URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Ianuarie 2013, 10:35

Un votant în minus: Şofer de BMW, "amendat" de Bolojan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vinerea trecută, pe strada Primăriei, tânărul posesor al BMW-ului BH-84-RZV şi-a parcat aşa de bine maşina, în diagonală, cu faţa pe trotuar şi cu spatele pe şine, încât a întrerupt circulaţia tramvaielor.

Faptul ar fi trecut fără urmări, pentru că în general Codul Rutier nu se prea aplică posesorilor de BMW, dar junele a avut ghinionul ca prin preajmă să fie taman primarul Ilie Bolojan. Iar acesta l-a împiedicat să plece până la venirea Poliţiei Locale, care i-a aplicat o corecţie contravenientului.

Bihorel a auzit cum şoferul şi-a manifestat deschis gratitudinea faţă de şeful urbei: "Vă mulţumesc, n-am să vă uit!".

Deşi, decât să-l ţină minte pe Bolo, mai bine ar ţine minte un lucru mult mai simplu: că parcarea pe linia de tramvai e totuşi interzisă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
vai de voi
vai de capul vostru cultura generala?????????? va certati degeaba individul a gresit si plateste daca se simte smecher nare de cat!
Postat 01 Februarie 2013, 12:09 de riusz marra
cu Bmw
Aici primarul nu a facut nici un rau si nu trebuie sa i se aduca nici un comentariu negativ cu privire la aceasta intamplare. Insa soferul care a blocat circulatia,a comis-o intentionat.Putea sa parcheze si in alta parte sau putin mai incolo.Eu le-as da amenda minim 1000 Ron si suspendat permisul pe o luna.Asa ca sa se invete minte.
Postat 27 Ianuarie 2013, 12:22 de Nesimtit
@xxl
Cred ca am mai multe zile de vacanta decat ai tu de scoala (efective, ca alea cand ai chiulit, nu se pun). Nu am deloc motive sa complexat. Am decis sa-i vorbesl pe \'limba lui\' specimenului Carp III, poate asa o sa inteleaga ca i se poate raspunde si in registrul folosit de el frecvent pe acest site. Nu mi-am permis niciodata sa adresez insulte celor care au alte optiuni politice si nu permit unui oligofren sa faca acest lucru vis a vis de optiunile mele politice. Cat despre tine...ma abtin, desi ai merita sa-ti raspund cu aceiasi moneda. E surprinzator cum toti oligofrenii capata brusc curaj pe forumuri si sub protectia anonimatului arunca cu invective in ceilalti forumisti. Ca sunteti platiti sau o faceti doar din spirit de fronda (stati cuminte ca nu v-am injurat) sa aruncati cu invective, la orice articol care il pomeneste pe actualul primar, in oricine are o alta parere, e problema vostra, insa nu puteti avea pretentia, ca ceilalti sa asiste fara reactioneze la o asa golanie. Asa ca, usor cu pianu\' pe scari, ca stii tu, ii curg clapele.
Postat 23 Ianuarie 2013, 14:15 de anticomunistul
Efectul razelor "gama" asupra bolojeniştilor ...
La nivel naţional se spune "băsişti" ... la noi, local, voi spune "tarzanişti" ...
Postat 23 Ianuarie 2013, 11:26 de Carp III
TOATA STIMA DOMN PRIMAR
TOT RESPECTUL CA A FACUT DOMNUL BOLOJAN. TOTI IMBECILI CRED CA DACA AU O MASINA MAI DE DOAMNE AJUTA POT SA FACA CE VOR EI.
Postat 22 Ianuarie 2013, 09:06 de coco
bravo
Poate ca ai un vot in minus de la pruncul ala domnule Ilie Bolojan dar eu zic ca ai vreo cel putin 10 in plus.Nu sunt pieton sunt si eu sofer dar niciodata nu parchez in asa fel incat sa blochez circulatia ( atat a oamenilor cat si a masinilor ).Mai degraba ma duc 2 minute pe jos decat sa platesc o amenda.Bravo !
Postat 21 Ianuarie 2013, 23:29 de un nou fan
@anticomunistul
Nu vezi ca esti singurul care injuri pe aici?? asta ce ne spune? ne spune ca esti un taran complexat!!!!!@CARP3...da-n ei ca-n fasole ca merita.....
Postat 21 Ianuarie 2013, 20:47 de xxl
si inca...
Si DA, Carp III are perfecta dreptate ! (ca sa nu mai vorbim ca nu e nevoie sa vina justitiarul lu' peste in strada, in mod normal handicapatii de la politia comunitara trebuiau sa-l salte pe-ala, ca doar de-aia ii platiti din banii vostri; da, dar asa ar fi ratat incruntatul sa apara drept salvatorul natiei... Jenantul dreaqu' !)
Postat 21 Ianuarie 2013, 19:06 de lampa lui Aladin
mi-e sila...
Mi-e sila de asa-zisii "jurnalisti" care, chipurile, s-au nimerit exact acolo sa faca ei poza despre "incoruptibilul" Bolbojan ! Mi-e sila stiind cata spaga (camuflata in contracte cu primaria) iau acest "jurnalisti", in fapt doar niste linge blide moderni ! Mi-e sila de un astfel de individ care se pretinde primar si care incrunta spranceana la unii iar pe altii (lingai si netoti) ii promoveaza ! Mi-e sila de acest "primar" care din cand in cand depaseste viteza, se amendeaza singur, dar are grija sa fie scribalaii de serviciu prin preajma, ca sa imortalizeze "intamplator" momentul ! Mi-e sila si de saracii cu duhul, lipsitii de orice educatie si tantalaii din Oradea care l-au votat pe acest specimen ! Mi-e si mai sila de cei care, platiti de acelasi Bolbojan dar sub acoperirea anonimatului, fac pe lupii moralisti aici !
Postat 21 Ianuarie 2013, 19:01 de Rocky Balboa
@anticomunistul
Nici nu merita bagat in seama specimenul asta de Carp III, dar devine deja agasant cu toate vomitaturile lui postate pe aici. Mai sunt cativa din astia: unul "pinonel", altul "." (daca nu cumva e una si aceaasi javra frustrata, dupa modul de exprimare) care-i fac pe toti ba tarani, ba manelisti, ba prosti, numai pentru ca il apreciaza pe Bolojan. Astia alte argumente n-au, inafara de "jibon", "taran", "eu am mortii-n cimir in Oradea, deci sunt cu doua perechi", etc., asa ca poate ai facut bine ca i-ai vorbit pe limba lui, injurandu-l. Poate doar asa inteleg idiotul sa se stea linistit.
Postat 21 Ianuarie 2013, 18:03 de Oradean
@ Carp3
Ai dreptate, "idioti si tarani" ! Si ce-i mai grav e ca-s si multi, peste 60% !
Postat 21 Ianuarie 2013, 17:58 de pinonel
parcare interzisa
IN MOD NORMAL TREBUIA RIDICATA CU AUTOSPECIALA SI DEPOZITATA FRUMOS IN PARCARE DE PE STR. TUDOR VLADIMIRESCU,SOFERUL DACA ISI PERMITE SA PARCHEZE NEREGULAMENTAR ATUNCI ARE SI BANII SA PLATEASCA.
Postat 21 Ianuarie 2013, 16:27 de doru
domni...
cum o fi aratand ORADEA noastra cu 98% din oameni tarani si idioti? dar cu 2% cocalari si analfabeti se vede in imaginea de mai sus.
Postat 21 Ianuarie 2013, 14:16 de www
vasile
Ce destepti sunteti toti !!! Va certati care cu cine a votat...hahahaha...Vedeti ca cel cu BMW-ul nu e din Oradea.....asa ca nu il poate vota pe Bolo.
Postat 21 Ianuarie 2013, 14:01 de daniel
@Carp III
Auzi ma laba trista, mai du-te tu in p* ma-tii, iar cand ajungi acolo n-ai decat sa-i faci pe toti pe care-i vezi, tarani. Idiot fenilpiruvic ce esti!
Postat 21 Ianuarie 2013, 13:51 de anticomunistul
pentru Carp III
"sustinut doar de tarani si idioti" zici tu? Nu stiu cine e mai taran sau idiot dintre noi doi sau dintre tine si cei care l-au votat pe Bolojan. Eu consider ca cine NU l-a votat pe Bolojan, habar nu are ce inseamna primar si ar face bine sa nici nu mearga la vot alta data.
Postat 21 Ianuarie 2013, 13:26 de David
Din categoria: NIŞTE ŢĂRANI (CON)DUŞI DE UN IDIOT
Oricum BMW-istul nu e votant sau fan Bolojan. Primarul vostru a fost şi este susţinut doar de ţărani şi idioţi. În rest, foarte bine că tarzanul a fost pe fază la o aşa nesimţire, mai ales cu un aşa zis şofer care nici nu a votat şi nu va vota în viaţa lui, pentru că e tare greu cu ştampilatul la comandă.
Postat 21 Ianuarie 2013, 13:07 de Carp III
+ un vot
indiferent cine esti, poti fi manelist, poti avea BMW, poti avea doar caruta ori poti avea Maybach, in primul rand trebuie sa ai bun simt apoi trebuie sa cunosti regulile dupa care functioneaza societatea, in cazul acesta Codul Rutier.. Sa ignori un mijloc de transport in comun si sa-i faci sa stea intre statii pt mofturile tale este lipsa de respect pentru oamenii simpli. Pacat ca nu se poate examina bunul simt. Foarte bine domnule Bolojan. Mai aveti un vot.
Postat 21 Ianuarie 2013, 12:43 de oradeanul de bine
bmw
AI DREPTATE BMW. DAR SOCIETATEA RRROMANA ESTE ATIT DE FRUSTATA, CA DACA 2,3 COCALRI AU BMW, TOTI CEI CARE AU BMW SINT COCALARI. LA FEL, DACA ESTI MOTOCICLIST, AUTOMAT ESTI IDITIOT, ETC. NU-TI BATE CAPUL!
Postat 21 Ianuarie 2013, 11:49 de xlv
Bolojan manelistu
Un manelist amendeaza alt manelist. Asa ceva nu vezi in fiecare zi.
Postat 21 Ianuarie 2013, 11:39 de Petru Filip
@bolovan
Sa nu-ti faci probleme cu votul prostului ! O sa te votez eu la schimb!!!
Postat 21 Ianuarie 2013, 10:54 de scortosul
BMW
Bihoreanule, esti deplasat! Eu am BMW si Codul Rutier mi se aplica in egala masura. De kkt prejudecatile astea de amarat frustrat!
Postat 21 Ianuarie 2013, 10:53 de BMW
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON