URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 August 2014, 10:42

CSM Oradea pune în vânzare abonamentele pentru meciurile de baschet

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Din 26 august, fanii echipei de baschet CSM Oradea îşi vor putea achiziţiona abonamentele de sezon pentru meciurile de acasă ale formaţiei favorite.

Acestea vor fi puse în vânzare la preţul unic de 220 de lei, indiferent de locul ales. Copiii cu vârste de până la 14 ani, care în mod normal au acces gratuit în sală, însă fără loc rezervat, pot să-şi asigure locul optând pentru un abonament în valoare de 50 de lei.

Cu tichetul de abonament, orădenii vor avea acces partidele disputate de CSM Oradea în toate cele trei competiţii în care va fi angrenată: Liga Naţională, Cupa României şi FIBA EuroChallenge.

Fanii pot să-şi facă abonamentele în perioada 26 august - 26 septembrie, la sediul clubului CSM Oradea, strada Primăriei, nr. 3, de luni până joi între orele 10 şi 15, respectiv vineri între orele 9 şi 13.

Adulţii şi minorii cu vârste de peste 14 ani vor prezenta cartea de identitate sau paşaportul, în cazul cetăţenilor străini, iar copiii certificatul de naştere. Abonaţii din sezonul 2013-2014 vor avea prioritate la achiziţionarea cardurilor de abonament putând să-şi aleagă aceleaşi locul ca în anul precedent. Locurile acestea pot fi rezervate, însă, până pe 10 septembrie.

Abonaţii CSM vor primi ca bonus acces gratuit în parcarea Arenei Antonio Alexe, în limita locurilor disponibile, precum şi o şapcă personalizată, pe care o vor primi de la fan-shop-ul clubului.

Şi în sezonul 2014-2015, biletele la meciurile din Liga Naţională, inclusiv play-off, Cupa României şi EuroChallenge vor costa 10 lei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
idem
Din pacate voi renunta si eu la un nou abonament. Anul trecut la prezentarea ofertelor am avut 16 echipe in campionat iar pretul biletelor pt meciurile din Eurochallenge erau la 15 RON. Mi-am cumparat abonament. Intre timp echipele din campionat sa-u redus la 14 iar pretul biletelor la Eurochallenge a scazut la 10 RON. Noi abonatii nu am primit nici o compensatie pt aceste pierderi, desi de exemplu puteam avea intrare pe baza abonamentului la 1-2 meciuri de polo, ca si asa ei joaca cu tribunele aproape goale. Voi fi si eu alaturi de echipa din pacate doar la derby-uri.
Postat 21 August 2014, 17:15 de marius
si eu
Din păcate trebuie să-i dau dreptate antevorbitorului meu. Preţul abonamenteleor este cam mare, dar mai grav este că nu este diferenţiat, nici pentru locurile din sală şi nici pentru categorii de vârstă (gen elevi, studenţi, etc). Fiul meu are 14 ani şi două luni. Nu cred că este corect să plătească tot 220 lei abonament. Păcat că s-a ajuns aici. Cred că vinovată este conducerea clubului care mi se pare umpic cam hapsână
Postat 21 August 2014, 13:29 de adrian
nemultumit
Din pacate aceasta decizie a clubului indeparteaza adevaratii sustinatori ai CSM-ului. Anul trecut ne-am cumparat abonamente de 150 de RON pentru toti membrii familiei, dar acum pretul de 220 parca este deja prea mult(pretul biletelor a ramas 10 lei, doar abonamentul s-a scumpit cu 50%). Sala va fi plina doar la meciurile tari. Imi pare rau ca nu s-a avut in vedere pachete de abonamente pentru familii (ex. la Targu Mures - pt doi adulti si un copil abonamentul pe familie este de 250 RON). Anul trecut am fost la toate meciurile avand abonament, dar anul acesta voi merge doar la meciurile tari, restul le voi urmari la TV. Consider ca trebuia facut o oferta cu mai multe preturi pentru diferite locuri din tribuna. Nu toate lumea are acelasi buget, multi se multumeau poate cu locuri mai la margine contra unui pret mai mic, iar cel care isi permite sunt sigur ca da si 500 de RON pentru cele mai bune locuri. Daca tot s-a spus ca suntem cel mai frumos public din tara, de ce sa nu fim si cel mai scump...doar judetul Bihor este "fruntas" in salarii pe tara
Postat 21 August 2014, 13:10 de dodo83
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON