URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Decembrie 2013, 10:26

Răzbunare prin ziare: Judecătorul Mircea Puşcaş îşi atacă foştii colegi care l-au "trădat"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru judecătorul Mircea Puşcaş, scopul scuză mijloacele. Magistratul suspendat, inculpat în trei procese penale, e în război nu doar cu procurorii care l-au trimis în judecată, ci şi cu foştii săi colegi.

Ca de pildă cu preşedinta secţiei penale din Tribunalul Bihor, Crina Muntean, prezentată pe site-ul administrat de prietenul magistratului, ziaristul Nicolae Pop, prin care Puşcaş a mai încondeiat şi pe alţii, ca fiind "judecătorul DNA" şi o bârfitoare.

Citeşte de ce se răzbună Mircea Puşcaş pe fosta lui colegă, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Razbunare...
De unde știe Bihoreanul nr.de telefon al procurorului care l-a anchetat pe Puscas? Mai sa fie!!! Deci totul se leagă,a cui reputatie o apară acest ziar? Voi care cititi ce credeți ? O sa vedeți ce mai scrie Laura Gal...așteptăm întâlnirile ,telefoanele,mesajele ,directivele De la DNA Oradea.Ce neinspirati sunteți !!!Parca nu suna bine când in acest mod cineva îți ia apărarea!!!Te compromiti ziarule...dar compromiti si pe cei pe care in pofida realitatii tu ii aperi.Da,declarația Judecatoarei nu este data de ea !!! Ne crezi chiar tampiti ziarule?
Postat 05 Decembrie 2013, 23:14 de PNL.
Bate adumnezau
Bate Dumnezeu Doamna . Ai 3 copii. Nu culca-te Doamne ! Dar de fapt aceasta este o doamna ?
Postat 04 Decembrie 2013, 18:50 de Crima Muntean
Dle Liviu popa
Poliția săi asigure protecție ca lungu si matecas se vor razbuna pe zetoka cu orice preț .....arestați sa fie si ei ca multe nenorociri au făcut.....si vaca de lungu pozeaza ca luptător K1 ...si de fapt ai paravan pentru santajele ,camatariile .,evaziunile fiscale., care le fac anpreuna cu firma liberty si omoare lumea pentru bani....cu marie si tovarasii lui,Petre teparii orașului si japcangiii orașului ...pușcărie.....hu hu hu astăzi Rusine justiției ca tine asemenea oameni in libertate!
Postat 04 Decembrie 2013, 16:50 de Traian
Razbunare...
Puscas nu are de ce sa se razbune,pentru ca declarația distinsei Judecatoare n-a fost luată in considerare,si nu cred ca se coboară la ce s-a coborât Judecatoarea.Judecatorii au cu ce se mândri...cartitile sunt peste tot...Din când in când D-zeu le scoate la suprafața. Cei care scrieti in acest ziar ar trebui sa percepeti Cat de jos au coborât unii oameni.De fapt cei de aceeași teapa se întâlnesc si își vind semenii...Dumnezeu sa-i ajute si voi inclusiv co legii ei ,fie-va mila si multumiti celui de sus ca nu sunteți delatori.de la Da.
Postat 03 Decembrie 2013, 23:36 de De ras
Pt.bihorel si balistice
Mă întreb de ce bihorel si câțiva basisti iau apărarea unei Judecatoare care este se zice si sefa sectiei penale,persoana care obține informații neoficiale...despre denunturi si inregis trari telefonice ale unor judecători,colegi ai acesteia,de la DNA,adică de la un procuror DNA care este in relații de serviciu cu aceasta foarte strânse,daca se face schimb de informații... D-na Judecatoare ce informații a dat in schimb?chiar nu interesează pe nimeni? Nimeni nu zice nimic,DNA-ul v-a pus botnita la toti?ce fac șefii-președintele tribunalului,al curtii?ce zic colegii doamnei? I-a cerut cineva explicațiile necesare.De ce nu s-a sesizat inspectia judi- ciara cu privire la Judecatoare si la procurorul sau procurorii DNA de la care s-au scurs in- formatiile neoficiale?Fiecare are se vede cartitile sale.Frumos...Cum este posibil ca aceasta Judecatoare sa dea singura soluții când judeca cu Puscas ?Se procedeaza si in prezent la fel? Bihorel si restul reținuți ca declarația doamnei nu a fost luată in considerare la Csm,dar aceasta a arătat de fapt cine este in fruntea unei secții penale,pe care colegii ei si nici con- ducerea curtii de apel n-au vrut-o...
Postat 03 Decembrie 2013, 23:15 de Unu
Unii sunt cu niste penali desconspirati iar unii, mai multi evident, cu ceilalti
.
Postat 03 Decembrie 2013, 17:25 de Bean
NICU POP
Ziaristul NICU POP nu e cumva inculpat in Dosarul 746/111/2012 de la Tribunalul Bihor, sectia Penal, pentru inselaciune art. 215 Cp, cu termen de judecata 21 ianuarie 2014 (http://portal.just.ro), dosar disjuns din alte dosare penale incepute in 2006 pentru acea contrabanda cu tigari? Asta da ziarist, formator de opinie, luptator indarjit impotriva imposturii... Bravo media!
Postat 03 Decembrie 2013, 17:24 de Internaut
Mai invata gramatica limbii romane Bihorel !
"... prin care Puşcaş a mai încondeiat şi pe alţii, ca fiind "judecătorul DNA" şi o bârfitoare". Nu de alta dar altii 'e' mai destepti ca tine !
Postat 03 Decembrie 2013, 17:22 de Zoom
Ce vorbesti, doamna ?
Asa sa va ajute Dumnezeu, sa ajungeti sa va judece ,, Crima Muntean,, a marturisit onest, zice-ti ?? Aia e NEBUNAAA Puscas e badit ..da astalalta ... e paranoica. Traiasca justitia , fara astia doi , daca se poate !
Postat 03 Decembrie 2013, 16:20 de Crima Muntean
URMEAZA DOAMNA PUSCAS
URMEAZA DOAMNA PUSCAS IN COMPLETAREA DOSARELOR - CUNOASTEM FOARTE BINE RELATIILE STRANSE ALE DOAMNEI PUSCAS INTERMEDIARA DE TRAS SFORI CU ANUMITI AVOCATI....ex CARMEN BUIBAS fosta colega care am inteles ca se afla deja in vizorul DNA ......SII etc.....etc....
Postat 03 Decembrie 2013, 13:12 de UNU_ALTU
decont
Judecatorul l-a ajutat mult pe Nicu. In special la momentul implicarii ziaristului in traficul de tigari despre care s-a uitat si s-a prescris. Acum, de ce sunteti invidiosi? Fiecare se ajuta cum poate. Bihoreanul are protejatii sai - prin justitie, parchete, politie, administratie si, urmand acelasi tipar, Informatia de Bihor are in redactie o lista alba si una neagra. Spor la treburi!
Postat 03 Decembrie 2013, 11:25 de corect
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON