URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Octombrie 2014, 09:41

Tăiaţi la salarii: Angajaţii Primăriei şi-au primit lefurile diminuate

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Jale mare în Primărie! Angajaţii municipalităţii şi-au primit vinerea trecută salariile diminuate cu sume între 130 şi 240 lei. Pălmaşii de rând, care au salarii de până în 1.200 lei, s-au trezit cu o reducere de circa 50 lei, în vreme ce funcţionarilor cu grade profesionale mai mari, plătiţi cam cu 2.000 lei, s-au trezit cu leafa subţiată cu 130 lei.

Directorii au fost taxaţi cel mai dur, dar la salariile lor nu doare aşa de tare.

Citeşte de ce au fost diminuate salariile, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
nu-i nici on bai
nu le plangem de mila! Marea majoritate se invart cumva.... Tu care muncesti in fabrica nu ai atataa timp liber si pile si posibilitati de a-ti rezolva problemele (de la cele marunte: plata curentului care se face pana la 16:30 pana la probleme serioase de tot) Stiu eu la nasteri, decese si casatorii, persoana cu salar mic, dar ce are acasa... sau alta tot de acolo care ia bani cu imprumut si nu-i mai da inapoi si nu se teme de nimeni... vrei sa mai zic? Da' aia de pe la etaj care la ora 9 inca se plimba cu cafeaua dintr-un birou in altul sau se fac ca duc ceva documete dintr-o parte in alta..... Daca un muncitor in Oradea, pe Borsului ia 900 in mana,si muncesc in conditii nu tocmai usoare: gaze, pulberi stres etc.... TI SE PARE PUTIN CAT AU PITIPONCII SI COCALARII DIN PRIMARIE? Sunt si oameni cinstiti acolo si imi cer iertare fata de ei, daar 80% sunt niste mincinosi, fara scrupule, profitori si etc
Postat 14 Octombrie 2014, 22:16 de petre serbanescu
oo da
Daca era psd ist.primariul taia lefurile cu procent,functie de marime,invers proportional,da si daca era,psd ist,ma imdoiesc,oricum,vremuri grele or fi avand primarii ce nu sunt psd isti urat lucru
Postat 14 Octombrie 2014, 20:16 de batranu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON