URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Decembrie 2011, 12:24

Şef în şanţ

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Când e vorba de accidente rutiere, bancurile cu miliţieni sunt nemaipomenite. Unul dintre cele mai cunoscute e cu gradatul care îi raporta telefonic şefului că un şofer şi-a zdrobit testiculele. Întrebat ce ştie despre starea organului, miliţianul a explicat că organul e la telefon. Un alt banc va porni acum de la Oradea şi îl va avea ca protagonist pe însuşi miliţianul-şef al judeţului, care a ajuns cu maşina în şanţ.

Chestiunea s-a petrecut la recenta trecere prin Bihor a premierului Emil Boc, când acesta se grăbea spre festivităţile de tăiere a panglicii autostrăzii Arad-Timişoara. Comisarul şef Adrian Bucur (foto) a făcut oficiile de gazdă şi l-a însoţit pe premier pe raza judeţului, dar pe la Nojorid jeep-ul de serviciu condus de şoferul său a derapat şi a ajuns în şanţ.

Problema a fost trecută sub tăcere de protagonişti, din pricini de protecţie a imaginii instituţiei, dar Bihorel a aflat de poveste şi poate să vă informeze că, din fericire, integritatea corporală a comisarului-şef nu a fost deloc pusă în pericol. Drept urmare, Bucur continuă să-şi exercite prerogativele, semn că şefu-i rămâne şef şi dacă ajunge-n şanţ.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
copulete
Invidiosilor,mancati si voi si faceti-va mari in falci.Cu ciorba de varza nu aveti nici o sansa
Postat 13 Ianuarie 2012, 03:43 de organu la control
nu cred
...si, ce daca?
Postat 04 Ianuarie 2012, 08:58 de nu cred
bucila
alo, domnii care va luati de falcile de purcell ale lu' nenea melitianu: voi stiti ca asta e o poza veche de cativa ani ??? Dac-l vedeti cum arata acuma, va speriati, ziceti ca au uitat astia sa-l taie de craciun :)))) pe bune, are ACUM niste falci de speriat ! da' i-au pus astia o poza mai veche, ca il faceau dreaq de ras daca-l aratau acus :))))))
Postat 02 Ianuarie 2012, 07:40 de Bucuroiul
bai haioshule
esti un haiosh cu slana si cashcheta de militian, pina vine militia la un furt, accident, samd poti sa mori inca de doua ori..... va doare pe voi in pu.lan de amarasteni, nu va intereseaza decit sa colectati mita de la infractorii pe care ii protejati...
Postat 01 Ianuarie 2012, 18:03 de ag
haios
totusi ce nu inteleg eu la natia asta a noastra ..... dupa ce il balacariti in tot felul : militian, bou, porc. samd - in caz de nevoie (Doamne fereste, furt, accident, s.a.) fugiti toti sa-l pupati in fund - Vai, uite ce mi s-a intamplat ! Asa Da. Bravos Natiune !
Postat 01 Ianuarie 2012, 11:18 de eu
tacerea e de aur
Tanti/nenea, mai bine taceai. tatal d-lui Bucur traieste si nu ii este defel rusine de fiul lui! ca nici nu ar avea de ce. in rest, comentati doar ca sa va aflati in treaba. ca asta e meseria cea mai simpla.
Postat 31 Decembrie 2011, 18:14 de bali
nenorocire !
Netotul asta, lingaul asta de Bucur, a ajuns sef doar datorita faptului ca e finul lui Filip. In rest, este de o prwostie rar intalnita, taica-su, celebrul criminalist, s-ar rasuci in marmant daca l-ar vedea ce lingau si prefacut e fiu-sau. Vai si-amar daca si asta e politist ! Si-apoi, asa e cand il lingi in qur prea tare pe Boc, ajungi in santz :))))))
Postat 30 Decembrie 2011, 23:14 de Mitza biciclista
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON