URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Septembrie 2012, 14:56

Spitalul sorboneilor: Crăiuţ şi-a tras maternitate privată

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Faimosul profesor doctor Doru Crăiuţ, cel implicat în scandalurile cu studiile clinice făcute pe şestache şi cu laparoscopul utilizat fără atestat, în urma cărora a şi trebuit să-şi dea demisia de la Maternitate, şi-a făcut spital privat.

Până acum, Crăiuţ deţinea o mini-clinică Euclid în Oradea, dar a reuşit să o transforme în ditamai Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Euclid, cu 18 paturi. Şi, bineînţeles, patronul are ambiţii mari.

Zilele trecute, a remis Universităţii, prin Facultatea de Medicină şi Farmacie unde încă mai predă, o cerere pentru transformarea spitalului privat într-unul "clinic", în care să aibă loc şi activitate didactică, ceea ce, automat, i-ar aduce şi finanţare de la Ministerul Sănătăţii.

În plus, aici s-ar putea refugia demisionarii sau "demisionaţii" de la Maternitate, aşa cum şi Crăiuţ o face. În concluzie: paciente să fie, că cine să le ia banii sunt destui...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
euclid
Pe data de 19.01.2013 , s-a nascut fiica mea , frumoasa sanatoasa . Dna Doctor a fost LACZIKO S. a fost excelent , servicii, cazare , confort si le multumesc ECHIPEI EUCLID ....Mult succes .
Postat 22 Ianuarie 2013, 00:17 de Marius S
Adriana
Bravo si mult succes in continuare!
Postat 01 Decembrie 2012, 16:17 de Adriana
Eu
Felicitari! Maternitatea Euclid e superba si conditiile sunt ca in vest! Comentariile rautacioase sunt de-a dreptul penibile! Eu urmeaza sa nasc la Euclid in decembrie si va recomand cu drag clinica: www.clinicaeuclid.ro
Postat 14 Noiembrie 2012, 19:33 de Teodora
rusine noua tuturor
Rusine tarii si rusine noua tuturor. Cu totii suntem de vina. Ne bucuram de maternitati si spitale private cu aceiasi medici carora noi le bagam bani in buzunar si pe care i-am invatat asa. Mai bine s-ar introduce la stat o taxa suplimentara (ca bani toti le dam) da macar sa avem conditii civilizate si sa nu ne plimbam din clinicuta privata in clinicuta privata pentru diverse investigatii care aici nu pot fi oferite intr-un singur loc. Despre acest om nu pot sa spun decat ca este un marsav caruia nu-i pasa de paciente ci de "afacere". Clinici private cu conditii si aceiasi medici...care ruineaza sistemul medical impreuna cu noi .......Nu ne vom trezi niciodata.Rusine tarii, adica noua tuturor
Postat 12 Octombrie 2012, 03:08 de rusine
fara cuvinte
Am auzit ca si preaminunata Lacziko lucreaza acolo sau va lucra.Sincer mare atentie dragelor viitoare mamici pe mana cui va dati.Stiti vb romaneasca cine-i patit sufla si in iaurt.ATENTIE MAXIMA LA LACZIKO.NICI PE GRATIS NU MERGETI LA EA CA VA NENOROCESTE PE VIATA COPILASII.
Postat 01 Octombrie 2012, 11:26 de Alexandra
pt doctor
Nu era vorba despre craiut, nici nu-l cunosc personal. Era vorba despre alticineva din fundal, despre care comenta petru.
Postat 24 Septembrie 2012, 13:36 de Lisa
@lisa
Nu stiu cit caracter are craiut, dar "frate" cu iaga de whiskey stiu ca este!:)))
Postat 21 Septembrie 2012, 23:20 de doctor
pt petru
Mai "petru" (daca tu te semnezi cu litere mici, nu te pot contrazice), unul dintre cei "patru sorbonei" din fundal, este un om si un medic cum ar fi bine sa fie multi. Si spun asta din experienta mea, nu a altora. Sa stii ca nu e suficient sa ai studii in Cluj, Bucuresti, Iasi, etc, ci mai trebuie sa ai si suflet si caracter. Iar acest om le are din plin. Asa ca nu-i baga tu pe toti in aceeasi oala, daca nu-i cunosti. Faptul ca un om preda la Universitatea Oradea sau are un doctorat aici, nu-l descalifica automat. Pricepi \"petru\" sau e prea greu?
Postat 21 Septembrie 2012, 09:05 de Lisa
BAI,
PROFESORE, NU BAGI SAMA CA NU SE MAI FAC PRUNCI ????????? SAU VRETI SA FACETI ALTE CHESTII IN CLINICA DVS ???????????????
Postat 20 Septembrie 2012, 23:58 de A
sorbonei
Va rog sa observati patru sorbonei in fundal ... made by Craiut&Maghiar&Ifrim (cam 1000 euro bucata) ;) ... prietenii stiu de ce ;)
Postat 20 Septembrie 2012, 19:08 de petru
felicitari
Felicitari dl. profesor! Nu aplecati urechea la niste frustrati si invidiosi care nu sunt in stare sa faca curatenie in ograda lor dar apoi un spital. Va doresc din suflet sa aveti noroc la ceea ce ati facut.
Postat 20 Septembrie 2012, 12:04 de dana
domnu' Cris
A durat destul de mult timp pana sa aflam de gluma asta de "maternitate privata". Probabil domnu' Cris a fost in concediu luna trecuta... sau poate nu a fost "stimulat" de Dr. Chitulea sa scrie. Oricum , as vrea sa vad si eu cine va indrazni sa nasca sau sa se opereze aici ...
Postat 19 Septembrie 2012, 18:52 de tedy
ciuda
Pe tembelutul santajist Cris il roade ciuda...pai treaba lui ce face cu banii lui bei umflatule
Postat 19 Septembrie 2012, 16:09 de soso
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON