2017, 23:35

Decizie şoc: Căpitanul Rareş Paşca a fost dat afară de la CSM CSU Oradea!

Decizie şoc: Căpitanul Rareş Paşca a fost dat afară de la CSM CSU Oradea! foto: arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai vechi jucător al echipei orădene de baschet masculin CSM CSU, Rareş Paşca, a fost dat afară, duminică seara, din lotul campioanei României.

Reprezentanţii CSM Oradea susţin că decizia a fost luată în urma unei "reevaluări" a echipei după eşecul din turneul final al Cupei României, unde, de fapt, Paşca a primit minute puţine de joc.

Mai mult, aceasta este singura măsură anunţată până acum de CSM ca urmare a eliminării din semifinalele Cupei României, întrucât în comunicatul clubului nu se precizează dacă alţi componenţi ai echipei ori staff-ului tehnic au fost penalizaţi în vreun fel. 

"Conducerea CSM CSU Oradea, împreună cu staff-ul tehnic, a reevaluat situaţia echipei după încheierea participării la turneul final de Cupa României - ediţia 2017. În urma analizei efectuate s-a luat decizia de a încheia colaborarea cu Rareş Paşca, cu efect imediat. Această hotărâre s-a luat în cursul serii de duminică", a anunţat, sec, pe site-ul clubului CSM, conducerea echipei orădene.

Amintim că, în Cupa României, campionii de la CSM Oradea, fără Paşca pe teren, au pierdut meciul împotriva echipei BC Mureş din semifinale.

Rareş Paşca a fost căpitanul echipei în acest sezon şi, până duminică, cel mai vechi jucător al echipei CSM CSU.

După ce sezonul trecut a avut cea mai bună comportare a sa la echipă, contribuind la câştigarea primului campionat din istoria clubului, în actualul an competiţional el a început accidentat, iar apoi a intrat în dizgraţia antrenorului, care l-a folosit tot mai puţin.

"Pe această cale transmitem mulţumiri lui Rareş pentru contribuţia avută în cei şapte ani de colaborare. Totodată urăm succes în viitorul activităţii sale profesionale şi nu numai", se mai arată pe site-ul CSM Oradea.

După cum anunţă clubul, locul lui Rareş Paşca la CSM CSU nu va fi luat de niciun alt sportiv, efectivul rămânând limitat la 14 baschetbalişti.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
@suporter_oradean
Mai Einstein, lumineaza-ne tu, inteligentule!
Postat 21 Februarie 2017, 10:34 de User anonimizat
@grigore
Nu e frumos sa-l dai afara in mijlocul campionatului, dar de aici si pana al numi pe Pasca cel mai bun jucator!!!!! Probabil ca ai vrut sa pui ghilimele.
Postat 20 Februarie 2017, 15:04 de andy
?????????
E timpul ca si antrenorul sa plece!Cum sa dai afara cel mai vechi,bun jucator!Birta da ordine in continuare?Rusine celor care au decis indepartarea lui Pasca,rusineeeeeeeeeee!
Postat 20 Februarie 2017, 12:47 de grigore
praf in ochi
"Capitanul" are un merit incontestabil: este cel mai "constant" jucator, in afara de faptul ca este cel mai "vechi"! Altfel spus, a jucat la fel de "bine" de cand a venit, pana duminica seara cand a fost concediat! Asa ca nu "jocul sau" e motivul despartirii. Ar mai fi ca motiv posibil : Banii, Tapul Ispasitor, (are licenta de antrenor?)...
Postat 20 Februarie 2017, 12:09 de decalog
De ce a fost dat afară Rareș Pașca?
Având în vedere că e singurul dat afară (în timpul campionatului chiar) deși nu a prea jucat și nu poate fi considerat unicul responsabil pentru prestația slabă a echipei, cel mai probabil Rareș Pașca a fost eliminat din alte cauze. Știm că atmosfera este tensionată acum la CSM... S-or fi certat, o fi reproșat ceva cuiva, s-o fi legat de cine nu trebuie... Pare destul de logic.
Postat 20 Februarie 2017, 11:40 de TanarSiNelinistit
ce comentarii de oameni retardati
Ambele comentarii sunt absolut penibile....
Postat 20 Februarie 2017, 08:32 de suporter_oradean
@TDS
Am si eu o rugaminte, nu mai comenta la bschet, ca te umpli de ridicol. CSM Oradea, este in optimile de finala ale FIBA Europe Cup, cu sanse reale de a se califica in sferturi (am invins la Oradea cu 10 puncte diferenta). Este echipa din Europa, care a jucat cele mai multe partide in cupele europene. A pus Oradea pe harta europeana a baschetului (urmareste pe Youtobe, clipurile realizate de FIBA Champeons League, despre CSM si despre Oradea). A fost echipa cu cel mai mic buget din CL si cu toate acestea nu s-a facut de ras. A facut mai multa reclama Oradiei decat zeci de spoturi platite cu bani grei la tel;eviziunile europene. Am mai spus si ma vad nevoit sa ma repet, emulatia creata in oras, care a determinat foarte multi copii sa practice acest sport. Etc, etc, etc.
Postat 20 Februarie 2017, 08:32 de User anonimizat
HAI SA NE AMAGIM
Hmmm ! Eu aveam ceva cu echipa ? Sau in fapt ESTE O CONSTRUCTIE FALSA ? Baschet este in Spania, Grecia, Turcia , Serbia ! Nu in Oradea !
Postat 20 Februarie 2017, 00:43 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON