URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Septembrie 2011, 12:12

Primarul din Beiuş, lângă casa Popii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Iubăreţul primar Adrian Domocoş şi-a cumpărat casă în construcţie, dar nu în Binş, ci la Oradea, să nu-l ajungă aşa uşor nemulţumirile concetăţenilor pentru activitatea prestată ca edil şef.

Dom' primar şi-a luat un viloi amplasat exact lângă casa de pe deal a şefului Inspectoratului General de Poliţie, chestorul Liviu Popa.

Socoteala a fost sclipitoare. Casa lui Popa nu valorează prea mult având ca vecin un pârlit de primar de provincie, dar în schimb casa lui Domocoş costă o avere, că se învecinează cu cea a şefului Poliţiei Române.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
INCA 4 ANI CA FURA BINE
Intrebati-l pe primar cit a costat parcul din fata Liceului Nicolae Bolcas din Beius si citi bani a bagat domnia sa in buzunar(chiar credeti fraerilor de beiuseni ca parcul a costat 5.6 miliarde cit sa platit firmei apropiata primarului Domocos)Nicidaca il impodobea parcul in diamante nu se ridica la asemenea valoare.Ar trebui sa-i spuneti primarul fifti, fifti pentruca asa negociaza el lucrarile cu patroni care ii fac lucrarile.Va mai intrebati de unde a avut bani fraerilor.Ces 10 miliarde la el cit a costat vila la cite lucrari a facut,pe proiectele lui Odobasian
Postat 13 Aprilie 2012, 19:02 de anonim
preacinstitul Domocos
Auzi, bai, g de la gunoi, dar si-a luat casoaca pe Dealul Oradiei din leafa lui de primar si cea a nevestei care e profesor? Laolalta strinse pe-un cincinal si tot nu i-ar fi ajuns sa o plateasca, ba sa o mai si termine. Mai lasa-ne
Postat 07 Octombrie 2011, 19:04 de Pentru G
BRAVO
Ce a.ti vrea voi zdrentelor de la acest nenorocit de ziar,ca beiusenii sa aiba un primar de talia gunoaelor de la asazisul vostru ziar?...DA si.a cumparat o casa si care.i problema,un om de talia si functia lui mi se pare normal sa aiba o casa ca orce om de rand,asta nu inseamna ca bani dati pe ea provin din furaciuni sau alte ghidusii...zicala se confirma<CALUL MOARE DE DRUM LUNG IAR PROSTUL DE GRIJA ALTUIA< va suna voua parlitilor de ziar. PRIMARE DALE **** CAND MAI VIN PRIN ZONA ACESTI MAIDANEZI..
Postat 30 Septembrie 2011, 21:50 de G
_|_
Penibil primarul asta. Nu il intereseaza numa cum sa se imbogateasca el. Mai bine puneati un caine la primarie ca ala nu fura. Unii il aplauda cand fura. De aceea ne merge asa bine in tara asta, ca pe langa ca astia de la conducere fura, sunt unii cetateni care zic ca ii bine sa fure si ii incurajaza sa fure in continuare. Inca vreo 4 ani de criza si oameni ca asta la conducere si o sa murim de foame.
Postat 30 Septembrie 2011, 15:44 de w
coruptii
RUSINE
Postat 28 Septembrie 2011, 10:31 de vk
coruptii
luati la bani marunti toti primarii isi fac case pe linga investitii zis legale. ile primar si-a facut vila la padure pe linga casa taranilor din banii de la APIA
Postat 28 Septembrie 2011, 10:29 de vk
spaga
bine fac. statul le da mina liberta. nu sunt legi decit pentru ce-i care le voteaza.
Postat 28 Septembrie 2011, 10:21 de eu
va multumesc
Va multumesc si va apreciez promtitudinea. Va citesc si va apreciez.(Sine ira et studio).O.F.
Postat 28 Septembrie 2011, 05:49 de O.F.
eroare
@O.F. Dintr-o regretabilă eroare, fotografia folosită iniţial la montaj a fost greşită şi a fost înlocuită. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Cu stimă, Redacţia
Postat 28 Septembrie 2011, 01:30 de Redactia Bihoreanul
PeNaLi
PNL= Mafia, Beiusul plange dupa Odobasian!!!
Postat 27 Septembrie 2011, 23:47 de Paul
x
EROARE, TAXA DE PARCARE NU SE ACHITA,IAR DACA A-I PLATIT-O POTI CERE SA-TI FIE COMPENSATA CU ALTE OBLIGATII LA BUGETUL LOCAL.IN LEGATURA CU CEI DIN PROVINCIE-NOICAND MERGEM IN PROVINCIE SUNTEM CU DOUA PERECHI SI NOI AVEM DREPTUL SA PARCAM ACOLO UNDE VREM?.SUNTETI DE TOATA JENA, MAI BINE A-TI DESCHIDE OCHII SI SA VEDETI CE SE INYAMPLA IN JURUL NOSTRU AL TUTUROR, NU SA PUNETI .....LA POLICA DE DOI BANI PE CARE O FAC UNII BINEVOITORI DIN ORAS.
Postat 27 Septembrie 2011, 23:14 de x
Investitii
Beiusul nu are un trotuar calumea de ani de zile. Ca sa nu mai zic de craterele din drumuri. Nu mai exista o bordura intreaga de pe vremea lu Ceausescu. Platim taxa de parcare la primarie, dar locurile de parcare sunt ocupate de cei din provincie care nu platesc. Platim taxe ca fraierii si banii nostrii se duc pe achizitii pe care nu le vedem. Exemplu primaria achizitioneaza flori de 12.500 euro (planul de achizitii publice pt anul 2011)
Postat 27 Septembrie 2011, 22:58 de Beius
Casa cu Pridvor de te-apuca tare dor
Daca vrei sa vezi tu casa, Dute-n dealu cu releu.Vei primi o stire buna,De la, CLUJUL, cu sef nou(BOC) Urci in deal ,cobori in vale Si-o sa vezi o casa mare Nu-i casa " parlitului" Ci e casa OMULUI. Om cu stare,bunastare Ce munceste cu sudoare,Intr-o tara-n departare.,...?? BITI ZANATICA
Postat 27 Septembrie 2011, 22:03 de Bibi Zanatica
Bat-o vina invidia asta!
INVIDIA ESTE SPORT LOCAL LA BEIUS!BRAVO D-NULE DOMOCOS!TOTI CEI CARE NU AU REUSIT NIMIC IN VIATA SCRIU ACUM TOT FELUL DE CRITICI!DE CE NU I O SPUNETI IN FATA SI NU DOAR PE ASCUNS!DACA E ASA CUM SCRIETI DE CE NU O DEMONSTRATI?ATUNCI PUTETI SCRIE!
Postat 27 Septembrie 2011, 21:50 de Soferul de la Ogesti
deal
D-LE PRIMAR SA VA DE-A DUMNEZEU UTILITATI CA PE STRADA OCTAVIAN GOGA DIN MUNICIPIUL PASTORIT DE D-VOASTRA LA VILA PE CARE O DETINETI
Postat 27 Septembrie 2011, 21:40 de PUSNICII BEIUSULUI
deal
POATE SPUNE SI VICELE MAI MULTE CA DIN CE BANI SI A TRAS UTILITATILE LA NOUA CASA SI VECINII CARA APA CU GALEATA DE LA CASELE DIN IMPREJURIMI
Postat 27 Septembrie 2011, 21:26 de NELU
deal
rusine domn primar din banii de la unicarm si de la profii va ti cumparat vila lo
Postat 27 Septembrie 2011, 21:07 de nevinovat
Utilitatile
Utilitatile sunt ca pe deal la Pop-Ioane? (unde trage vanatoru cu pusca)
Postat 27 Septembrie 2011, 21:06 de vanatoru
eroare jurnalistica de Emil Constantinescu { TAPU }
Intrucat ati absolvit studiile de jurnalistica pe vremea cand ne conducea {TAPU} marele profesor in geologie si speologie rector al descoperirilor desarte,la fel si voi stimata redactie a ziarului BIHOREANUL ati facut sapaturi desearte si ati indus in eroare fideli cititori, va rog sa mai sapati cu uni si cu alti din vremea trecuta care sunt buni sapatori si informatori si astfel veti ajunge la lumina sorelui si veti scapa de intunericul minciuni{pesterii}SUCCESS..???.I.S.
Postat 27 Septembrie 2011, 20:31 de ion stroescu
Primaru din Bins
Daca si in Oradea sunt multi care nu isi pot .... nevestele, o sa ajunga si primar in Oradea
Postat 27 Septembrie 2011, 20:06 de Cetatean
Primarul din Beiuş, lângă casa Popii
Stimata redactie, va multumesc pt fotografia cu casa mea.Nu am vazut-o de ceva vreme, deoarece nu mai locuiesc in Romania. Terenul si casa sunt proprietatea familiei mele de aproximativ 20 de ani. In privinta primarului din Beius....mai sapati...In speranta ca va veti informa corect cititorii si veti face cuvenitele corecturi legate de fotografia din imagine, va transmit ganduri bune de pe langa Polul Nord, de unde va citesc cu mare placere. O.F.
Postat 27 Septembrie 2011, 17:40 de O.F.
Bravo pentru sugestie!
Astept cu mare interes ca domnul Domocos sa vina primar la Oradea. Sunt sigur ca va fi la fel de interesant ca si cu Bolojan. Sau Filip.
Postat 27 Septembrie 2011, 14:13 de Bihorean
x
demonstrati ca nu este luata in mod corect si legal,si de la cine a luat-o,dar ca de obicei sinteti tot un ziar de doi bani pe comanda politica, asa ca.................................... .
Postat 27 Septembrie 2011, 12:43 de x
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON