URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iulie 2011, 09:19

Dacă va juca în Liga I, FC Bihor va debuta cu "U" Cluj, pe teren propriu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Joi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din Capitală, s-a stabilit, prin tragere la sorţi, programul ediţiei 2011-2012 a campionatului Ligii I la fotbal. În prima etapă, CS Mioveni, echipă care i-a luat locul formaţiei FC Bihor, va primi pe teren propriu replica clujenilor de la Universitatea, pe data de 22 iulie.

Astfel, dacă orădenii vor obţine un răspuns favorabil de la TAS, în urma memoriului depus, îi vor avea ca adversari, în prima partidă la revenirea pe prima scenă fotbalistică a ţării, pe cei de la "U" Cluj.

În etapa a II-a, FC Bihor ar evolua în deplasare, pe data de 30 iulie, în compania Stelei. Pe 13 august, în runda a III-a, echipa orădeană ar urma să evolueze pe teren propriu, în compania ploieştenilor de la Astra, iar în etapa a IV-a, pe 20 august, îndeplasare, la Tg. Mureş, cu FCM.

Partida din tur cu echipa campioană, Oţelul Galaţi, ar urma să se desfăşoare, la Galaţi, pe data de 24 septembrie. Pe 1 octombrie, daca licenţa va fi acordată, la Oradea ar urma să vină FC Vaslui, în timp ce pe data de 15 a aceleiaşi luni, FC Bihor ar urma să evolueze la Bucureşti, cu Rapid. Meciul cu Dinamo din turul campionatului este programat în etapa a 15-a, pe data de 26 noiembrie, şi se va desfăşura la Oradea.

În cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va da răspuns favorabil echipelor care au depus memoriu, FC Bihor va lua locul celor de la CS Mioveni, Poli Timişoara va înlocui Sportul Studenţesc, iar Gloria Bistriţa, Voinţa Sibiu în programul ediţiei Ligii I, ediţia 2011-2012, aşa cum a fost stabilit el joi la sediul LPF.

Răspunsul TAS pentru soluţionarea memoriilor depuse de cele trei echipe care nu au primit licenţa pentru prima ligă este aşteptat pe data de 14 iulie.


Programul primei etape din noul sezon al Ligii I:
CFR Cluj - Astra Ploieşti
Voinţa Sibiu - Steaua
CS Mioveni - "U" Cluj
Rapid - FC Vaslui
Concordia Chiajna - Sportul Stud.
Petrolul - Oţelul
Ceahlăul - Pandurii
FC Braşov - Gaz Metan Mediaş
Dinamo - FCM Tg. Mureş
Până la stabilirea partidelor ce vor fi televizate, toate aceste jocuri sunt programate pentru vineri, 22 iulie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
s.
PT. cei care nu cred in tas va arat comunicatul tribunalului de la Laussane FC Timisoara SA, CS FC Bihor Oradea and “Club Fotbal Gloria 22” appeal against decisions taken by UEFA and the Romanian Football Federation in relation to licenses for the 2011/2012 season The Court of Arbitration for Sport (CAS) has registered the following appeals: - Fotbal Club Timisoara SA v. UEFA - Fotbal Club Timisoara SA v. Romanian Football Federation - CS FC Bihor Oradea v. Romanian Football Federation & Romanian Professional Football League - "Club Fotbal Gloria 22” Bistrita v. Romanian Football Federation & Romanian Professional Football League The parties have agreed to proceed with their appeals in an expedited manner; the appeals will be heard by the same Panel of arbitrators on an urgent basis prior to the commencement of the 2011/2012 season of the First League of the Romanian Championship on 22 July 2011. A procedural timetable was established with the agreement of the parties allowing for the exchange of written submissions to be completed at the beginning of next week and hearings to be held at the CAS Court Office on 13 and 14 July 2011. A decision is expected to be issued by 22 July 2011. In the meantime, the CAS will not make any further statement concerning this case.
Postat 08 Iulie 2011, 19:03 de cristi
poate la anu'...
Azi: "Răspunsul TAS ....este aşteptat pe data de 14 iulie" Ieri:"Memoriul de la TAS va fi judecat pina pe 22 iulie" = ABURELI !!! intrati pe si o sa vedeti ca din 13 iulie pina in 16 sept. nu apare nicio mentionare a cazurilor echipelor romanesti ! Deci nu mai amagiti poporul...
Postat 08 Iulie 2011, 13:51 de necredinciosu'
ce dreaq...
pardon, in textuletz... :)
Postat 08 Iulie 2011, 10:27 de shadow
ce dreaq...
Cred ca cel mai bun titlu era: <<Daca FC Bihor ar castiga la TAS>>... asa, poate nu se repeta in text de 3 ori ideea...
Postat 08 Iulie 2011, 10:26 de shadow
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON