URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Noiembrie 2012, 11:34

Sudalme între patrioţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vizita la Oradea a mahărului nr. 2 din PRM, Gheorghe Funar, prilejuită săptămâna trecută de lansarea candidaţilor bihoreni pentru alegerile parlamentare, s-a lăsat cu scântei. Enervată de emfaza cu care politicianul şi-a lăudat ideile de relansare economică a ţării, ziarista Cristina Puşcaş, de la cotidianul Crişana, l-a interpelat aspru pe Funar, întrebându-l de ce PRM vrea să construiască biserici pentru popi, nu şcoli şi spitale pentru tot românul.

"Vom face şi spitale, dar construim şi casa Domnului, domnişoară! Aveţi grijă, nu vorbiţi aşa căci, cine ştie, poate ajungeţi în iad", a luat-o peste picior Funar.

Nemulţumită de ironia politicianului, jurnalista s-a crizat şi a părăsit locul faptei, dumnezeindu-i în gura mare pe popi şi peremişti deopotrivă. Până la urmă, Bihorel a rămas uşor nedumerit cu privire la cine are nevoie mai acută de calmante: oamenii lui Vadim sau jurnaliştii cei nervoşi?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
Atitudine Bihoreanul
Tocmai de Cristina Puscas v-ati gasit sa va luati?! Pacat ca n-ati scris si raspunsul la arderea in Iad a lui Funar. Ce a zis Cristina atunci: ca mai bine sa arda in Iad decat sa fie cu politicienii. Fata asta e un om care pune suflet in tot ceea ce face. De ce nu o laudati pentru toate campaniile umanitare in care se implica? Fie ca e pentru salvarea unei vieti de copil sau a unui animal. E singura care s-a implicat enorm si in campania de salvare a cainilor fara stapan. Numai eu stiu cate comunicate de presa v-au fost trimise inclusiv voua Bihorenilor si le-ati ignorat. Dar Crisana si ceilalti nu, ci sprijina pe cei in nevoie. Cristina e o crizata, o isterica si o vai de mama ei?! Poate ar trebui sa va uitati la voi ce fel de oameni sunteti care va blamati proprii colegi.
Postat 25 Noiembrie 2012, 11:24 de Presa Oradea
fiuica bihoreanul
va e ciuda scirtarilor de la bihoreanul ca aveti nici macar 1% din curajul Cristinei Puscas, muriti de ciuda ca scrieti doar articole de santaj pt care cereti bani impricinatilor ca sa nu le publicati? Sa va fie rusine "ziaristilor" de la bihoreanul, nici daca va mai nasteti inca o data nu o sa aveti curajul fetei asteia... Bravo Cristina.
Postat 14 Noiembrie 2012, 19:23 de rusine bihoreanul
Ce nu s-a spus
Ceea ce nu s-a spus in articol este ca ziarista in cauza este doctoranda profesorului Drecin si a avut curajul UNIC in Romania de a-l contra, de a-l contrazice pe seful de partid al celui care decide dacă ea va primit titlul de doctor in urma muncii PROPRII de cercetare stiintifica (pe o tema legata de crimele Securitatii). A avut curajul sa-l ia la rost pe Funar pentru aberatiile spuse, desi profesorul Drecin candideaza la un post de senator pe listele partidului lui Funar si Vadim. A avut curajul sa le spuna politicienilor care erau acolo (printre care si conducatorul ei de doctorat) ca mai bine merge in iad, decat in rai cu politicienii. Daca gasiti in redactie sau prin toate redactiile si institutiile din Oradea atatea c..ie cate are aceasta ziarista, va rog sa anuntati intr-un articol din ziar si pe portal, pentru ca vreau sa vin sa va dau o bere. Daca nu, mai scrieti un articol in care sa spuneti ca e nebuna.
Postat 14 Noiembrie 2012, 17:45 de Bihorean
Bihorel nu primeste premiu
Ba, mai mult, ramane corigent ...... la bun-simt si la profesionalism. Sper ca ati invatat o lectie: atunci cand atacati pe cineva (cu rautate, ca in cazul de fata), s-ar putea sa fiti voi insiva atacati de cititorii vostri. Si asta nu foloseste unui ziar. Mai multa chibzuinta, deci, in alegerea subiectelor, a tonului si, poate nu ar strica, a oamenilor care lucreaza la ziar.
Postat 14 Noiembrie 2012, 15:16 de Antonia
Sudalme de la un patriot
Adica de la mine pentru "Bihoreanul".Aceasta e atitudinea pe care mi-o trezeste articolul si incercarea ziarului de a discredita un om de presa. Am observat ca i se imputa jurnalistei ca striga si ca o face prea tare, spre spaima domnului Cangur si a altora din presa bihoreana. Foarte bine, domnilor! Cat timp mai striga cineva in tara asta impotriva ilegalitatilor, coruptiei, platformelor SF gen PRM, mai avem o speranta. Dar e mai usor a tacea si a accepta orice, mai ales daca suntem platiti. Nu-i asa, domnilor de la "Bihoreanul"?
Postat 14 Noiembrie 2012, 14:40 de Sorin B.
Foarte bine
Mie imi place de reactia ziaristei. Ar fi treuit sa faceti toti la fel.
Postat 14 Noiembrie 2012, 13:05 de Observer
@Dr. Jekyll
Cand ai facut ultima data un consult la Clinica lui tov. Cornutiu?
Postat 14 Noiembrie 2012, 11:54 de anonymus
Ziarista balamuc
Biata de ea. Medicamente.... Medicamente...., cum spunea tovarasu lu Funar. Cristina, ai grija ca ti se vede camasa de forta.
Postat 14 Noiembrie 2012, 08:45 de Dr. Jekyll
E STIUT
Domnisoara aia nu are ce cauta pe strada, daramite in presa. Priviti-o cum urla cand vorbeste. Oricand poate ceda si lovi pe cineva, eu incerc sa o evit de cate ori ne intalnim. Spune numai enormitati, care sunt adevaruri absolute si fereasca dumnezeu sa o contrazici ca nu stii cum reactioneaza!
Postat 14 Noiembrie 2012, 07:20 de CANGURUL SCHIOP
* cu apa rece
cre ca de calmante aveti nevoie voi astia alde Ciucass, Chirilaa si gasca voastra ;) sau poate va reveniti cu o spagga grasa de la bolojan, rus sau barbutz :))))
Postat 13 Noiembrie 2012, 20:32 de Beleaua
Rusineee!!!!
Rusineee, domnule!!!! V-as numi "jurnalist", sau, mai simplu, "ziarist", dar nu meritati, asa ca raman la "domnule". Rusine, pentru ca nu scrieti cum s-au petrecut lucrurile cu adevarat, pentru ca articolul pare scris la comanda (sper ca sefii v-au dat macar 5 lei in plus la salariu!) si pentru ca v-ati permis sa vorbiti de rau pe una dintre cele mai integre si curajoase persoane din presa noastra. Da-i in judecata, Cristina!!!!
Postat 13 Noiembrie 2012, 19:07 de clara fabian
thumbsdown BH
La faza asta, ebihoreanul s-a facut cu......tiramisu.
Postat 13 Noiembrie 2012, 16:40 de Balcescu
Un ”Iad” necesar pentru Cristina Puşcaş: ”Antena 3”, sau ”Jurnalul Naţional”!
I. "Vom face şi spitale, dar construim şi casa Domnului, domnişoară! Aveţi grijă, nu vorbiţi aşa căci, cine ştie, poate ajungeţi în iad", a luat-o peste picior Funar. 1. Mare ruşinică dle Funar că aţi confundaţi un bun român, cu vreo ”cârtiţă zöld/portocalie”! 2. for Cristina Puşcaş: Good luck and keep going!
Postat 13 Noiembrie 2012, 15:46 de anonymus
dr docent
Si domnu docent banca albina ce-a cujetat?nimic?el e telectual subtire ,nu pune botu la marlanii jurnalicesti,el ascutla seara inainte de culcare,injuraturile lui vadim un adevarat sfant in viata...asa sa tooot fi implicat politic,dar cand ceva pute,ca vieru in papusoi,de altfel ca toata viata lui de scurmator
Postat 13 Noiembrie 2012, 15:33 de rambo
ok
Bravo Cristina, bagati in cap ce va spune ca sunt foarte adevarate! si asta e parerea ei prorpie nu impusa "la comanda".
Postat 13 Noiembrie 2012, 15:09 de crina
...
asa greu se digera adevarul ca irosim banii pe biserici si catedrale in vreme ce umblam rupti in cur? si e chiar impardonabila greseala de a nu suporta sa stai in aceeasi incapere cu un jeg uman ca funar care bate campii? poate ca jurnalistii ar trebui sa faca asta mai des, poate ca i-ar mai trezi pe onor politicienii din delir si fantezie si ar reveni in prezent! cat despre gestul de a-ţi ataca un coleg de breasla... spune mai multe despre autor decat despre fata asta ... crizata sau nu, a avut dreptate!
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:49 de ina
vai de presa noastra
jurnalista lu peste! o frustrata care scrie la comanda. de altfel, are o expresie graitoare, latareata si isterica. hala presa putem avea
Postat 13 Noiembrie 2012, 13:26 de sign
Lipsa de respect
Este foarte urat ce faceti. Mi se pare de prost gust sa/ti ataci colegii. Ce/ar fi sa nu mai scrieti despre politicieni si alte categorii, ci doar despre colegii vostri de breasla? Poate asa nu va mai citi nimeni acest ziar care, candva, era de calitate. Voi chiar nu mai aveti limite. Mi/e rusine mie de rusinea voastra.
Postat 13 Noiembrie 2012, 12:33 de Andrei
Ce necolegial!
Nu e frumos sa va legati de o colega ziarista doar pentru ca nu pupa poala ... popii, adica stiti la ce ma refer de fapt.
Postat 13 Noiembrie 2012, 12:14 de Mircea
A avut dreptate
A avut dreptate domnisoara. Ati vazut cata risipa de materiale, timp si bani se fac pe constructii somtuoase.....care de cele mai multe ori sunt GOALE si de oameni si de sfinti. Sunt doar mecanisme de prostit oameni cu o cultura precara! Acei oameni care nu isi folosesc "capu`de pe umeri" vor ramane pururea "OILE" care fac ce li se zice si ce face turma. Cu bisericile CHELTUIELILE nu se termina odata cu constructia ci continua cu intretinere salarii, capusarea stalpilor de curent pentru a-si PREA-ILUMINA FATADA (Vezi bis de pe fosta progresului)\
Postat 13 Noiembrie 2012, 11:47 de Alexandru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON