URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Septembrie 2012, 10:14

Specialiştii noştri: PSD ne bagă Dudu la Drumuri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A început sezonul de scoatere la mezat a funcţiilor din deconcentrate. Şi, cum cunoştinţele de specialitate pălesc în faţa celor de familie, USL a reuşit deja să se umple de ridicol.

Tonul l-a dat PNL-ul, care l-a uns pe soţul doamnei deputat Lucia Varga mahăr la Hidroelectrica, în vreme ce junerele lui Tavi Bot a prins şi el un post baban de adjunct la ANIF în Bucureşti.

Replica PSD-ului nu s-a lăsat aşteptată. Viorel Iuhas, zootehnistul care urăşte apa, a primit ca sinecură postul de director cu investiţiile la Direcţia Ape Crişuri.

Acum, Bihorel a aflat că se coace una şi mai groasă. Directorul Corneliu Piţurcă de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, secţia Bihor, va fi schimbat, dacă pesedeilor le iese şmenul, cu Felix Buzgău, zis şi Dudu, patronul barului Famous Place de pe Vasile Alecsandri.

E drept că postul prevede ca şi calificare meseria de inginer constructor drumar, în vreme ce birtaşul are doar o diplomă de economist, luată cine ştie în ce condiţii, dar dacă partidul, care "e-n toate", se încoardă, poate pune şef pe oricine. Că doar nu studiile contează, ci cel care cotizează.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
replica II la @roman normal
BAH @roman normal poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL lasa bah sa fiu prost eu @Romanul Simplu un roman simplu bihorean din ROMANIA , si fii tu destept @roman normal poupincursitul PLAGIATORULUI Mang,dar sa stii vorba asta ,,un prost arunca o piatra in balta (PeSZeDeului Bihor ) si 10 desteptii se chinuiesc sa o scoata afara!:))=))Lasa bah @roman normal poupicuristul PLAGIATORULUI sa nu am nici o sansa eu @Romanul Simplu un roman simplu din popor si din ROMANIA ,sa aveti voi desteptzii poupincuristii PLAGIATORULUI, va vedem noi in campania electorala parlamentara, ce bagabontezeala o sa fie in PSD Bihor,ce lupte internein filiala PSD Bihor pentru puterea politica , si pentru presedentia filialei PSD Bihor,dar ce comentarii CONTRA PSD Bihor pe forumurile locale bihorene , dar ce dezvaluiri incendiare despre faptele penale si furaciunii ale candidatii PSD Bihor!Numai si numai ADEVAR si DREPTATE scrise ca sa afle si romanii simplii bihoreni despre social democratia bihoreana ,PSD Bihor ,si conducerea corupta judeteana a PSD Bihor :))=)).BAH @roman normal poupincuristul lui PLAGIATORUL Mang HAI SICTIR da-te dreacului!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 17 Septembrie 2012, 14:47 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Tizule, nu uita o vorba veche de cand lumea "prost sa fii, dar sa-ti revii"! Tu nu ai nicio sansa.
Postat 16 Septembrie 2012, 22:08 de Romanul normal
replica la @roman normal
@roman normal popincuristul senatorului PSD Ioan Mang pentru cuvintele astea `esti prost`am bagat pe unul in puscarie,vezi ca sa nu fii al doilea !:))=))@roman normal stii vorbele lui Ion Creanga pe care am sa-l parafrazez in contextul acesta dat ...Sunt prost ,dar cind vad pe altii si mai prostii(in PSD Bihor)membrii simpli de partid ,parca prind curaj sa le spun !:))=))Am intrebat si eu un roman simplu bihorean @Romanul Simplu un om din popor ,din Bihor,din ROMANIA pe Dudu asta |(Dorele ) cu ce suma a platit ,a mituit ,a achitat pentru functia de director de drumuri ,in Lei sau in euro ?Curiozitate sa vedem daca criza i-a atins si pe politrucii de partid ?DA Dudu are de unde ca este birtash ,si alcoolul ,tigarile si femeile si banii nu sunt o problema. EH frumoasa `social democratie bihoreana ` ne pregateste senatorul PLAGIATORUL Mang , o sa adune pe toate sugativele betivane din PSD Bihor ,TSD Bihor in frunte cu Pepea Homosexualul alias Pavel Emilian consilier judeteanPSD ,Floruta spargatorul CEC, si alte jagardele batrine si tinere in campanie electorala parlamentara. Acestia-i sunt oameni si cu ei defileaza ! HAI SICTIR!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 16 Septembrie 2012, 13:08 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Tizule, tu esti prost de felul tau, dar ai si momente cand zici bine, semn ca poti reveni in randul oamenilor normali.
Postat 16 Septembrie 2012, 11:14 de Romanul normal
de ce?
Ce sa spun......... Numai de psd-isti scrieti? de ai nostri din pnl nu?ce sa spun toti sunt super calificati!!!!! Pot da si exemple daca vreti ca tot ati vorbit de APE: Oprean- sudor, actualmente la Bucuresti la Dir.Gen.a Apelor Romane: Voloseniuc- jurist, actualmente director general la Ape si exemplele pot continua: Peti, Varga, directorii de scoli numiti acum , etc.
Postat 15 Septembrie 2012, 20:24 de pnl
replica la articol
Dudu le (Dorele) probleme bah?:))=))Spune-ne bah Dudu le cit ai cotizat la pousculitza de partid PSD Bihor (zice se) de te-au uns astia director pe drumuri ,nu de alta dar sa stim si noi amarastenii membrii simpli de partid PSD Bihor cit a bagat iarasi in buzunar senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUL!:))=))Am mai zis-o asta pe forumul Ebihoreanul ,,Partidul(PeSZeDe Bihor ) te ridica ,partidul te coboara ! Problema este ce explicatie gaseste in fata presei bihorene ca poporul roman simplu din Bihor sa nu fie indignat si scarbit de numirile de partid care se fac fara nici o legatura cu institutiile deconcentrate !:))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu .
Postat 15 Septembrie 2012, 07:35 de Romanul Simplu
Cam repede....
Astept sa publicati zilnic acest gen de articole, colo, pe la jumatatea lui noiembrie si s-o tineti tot asa pana la jumatatea lui decembrie ! Veti putea ?! Indoiescu-ma ....
Postat 14 Septembrie 2012, 13:57 de pinonel
trandafirul
daca nu ma insel(si sigur nu ma insel) Felix Dudu e fiul unei alte "birtase"(cofetarese)celebre, Doina(fost la Cofetaria Trandafirul/mama ce facea pe acolo!).
Postat 14 Septembrie 2012, 10:19 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON