URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2017, 08:41

Răzbunarea lui Ciordel: Şeful Poliţiei Bihor, pus să dea cu subsemnatul în scandalul mascaţilor care i-au "scuturat" pe liberali

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Continuă scandalul declanşat săptămâna trecută de senatorul liberal Cornel Popa, botezat Ciordel Tropa în mediul online, supărat pe "abuzul" mascaţilor orădeni care au descins în Black Eagle, crâşma din Pasajul Vulturul Negru deţinută de fiul său.

În ce a constat, de fapt, abuzul? Mascaţii au cerut tuturor celor prezenţi actele de identitate, la fel cum au făcut în mai toate localurile din oraş, într-o operaţiune specială, declanşată la nivel naţional, pentru prinderea unui fugar sârb, căutat pentru omor.

Citiți mai mult pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
De ce va mirati?!
Chiar daca nu se recunoaste fatis, o tara intreaga stie ca incepand de la femeia de serviciu din ultima primarie si pana la premier, toti sunt numiti politic, deci trebuie sa raspunda in fata politicului! Nu e corect, nu e normal, da e adevarat! Pe de alta parte sintagma ,,psd si pnl, aceeasi mizerie" e mai actuala ca oricand. Asa ca nu i-a fost greu lui popa ciordel (sau altui ,,ales" din pnl)sa-l roage pe colegul de partid care e presedintele comisiei sa-l traga de urechi pe seful politiei bihorene. Celor care-i ridica in slavi pe politisti/jandarmi le atrag atentia (se aude, popa ciordel?! Ca ai votat codurile justitiei!) ca joaca murdar organele! Se prevaleaza de ,,suspiciunea rezonabila", prezenta in coduri de peste 30 de ori, o gaselnita pt. a le legaliza abuzurile! Suspiciunii ii deschide drumul alta porcarie, ,,informatiile" pe care le au organele. Nu sunt obligate sa le verifice, nu se ,,contabilizeaza", orice tilica de poate conytola ca are el ,,informatii"! Si inca ceva: si scuzele organelor scad in ,,calitate"! Cauti un sarb periculos si n-ai poza lui?! E cusuta cu ata alba, au descins la ordin sa le strice bairamul!
Postat 05 Decembrie 2017, 08:02 de pinonel
DOMNULE COMANDANT AL POLITIEI BIHOR
valabil si pentru colegii dumneavoastra.Nu mai aplecati legea si nu incercati sa actionati ca la carte.N-ati inteles inca,exista 'aparatori ai statului de drept' care se situeaza MUUUUlT deasupra legii, si ei nu pot fi deranjati, necum sa sa supuna rigorilor legii ??n-ati priceput ca cine e 'ALES' daca tata sau mama sint din clasa politica ascunsa si care batjocoresc Romania de zeci de ani doar pentru ca au contul gras,sint adevaratii stapini ai tarii???CUM INDRAZNITI DVOASTRA DOMNULE SEF AL IPJ BIHOR,SA TULBURATI STAREA DE 'DOLCE FAR NIENTE' A ACESTOR PARAZITI CARE CONSUMA DEGEABA AERUL ATIT DE PRETIOS ????? / la fel de sarcastic /
Postat 04 Decembrie 2017, 16:10 de BESTIA666
Eu zic ca Seful Politiei
e vinovat ca ploua cind trebuie sa ninga.Mai e vinovat ca e rece cind trebuie sa fie cald.Si sigur ca e vinovat si cind politie isi face datoria pen'ca nu-i asa,exista niste beizadele care se pot droga,pot provoca scandal si se cred deasupra legii si care nu se supun legilor,pen'ca nu-i asa politia e buna atit timp cit le pica unora bine, dar cind secaturile sint luate in vizor, sigur ca politia nu mai e buna..... / sarcastic ca sa priceapa si intirziatii sorosisti /.
Postat 04 Decembrie 2017, 15:58 de BESTIA666
Confuzie
Bestiut-o vezi că vorbești aiureli din cate știu eu protestatarul a fost dus de poliție și audiat în timp ce bolșevicul era într-un turneu al televiziunilor daca le poți numi televiziuni elevi lu " domn profesor" făceau ce știu cel mai bine manipulau una peste altă cine a dat primul cu ghiozdanul enervat după cum spunea aseară de o lozinca a manifestanților corupția ucide ceva de genul bătrânul probabil după ce mâncase șorici cu Moliceanu i sa ridicat nivelul colesterolului de era așa agresiv sau poate era supărat că nu a primit uleiul și zahărul ,a primit doar șorici da mai are o șansă la următoarele proteste împotriva statului paralel anunțate de lingăul cocodrin care latră non stop in fiecare seara precum câinele la luna hauuuhauuuu Draku de comuniști da cea mai cea e golguta aia cu tramvai ba scoate niște imbecilități mori nu alta dezastru te prăpădești .
Postat 04 Decembrie 2017, 13:00 de sss
Dreptate a la Romanika
In timp ce spurcaciunea de bataus sorosist,cel care l-a pocnit pe batrinul din Piata Victoriei din capitala este facut 'erou' de catre media sorosista,un comandant de politie care isi face datoria este batjocorit pentru ceva ce nu este vinovat. Frumoasa tara avem.....
Postat 04 Decembrie 2017, 10:39 de BESTIA666
GALBEN CA LĂMÂIA
Bine zice Jules, ce atâta circ pentru barul odraslei peneliste! Zic să ne spună cum a intrat ăn spațiu ! Chit că aș paria că aparent totul e în regulă ! SAS GRAMA, POPA, POPA!
Postat 04 Decembrie 2017, 09:55 de TDS
D-LE SENATOR A ROMANIEI
NU INTELEG ATRIBUTIILE D-VOASTRA DE SENATOR IN PROBLEMA CU BARUL MAI ALES CA NU ESTE NICI IN COLEGIUL DE UNDE PROVENITI CA SENATOR.NICI O PROBLEMA PT CASTIGUL ORADENILOR NU INTELEG DE CE NU VA AUTOSESIZATI IN PROBLEMA CU TAXELE IN MUNICIPIU CU PROIECTELE FACUTE LA MANTUIALA FARA NICI UN BENEFICIU PT ORADENI CU REAUTORIZAREA PT MEDIU PT NUTRIPORK SI ETC TOATE PROBLEME REALE PT ORADENI MAI ALES CA NU AVEM DRUMURI AUTOSTRAZI ETC ACOLO NU VA VAD DELOC SA VA IMPLICATI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SUNTETI O RUSINE PT ORAS
Postat 04 Decembrie 2017, 09:42 de jules
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON