URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 August 2010, 15:19

"Mai mult decât fotbal" pe stadionul municipal

"Mai mult decât fotbal" pe stadionul municipal Andrei Bondor măsoară gardul care încadrează tribuna zero, pentru a identifica înălţimea la care va fi tăiat
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Noul director de marketing al FC Bihor, Andrei Bondor, a anunţat, joi, punerea în vânzare, de luni, a noilor bilete şi abonamente, valabile începând de sâmbăta viitoare, de la meciul de pe teren propriu cu CSU Voinţa Sibiu. Ele vor putea fi găsite la sediul clubului de pe strada Iosif Vulcan, la stadion şi la Lotus Center, purtându-se discuţii şi pentru deschiderea a două noi puncte de vânzare, pe Corso şi în Piaţa Magnoliei.

Comunităţi de stadion

Preţul unui bilet este de 10 lei. Ele vor fi branduite şi personalizate pentru fiecare meci, dar nu vor fi alocate locurilor din tribune decât din returul campionatului.

În schimb, un accent special se va pune pe noile abonamente, considerate "dovezi de loialitate" faţă de club. La preţul de 200 de lei pe sezon, ele poartă elementele de identificare (tribună, rând, loc) şi dau posesorului mai multe avantaje: garantează posesorului că va avea acelaşi loc pe durata campionatului (astfel încât colegii, prietenii sau familiile se pot asigura că vor sta împreună tot timpul, formând adevărate "comunităţi"), sunt transmisibile, iar posesorii lor vor face obiectul mai multor campanii de marketing.

Andrei Bondor a spus că vor fi destinate abonamentelor cele mai bune locuri, adică sectoarele C şi D, precum şi două laterale ale tribunei 0, de la care se vor tăia gardurile, până la 80 de cm, pentru a asigura o vizibilitate maximă. 600 de locuri vor fi destinate abonaţilor şi doar 140 invitaţilor, favoritismele şi gratuităţile fiind eliminate.

"Surpriza neplăcută pentru unii e că loja principală nu va mai fi a VIP-urilor formale ale oraşului, ci ale sponsorilor. Ei vor beneficia de cele mai bune locuri de pe stadion, vor avea scaune personalizate şi servicii de catering. VIP pentru mine e cel care a contribuit şi şi-a cumpărat scaunul de VIP, nu cel care, dintr-o poziţie publică, gestionează de fapt banii noştri", a explicat Bondor noua filozofie a clubului. Scaunele VIP nu sunt ieftine: 1.000 de euro pe sezon.

Mai mult decât fotbal

Noul director de marketing a mai gândit trei pachete de servicii de reclamă destinate sponsorilor: gold (25.000 de euro), silver (12.000 de euro) şi bronz (5.000 de euro). "Pornim deja cu 40 de firme în curs de contractare", a anunţat Bondor, care a spus că practic activităţile de marketing vor fi finanţate din încasările pe care chiar ele le aduc, deci din veniturile proprii ale clubului, nu din banii publici sau ai finanţatorului Marius Vizer.

În continuare, pe stadion vor avea acces gratuit copiii până în 14 ani, femeile, pensionarii şi persoanele cu handicap. De altfel, a spus Bondor, om de sport cunoscut în lumea judoului, întreaga percepţie negativă asupra meciurilor de fotbal trebuie schimbată. Noii manageri ai FC Bihor îşi propun să transforme partidele de acasă în adevărate evenimente-spectacol, cu o pronunţată tuşă socială. "Vom face o campanie de marketing agresivă, fiindcă dorim să motivăm oamenii să vină la meciuri", a spus omul de afaceri.

Drept exemple, Bondor a spus că la stadion vor fi organizate, în sâmbetele meciurilor, cu o oră înainte de fluierul de start, meciuri de fotbal între copii, antrenamente ale micilor spectatori cu antrenori ai FC Bihor, demonstraţii sportive sau concerte, iar în incinta stadionului vor fi amenajate locuri de alimentaţie publică şi de joacă pentru copii, scopul fiind atragerea familiilor la meciuri, şi nu doar a bărbaţilor. "Vrem să arătăm că stadionul a devenit un loc unde poţi să vii cu familia sâmbăta să petreci câteva ore plăcute", a spus Bondor.

Ambiţii mari

Ştaiful va lua locul trivialităţilor, speră organizatorii. Bihorul va avea o galerie formată din tineri studenţi, iar suporterii vor primi la intrarea în arenă tricouri, şepci, pelerine de ploaie şi diverse alte "instrumente" personalizate, cu care să facă atmosferă şi să îşi susţină favoriţii. Iar în afara competiţiilor sportive, clubul se va implica în acţiuni sociale, precum vizite în judeţ, la cămine de bătrâni sau de copii, donaţii, o zi a porţilor deschise, întâlniri de toate felurile cu suporterii.

În concluzie, Andrei Bondor a spus că două motivaţii aduc oamenii la stadion - fotbalul şi atmosfera, iar dacă pentru prestaţia din teren nu pot garanta decât antrenorii şi jucătorii, cea "din afară" e o provocare căreia vrea să îi facă faţă. Targetul? "7-8.000 de oameni atraşi la stadion, pînă la finalul campionatului".

O ambiţie frumoasă pentru o divizionară secundă, care ne face să visăm frumos la atmosfera primei ligi pe care ar aduce-o cu sine o nouă promovare. De fapt, nici nu trebuie să visăm, ci doar să ne amintim cum era pe vremuri. În vremurile bune...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
ptr kappa
Lasa-l in pace! Asa mai creste si el un pic, macar in ochii lui.. Se mai complace pe-acolo, mai da cate-o tapa, poate mai f..e si el ceva.. pana nu-i cunoaste lumea adevarata-i fata...
Postat 06 Septembrie 2010, 15:44 de zaharel
...păcăliciul
..ce să spun, păcăliciul de bondor, om de afaceri....ce bine-am râs. Un frustrat pitic, cu ambiții de om mare...dar numai ambiții, nu și realizări, poate niște tunuri...și multă, multă gargară..la care este specialist. Mai țineți gura măi pitic bondoc(r)...și numai citind ce spui, PUTE. Halal...
Postat 01 Septembrie 2010, 12:23 de kappa
E CLAR
e clar daca ciucas a ajuns sa scrie despre fotbal si nu oricum ci frumos despre grupu liberty iar despre cei gasiti in club alde lucian numa nasol inseamna ca vizer a dat drumu la dulai sa l termine pe lucian si compania adio luciene adio vova tamas adio zare traiasca liberty,adica marinescu, sarmasan, bondor
Postat 26 August 2010, 18:03 de PRIMARIE
BLA BLA
BLA BLA BLA MINCIUNI SI MULT LIBERTY
Postat 26 August 2010, 17:46 de GIGI
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON