URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Iulie 2016, 10:31

Tufă de… Oradea: Nici interimara Maria Antal de la Garda Forestieră n-a trecut concursul pentru şefia instituţiei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Săptămâna trecută, Bihorel se minuna de rezultatul dezastruos obţinut de trei dintre "catindaţii" la şefia Gărzii Forestiere Oradea – Flavius Toma, Vasile Popa şi Dacian Iova, ultimul fost şef al instituţiei -, care n-au reuşit să strângă toţi trei împreună o notă de trecere la examenul organizat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. 

Ei bine, după cum s-a aflat ulterior, la acelaşi concurs s-a înscris şi actualul inspector şef de Oradea, sătmăreanca Maria Antal, care a picat examenul aidoma colegilor ei, deşi s-a deplasat la Bucureşti cu o săptămână înainte, cică pentru "aprofundarea cunoştintelor".

Citeşte continuarea, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
RECTIFICARE
...l-au putut boteza "a la francaise" in plina...
Postat 31 Iulie 2016, 14:06 de TDS
SI TU, BRUTUS?
@pinonel: Chiar nu mai inteleg nimic! Pinochio era poreclit Basescu! Sau si lui Ponta i se spune la fel? Da, eu am fost fan USL! Ba si B.I.G. pana mi-a tras o smetie de m-am intins pe caldaram! Poate din cauza cazaturii mi-am revenit! Dar Dacian Julien e bun? El care n-a luat din prima o admitere la o amarata de horticultura? Pe care parintii l-au puoteza " a la francaise " in plica de aur? (Secu, cumva? ). Poate avea cineva incredere in Palmeroaia, Dragoaia, Prunoaia?
Postat 31 Iulie 2016, 14:04 de TDS
@tsd
Nu zau?! Ti-au patruns in cap tampeniile albanezului? Nu e vinovat ciolos sau ministrii lui ca dupa ca i-ati lipit afise prin tot orasul lui pinocchio, asta v-a dat ...ue la toti uslamistii! Tu mai putin, nea ilie mai mult, fiecaruia dupa ranga...
Postat 31 Iulie 2016, 13:49 de pinonel
RAUTACISME?
@pinonel: Ce rautacisme? Eu sunt ferm convins ca lista e bogata! Inclusiv in Bihor! Dar, daca pasiunea mea o reprezinta dezvoltatorii imobiliari, asta e! Pe astia ii urmaresc, despre ei am documente!
Postat 31 Iulie 2016, 13:32 de TDS
Cum ziceam
90% dintre bugetari sunt niste non-valori care au acces in functie pe sistemul pcr, pile, relatii, cunostinte! Colac peste pupaza, sunt si de o obraznicie impardonabila. E firesc, stiu ca au spatele asigurat. @tsd Lasa rautacismele! Vrei o lista cu niste ministri/secretari de stat de la mediu colorati in rosu si/sau galben, adevarate monumente de prostie?! Nu trebuie sa merg departe, avem aici la noi in ograda!
Postat 31 Iulie 2016, 08:05 de pinonel
CUM E TURCUL SI PISTOLUL
Ieri 29 iulie 2016 am vazut raspunsul dat de aceasta minunata Garda unui petitionar! Deci este de domeniul total al comediei! Surpriza: totul este in legatura cu un dezvoltator de mare impact, de data aceasta pentru matrapazlacuri greenfieldiene! E vorba acolo despre un drum forestier transformat ILEGAL de dezvoltator in drum de acces in cartier! Cica ei au incercat sa inchida drumul dar au fost atacati cu mijloace auto mecanizate! HA HA HA! PS: Daca Bihoreanul solicita acest lucru le pot pune la dispozitie documentul! Ba si un raspuns semnat de ministrea romano americana Pasca Palmer! Atentie pentru cei cu probleme: foarte usor se poate face pe...sine citind cele doua chestii! Nerecomandabil celor cu probleme de...pisu ( acolo se pricep cel mai bine Julien&Valerie )
Postat 30 Iulie 2016, 14:22 de TDS
Ghinion,nu ?
Totusi este trist in lume !
Postat 30 Iulie 2016, 13:28 de Iness
NU a participat CINE trebuia...Nu au tecut "testul de integritate"!
...Rolul acestei institutii -Garda forestiera este de indrumare, verificare,control...NU de amendare cu orice chip!!!! Sunt foarte patimasi inspectorii GF!Cat despre integritatea lor...NO COMMENT!Sa vedeti aversiune ce vor bubui-o dupa acest articol!
Postat 30 Iulie 2016, 11:52 de carlos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON