URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iulie 2012, 09:50

Revoltă în PPDD

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Abia încheiate alegerile locale, în PPDD Bihor mocneşte o nouă revoltă împotriva conducerii pe care "domnu' Dan" a impus-o de la Bucureşti cu puţin timp înaintea începerii campaniei.

Răzmeriţa îl are în frunte pe singurul primar pepededist din Bihor, Dorin Curtean, ales în comuna Popeşti, care vrea să mobilizeze restul colegilor pentru a scăpa organizaţia de Ioan Lascău, fostul director al Finanţelor Bihor preferat de Dan Diaconescu şi recent ajunns în Consiliul Judeţean pe munca altora.

Motivul nemulţumirii este că Lascău nu vrea în ruptul capului să organizeze alegeri pentru ca organizaţia să aibă o conducere statutară, în speranţa că la toamnă, când scorul partidului ar putea fi şi mai mare, va candida şi câştiga un fotoliu de parlamentar. Numai bun cât să-i dea o oarecare linişte, ţinând cont că dosarele penale pe care le are se vor muta la alte instanţe şi procesele se vor relua până la prescrierea faptelor...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Onaca
sunteti prost informati ! RUSINE pt. manipulare.
Postat 22 Decembrie 2012, 13:48 de Onaca
pt. Judit
Niciodata nu vom putea crede ca in aceasta lume avem numai prieteni,din pacate sunt si dusmani.Are si Hulea parte de dusmani...ca doar n-o fi el binefacatorul lumii....draga Judit. Certitudinea este ca el nu subscrie la ce fac cei doi: Lascau si Tirean;oamenii au vazut deja asta. A facut campanie singur,a cheltuit numai de la el,nimeni din conducere nu a fost o ora cu el in judet,insa tot a reusit sa convinga oamenii ca el joaca dupa reguli ce tin de fair play.Nu-i putem nega meritul de a castiga doua locuri de consilieri judeteni.Ar fi fost trei , daca nu le-ar fi scazut procentele de la municipiu. Asta nu este bun de politician,asta este clar: nu minte,nu este ipocrit,este ,,curat\'\',nu are dosare penale,se fereste de tot ce este in exteriorul legii,traieste normal,nu epateaza cu vacante si excursii pe la Londra,ca Lascau....Daca tot il invidiati,mai vorbiti si in cunostinta de cauza.Starnesc mila cei ce pot sa-l compare si numai o clipa pe asta, cu Lascau....
Postat 31 Iulie 2012, 23:30 de pp dd
Clarificare
Pt. Iudit....95% din cei ce mai vin pe la acest partid s-au convins ca Hulea gandeste altfel decat ,,grupul restrans''. El este cel ce a fost mereu alaturi de cei multi,ultima proba evidenta a fost faptul ca a mers alaturi de echipa cu autocarul pana la Buc si s-a intors cu ei.A fost mereu in mijlocul lor,pe de alta parte ,Lascau si ,,,consilierul'' lui,Tirean,s-au urcat separat intr-un microbus,dimpreuna cu rudele si apropiatii lor.Penibil este faptul ca Tirean a strans banii de la cei din autocar,apoi s-a transbordat cu sefii , ca sa nu se amestece cu ,,pulimea'',cum ii place lui sa spuna.Ce s-a intamplat cu banii?S-a platit autocarul,motorina pt sefii din microbus si....micii , berea si sucurile de pe Dealul Negru.
Postat 31 Iulie 2012, 23:08 de 95 %
razboi PP-DD
PS:Dupa mila mea parere d-nul Presedinte de filiala Bihor PP-DD Lascau Ioan trebuia sa isi asume aceasta raspundere sau dansul este multumit ca este consilier Jud. si inca Pres. filialei Bihor PP-DD.
Postat 04 Iulie 2012, 21:16 de iudit
razboi PP-DD
Din cate il cuonsc pe d-nul Curtean Dorin stiu ca e un om echilibrat,cu o demnitate care nu poate fi pus la indoiala,nu va accepta o echipa cu oameni care nu au cuvant si care nu reprezinta poporul si interesele lor de grup.Probabil a incercat sa reabiliteze credibilitatea pierduta de catre conducerea impusa de DD si Simona Man dar,are nevoie de un sprijin substantial de toti liderii de Org. locale din judet.Ar fi cazul ca DD sa inteleaga ca in jud.Bihor s-a pierdut electorat prin deciziile luate intr-un mod nedemocratic prin numirea d-ului Lascau si a d-ului Hulea la conducerea filialei PP-DD Bihor.Daca d-nul Lascau si d-nul Hulea ar avea demnitate ar accepta organizarea alegerilor,dar teama de a pierde fotoliile pe care l-au ocupat in mod abuziv ii fac sa persiste in a nu ceda un loc pe care nu-l merita.D-nule Curtean aveti obligatia morala de a salva demnitatea si crezul cetatenilor cinstiti care si-au pus speranta in PP.Nu cedati,luptati pentru Org. Jud. Bihor.Multi succes d-le Curtean in lupta cu DD,Simona Man,Lascau si Hulea.Org. din judet sunt alaturi de d-voastra. Cine isi asuma raspunderea pentru faptul ca PP-DD nici macar un consilier nu are in mun. Oradea?
Postat 04 Iulie 2012, 21:12 de iudit
Cu bomba sub batistă
Şmecher primar. Nu-i place la OTV şi vrea scandal, ca să aibă motiv să o şteargă şi să se înregimenteze în USL, ca să ia caimac bun de la bugetul de stat pregătit de uslaşi pentru trupele proprii.
Postat 04 Iulie 2012, 13:44 de Grenadier de servici
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON