URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Septembrie 2013, 10:58

Primar cu jipan: Edilul din Remetea şi-a luat maşină de 32.000 de euro din bani publici!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bucurie mare, săptămâna trecută, pe primarul comunei Remetea, Adrian Ştefănică. Edilul şi-a tras maşină nouă, şi nu oridecare, ci o Toyota Hilux nou-nouţă, an de fabricaţie 2013, adusă tocmai din Germania, pentru care a plătit peste 32.000 euro.

Citeşte cum a reuşit să o plătească din bani publici, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
Rautaciosilor
Astazi in democratia asta atat de hulita de unii, fiecare cetatean, indiferent de pregatire, de educatie, religie, sex, de intelectul pe cere il poseda, are dreptul la o opinie. Asta e bine, dar nu inteleg de ce cei care imprastie cu noroi o persoana publica,de ce nu-si dau numele, sa spuna pe fata opinia, cei ce citesc sa -si poata face o parere cat de cat aproape de realitate. ACESTIA DE OBICEI SUNT '' PROFESIONISTI'' in a critica pe altii iar ei, deseori, nu sunt in stare sa construiasca ceva la locul de munca, daca il au. Intr-un cuvant, rautaciosi, invidiosi, paraciosi, leprari, fanfaronari etc. Parerea mea sincera ,dezinteresata fata de primarul Adrian Stefanica este ca e un primar bun, are rezultate foarte bune in administrarea comunei vizibile in toate satele apartinatoare. Cei ce au argumente contra, sa le spuna deschis sa se semneze, atunci probabil vor fi crezuti. Restul sunt speculatii.
Postat 28 Mai 2014, 12:53 de Gheorghe
Rautatea este mare .
Rusine pentru cei ce au demarat aceasta nesimtire din partea lor. Sa stiti si voi ca vine din partea altui padurar ce nu are loc de Stefanica.Este usor sa realizezi acest lucru,inainte ar trebuii sa se uite ce a facut acest baiat de cand este la primarie,nu numai in Meziad ci in toate satele apartinatoare. Felicitari primare si nu-i baga in seama caci atunci va crepa sufletul in ei. Vor muri de rautate. Te cunosc de mai mult timp si pot sa spun ca ne mandrim cu tine.Tania fii tare si sa le dai peste nas.
Postat 20 Octombrie 2013, 20:09 de nicu
bravo!!!
Bravo!!! Insfarsit niste vorbe adevarate si spuse intr-adevar din suflet de catre niste oameni cu suflet si cu informatii adevarate despre Adrian Stefanica. Foarte bine punctata fraza "va rog din suflet sa aveti decenta si bunul simt de a va adresa direct tatalui meu in legatura cu nemultumirile voastre\" fiica dansului are absoluta dreptate sa va adresati lui Adrian cu nemultumirile voastre daca tot aveti atata tupeu aici la un articol ,puteti sa va adresati in fata dansului sa ii spuneti si lui direct tot ceea ce scrieti aici , iar daca ati fi niste oamneni adevarati ati lasa anonimatul si numele false la o parte, dar voi sunteti doar niste gunoaie care nu se poate adresa omului in fata !!!
Postat 01 Octombrie 2013, 17:19 de marian
va rog sa-mi acordati putina atentie!
Buna seara, ma numesc Tania si am onoarea sa fiu fiica primarului. ma ingrijoreaza faptul ca sunt atatia oameni revoltati pe activitatile tatalui meu... si as dori sa lamuresc putin situatia. in primul rand,(aici explici ca masina e pe numele primariei si ca nu e cumparata din banii publici si ca adi o foloseste strict pt drumurile primariei). in al doilea rand, comentariile facute de Mioara si Paula sunt facute de rudele mele, si ar trebui sa va fie rusine sa vorbiti asa despre ele! au dorit doar sa explice cat mai clar ca tatal meu e un om bun si au vorbit bazandu-se pe fapte. Tatal meu e om, la fel ca voi, are dreptul sa greseasca. nu-i cunosc in totalitate afacerile, dar stiu ca a muncit enorm toata viata lui, ca sa ne ofere mie si familiei mele o viata cat mai frumoasa. inainte de postul de primar a avut alta slujba. este un om muncitor, cu suflet bun, generos si rabdator. ma simt norocoasa ca sunt fiica lui! iar in incheiere as dori sa ma adresez celor care nu au o parere atat de buna despre tata:va rog din suflet sa aveti decenta si bunul simt de a va adresa direct tatalui meu in legatura cu nemultumirile voastre, nu-i patati reputatia prin acest articol! si as dori sa rog redactorul sa scrie si despre toate lucrurile bune pe care le-a realizat tata de cand e primar. Multumesc pentru intelegere, o seara placuta!
Postat 27 Septembrie 2013, 23:02 de tania
sa traiti!
in sfarsit niste oameni care folosesc capul nu numai sa nu-i ploua in gat! bravo voua! :)
Postat 27 Septembrie 2013, 22:18 de bau
ura ura bat-o vina
De ce sunteti invidiosi oamenilor,voi daca ati ajunge pe picior mare ati uita ca aveti sotie, familie casa,care ii ala? Daca ajungi la o pozitie sociala ce faci scoti gresia ce ai pus-o in bucatarie, etc si bagi pamant in locul ei sa nu te poata acuza nimeni de furt si delapidare,ce ziceti? Saracu om ce sa faca sa improaste banii acum ca ii are, ca vin consatenii si prietenii sa-i bata un cui dupa ce nu mai poate. Fiti seriosi si cu capul pe umeri ,ganditi de 10 ori ce scoateti din gura ca ar fi mai omenesc.Stefanica Adrian sa traiesti sanatos si sa tii comuna tot asa la nivel cel putin ca si pana acum multi ani buni.
Postat 27 Septembrie 2013, 18:36 de florin
doar oamenii cu suflet negru si plini de invidie aduc asemenea acuzatii
Ce pacat ca omul din ziua de azi nu realizeaza ca viata asta ii scurta si are atatea posibilitati sa se realizeze.Nu stim decat sa bagam de vina si sa nu fim multumiti de ceilalti din jur,dar oare care om nu greseste si nu are greseli?As vrea sa-l vad. Sa stiti un lucru, doar persoanele ce nu-ti ajung nici la picioare au timp de rasete si de batai de joc. Pacat de omul care intoarce fata blanda catre ce-l ce il scuipa . Acesta ar fi portretul domnului Stefanica Adrian.Cei ce ii aduc hula nu sunt decat acei pe care i-a ajutat si i-a scos din mocirla. Daca despre acest primar poate sa spuna cineva ca nu realizeaza nimic de cand si-a inceput candidatura sa caute poze de la scoli,dispensare,parcuri daca erau si sa le priveasca, dar probabil o sa aiba nevoie de ochelari ca are o miopie avansata. Se vede ,se vede pacat ca nu vede toata lumea, sau vede dar nu recunoaste(ii mai dureros atunci). Stima si respect primarului com REMETEA nu te lasa, realizeaza-te cat poti mai mult acum pana esti tanar . Cainelui ce-i da-i paine te musca.
Postat 27 Septembrie 2013, 18:16 de Rem
mwahaha
Aline, stii tu un proverb din popor: "Doamne bate-le de c****e că o femeie cinstită nu-și poate ține un drăguț de răul lor!" ? Tema pentru acasă: cine e femeia cinstită!?!?!? hmmmm... te-ai prins!?!?!!? mwahahahahahahaha....:))))))
Postat 26 Septembrie 2013, 23:29 de bau
mwahaha
Aline, nimeni nu poate fi invidios pe tine... nimeni nu poate fi invidios pe faptul ca nu ai terminat clasa I ( acolo unde se invata sa scrii corect si coerent!!!). Daca tot comentam, fratilor, macar faceti-o in limitele ortografiei si ortoepiei!!!! avem pareri pro sau contra, nu conteaza! Fiecare este liber sa-si sustina parerea intr-un mod lizibil...( frate, daca nu intelegi, uita-te in DEX!!! )... am zis! :)
Postat 26 Septembrie 2013, 23:26 de bau
invidia bat-o vina
Nu poti sa fii invidios pe un incult care se crede jmecher cum e fanica ala. Tre sa fii dus deacas sa fii invidios pe un astfel de personaj. Iar tu Mioara draga, de unde stii ca nu doarme noptile? Esti una dintre alea cu care isi petrece noptile, "pt a va fi voua totul bine"?Sau acum nu mai e curvar?ooooo, iar invidia asta, nu stiu de unde atita rautate, sa vorbiti de lucruri pe care nu le stiti.Le stie doar Mioara, confidenta primarului :). Iar Paula stie si ea ca este de milioane, ca doar e platita si ea pentru serviciile prestate lui fanica cu milioane de lei. Ce mai conteaza ca sunt furate sau nu, el e baiat de milioane
Postat 26 Septembrie 2013, 22:40 de alin
m
a mai luat un audi a4 au asta, a concesionat tot satul, cariera de piatra, cabana, case, gater, din salaiu de primar?un hot de milioane.
Postat 26 Septembrie 2013, 22:23 de k
fiecare cu părerile lui
Toată lumea are dreptul la o opinie....dar aș propune celui care a scris acest mic articol să nu sară cu gura pe oameni înainte să-i cunoască. Domnul Ștefănică e un om de milioane!Se numără printre puținii oameni buni la suflet și cinstiți pe care îi cunosc. Iar în legătură cu decizia lui, o respect și o susțin! Data viitoare o să cumpere o mașină și mai bună și mai scumpă, ca să-ți dea ție motiv să-ți mai dai puțin cu părerea! :))
Postat 26 Septembrie 2013, 22:06 de Paula
vorbiti fara sa stiti!
De unde atata rautate?petruce atata invidie?va este ciuda ca a reusit sa faca ceva pentru comuna voastra ca nu doarme noptile pt a va fi voua totul bine ,iar in viata lui privata nu inteleg care va este rolul ,iar jepul este luat pe primarie intr-adevar dar nu din banii publici si nu in ultimul rand sotia lui Adrian este angajata,dar acasa are un copil de crescut asa ca ati face bine sa nu mai vorbiti despre lucrurile pe care nu le stiti !!!!RUSINE!!! Adrian tie iti doresc multa sanatate si sa stapanesti noua masina vara evenimente neplacute!!! Salutari!!!
Postat 26 Septembrie 2013, 20:54 de mioara
muahahahah
wowwww...BIZZZZ! am uitat primarul de Cabesti care, sub aripa mult protectoare a mai josului mentionat conducator auto a noului Sandero, mai are mult de invatat si recuperat! saracu..... muahahahahah! :)))
Postat 26 Septembrie 2013, 15:29 de bau
muahahahah
aaaaa....am uitat ceva! pe primarul de Rosia nu l-ai vazut, mai Ianos cu un Sandero nou-nout?!!?!? sau aici e vba despre incurajarea productiei de masini a Romaniei!?!!? oare sa fim chiar atat de "patrioti", Ianos?!?!!? depune si tu o cerere acolo, la primarul tau( Stefanica) s-o inmatriculeze HU, daca asta-i baiu tau! muahaahahahahahaha...... :))))))))
Postat 26 Septembrie 2013, 15:25 de bau
muahahahah
cine? ce? cand? cum? :))) Bravo lui! "Apa trece pietrele raman"...asadar, pietrelor 'Bihorel" si "Ianos" nu mai fiti asa invidiosi!!! cum care Stefanica!?!? acel Stefanica (fost brigadier, nu padurar!!!) ajuns primar dupa 99, 9% din voturi spre disperarea unora!?!?!? sincer, eu respect omul care ajunge sus si nu-i uita pe cei de jos... un astfel de om este Stefanica! pentru asta domnule primar, o sa fac campanie celor de la Pro Tv spunand: JOS PALARIA in fata dvs! Mult succes, sa o stapaniti sanatos si fara evenimente! Doamne-ajuta! :)
Postat 26 Septembrie 2013, 15:21 de bau
alt Dinu Paturica
Atata poate el...cand ii vezi fata aia de tapinar(respect pt cei care fac meseria de tapinar,nu el) ce mai astepti de la un incult parvenit...un hot de padurar...un Dinu Paturica ....
Postat 26 Septembrie 2013, 12:58 de ianos
Japca
care Stefanica? Primaru care a spart 40 000 de euro de ziua lui, cu invitati de marca, gen Domocos, Mang, Iuhas, Odobasian, etc. toti nepenali ca si el? Un primar, (cu sotie casnica) fost padurar, care din salariul lui de 1500 de lei a reusit sa stranga o avere de peste 500 000 de euro. Oricum DNA ul este si pe urmele lui, ca doar nu o mostenit-o si el pe matusa Tamara, ca si Nastase. Astia din zona binsului toti sunt o apa si-un pamant, indiferent de partidul din care fac parte. Zona binsului ii plin de penali-smecheri (mai mari sau mai mici) gen Domocos, Odobasian, Iuhas, Costin, Stefanica, Peti, Blaga, Popa, etc
Postat 26 Septembrie 2013, 11:49 de bihorel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON