URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iunie 2015, 10:35

Uite cine vorbeşte! PSD-iştii îşi dau cu stângu-n dreptul pe tema referendumului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pesediştii au ieşit din nou la atac vinerea trecută, cerând demisia primarului Ilie Bolojan. Boss-ul Ioan Mang, locotenentul de la municipiu Liviu Sabău Popa şi europarlamentarul Emilian Pavel au vorbit despre samavolniciile comise de primarul liberal în campania pentru unificarea între Oradea şi Sînmartin, susţinând că edilul şi Poliţia Locală ar fi ameninţat orădenii cu tot felul de consecinţe dacă nu se prezintă la vot.

Citeşte de ce şi-au dat aceştia cu stângu-n dreptul pe tema referendumului, aici!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Replica
NIMENI nu-i mai crede dupa cate minciuni au zis astia laconferinta aceea de presa !:))=)) NU ai cu cine in PSD Bihor , NU AI CU CINE!De aceea este PSD Bihor un partid de profitori , oportunisti,corupti , vorba celor din PNL Bihor ` un partid de hoti , de curve , de medici criminali etc, etc!:))=))Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor ne-a marginalizat si exclus din partid pe membri simpli fanatici PSD numai si numai sa sealeaga pe lista defunctului USL dar acum s-a intors roata si elk a fost demis din functia de vice CJ Bihor i-a ramas functia asta de presedinte plagiator PSD Bihor ... in rest este un MARE NIMENI!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 30 Iunie 2015, 06:32 de Romanul_Simplu
FOOTBAL
PSD-ul ataca cu PIGMEII in fata.
Postat 29 Iunie 2015, 13:01 de GORON
Din păcate
PSD-ul nu câștigă nici dacă se-mbată toți alegătorii și votează din șanț... Asta din păcate... Ar fi bine să aibă pe cineva care să ne convingă pe toți să-l votăm - asta și din perspectiva faptului că e bine să existe oameni competenți în toate partidele - însă s-au nenorocit singuri după faza cu referendumul, cu toate că problema lor cea mai mare sunt sudiștii, alde Dragnea și Ponta, deși nici cu Mang nu mi-e rușine...
Postat 28 Iunie 2015, 14:35 de Shogun
@tds
Tds, cred ca tu esti nimeni altul decat "pupa-pola-lui-mang" Liviu Sabau, iar daca unul dintre voi 3 veti candida la primarie, nu ma mir ca veti avea mai putin de 5%. Ca va toti plangeti de voturi in Oradea, dar la modul cel mai serios, ce ati facut pentru orasul acesta? Absolut nimic. Doar ati pus bete in roate. Rusine sa va fie!
Postat 28 Iunie 2015, 14:34 de Mekla
Iar PSD-istii,iar UDMR-istii,un pic de imaginatie nu aveti,spre exemplu - extraterestri.Hai,la treaba !
"Gargara","mori Mang","Dragnea si Ponta executati"- si cam atat pot clonele plasmuite de Bolojan &Co,postaci fara chip,fara nume dar viteji nevoie mare in umbra anonomatului.Bolojane,macar ai curajul si semneaza-ti ineptiile .Oricum,sper ca in cele din urma DNA-ul sa-si intre in atributiuni,pana individul asta nu demoleaza toata Oradea.DNA-ul v-a incepe cu paraul Paris si valea Pasteur(de la Pasztor S).Am primit raspuns de la Luxembourg si Bruxelles....acum sa va vad !Ati demarat din nou o lucrare pe un proiect fraudulos,fara avize, autorizatii si acorduri legale!Am pornit jocul....
Postat 28 Iunie 2015, 00:18 de platona
!!!!!!!!!!
@andy: Daca sustinerea era atat de mare probabil prezenta la referendum era mult mai consistenta! Asa pot avea rezerve! Cat priveste referendum-ul, din partea mea sa-l organizeze si de 100 ori! Tot nu va trece ( ma rog, sper!). Daca va candida este posibil sa iasa! Oradenii se vor teme, mai mult ca sigur, de eventualitatea unui primar al UDMR! Ramane de vazut si cu cine se va prezenta PSD-ul!
Postat 27 Iunie 2015, 19:33 de TDS
.
vai gunoiul asta de mang mai inventeaza multe? mang, dragnea si ponta trebuie executati cat de repede ca sa scape tara de niste viermi. Mori mang si tot neamul tau de pesedisti
Postat 27 Iunie 2015, 18:45 de David
@tds
Atâta timp cât peste 80% din cei prezenți la vot au votat pentru, e îndreptatit sa organizeze un nou referendum. "Garagara" ca cei 70% de absenți sunt împotriva nu are suport și nu îl poate împiedica să continue. Singurul mod de a-l obliga este ori sa votați "nu" la referendum și sa aveți majoritate (ceea ce e clar absurd) ori sa nu-l votați ca primar. Din pacate pt voi, în ambele situații nu aveți șanse de izbândă pt ca majoritatea orădenilor îl susțin pe Bolovan. Ăsta s-a dovedit pana acum cu cifre. În rest sunt doar speculații puerile. Aveți șansă sa mă contraziceți la alegeri sau la referendum, dar ca sa convingeți trebuie sa votați, nu sa stați deoparte (știți vorba aceea "va băgați dar nu participati").
Postat 27 Iunie 2015, 17:15 de andy
3
Demisia s-ar impune PENTRU CA A INSISTAT INUTIL! OK, ai incercat o data dar de ce sa incerci si a doua oara DUPA NUMAI O LUNA? Probabil a fost prea sigur pe el! Ei, nea Ilie, uite ca nu ti-a iesit! URA a fost prea mare (ca n-a fost vorba de lene, de mici si de bere!). Acuma, nici daca nu-si da DEMISIA nu e nici o TRAGEDIE! Dar sa nu o mai faca si a treia oara! Chiar ar fi CARAGHIOS! Chiar daca un al treilea Referendum s-ar organiza simultan cu alegerile locale, si acesta POATE FI BOICOTAT! Daca cineva nu va sti cum, IL INVAT EU! Parol! Inchei cu foarte multi oradeni cate o TRANZACTIE (virtuala) SI II INVAT CUM SA FACA! Si 100% NU VA TRECE NICI A TREIA OARA!
Postat 27 Iunie 2015, 14:07 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON