URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 August 2012, 09:42

Preacurvie în Episcopie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Scandal cât Episcopia în rândul preoţimii din Bihor! Săptămâna trecută, un alt ierarh a cerut să fie divorţat, de astă dată din cauza preotesei, care ar fi fost prinsă încălcând Sfânta taină a căsătoriei.

Părintele cu pricina, Traian Gîga, e ctitorul bisericii Duminica Sfinţilor Români din Sânmartin, iar viitoarea ex-preoteasă se bucură şi ea de celebritate, fiind nimeni alta decât administratoarea restaurantului Ciuperca şi fiica preşedintelui Centrocoop, Ioan Crişan.

Adriana Gîga a postat o pildă sugestivă pe marginea întregii poveşti, pe contul său de Facebook: "Dacă într-o zi femeia pe care o iubeşti e infidelă şi-ţi trece prin cap să te arunci pe geam, adu-ţi aminte că ai coarne, boule, nu aripi!". Amin!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
foarte trist
imi pare rau ptr ce vad......... imi pare rau ptr ce vad si nu pot crede asa ceva...dar din pacate se intampla si la cine nu te-ai astepta deloc.pacat ca sunt implicate persoane care au de suferit din pricina asta
Postat 19 August 2012, 17:12 de adriana
Asta este buna
Unde ati vazut preoti cinstiti?
Postat 12 August 2012, 18:54 de Pop
Antena3
Cum e tata asa si fata!!!! Ceva plagiat de la tata pe viitor????Urmeaza........ ?????
Postat 03 August 2012, 22:48 de Cutu
superioritatea ortodoxiei!!!!!!!
Haaaaa, haaaaaaaaaa........pe langa sotii se mai dezmiarda si cu amantele.......fain
Postat 03 August 2012, 16:59 de daria
Sfințenie?
Din păcate sunt preoți care au doar "virtuți" teologice exterioare: burtă și barbă (uneori și lăcomie). Și mai sunt care slujesc la doi stăpâni(lui Dumnezeu și lui Mamona): în loc să facă politica Domnului o fac pe cea a unor politicieni(vezi îndemnuri pe la slujbe pentru a determina alegătorii cu cine să voteze).
Postat 03 August 2012, 10:47 de Sargon din Veneția
vaiiiiiiiiiiii
Sunteti informati gresit. sunt mai multi popi in episcopie care au cazut in pacatul preacurviei. mai documentati-va!!!
Postat 02 August 2012, 18:14 de sofronel
vrajeala
mai lasati vorbele goale si filozifiile. Faceti ceva util. Ca toata religia asta e o filozifie si o manipulare. Noi tragem din greu ca ei sa se lafaie si tot pe ei ii iubim...
Postat 02 August 2012, 12:28 de David
Superioritatea catolicismului
Asta e diferenţa între preoţii catolici şi cei ortodoxi. În timp ce în capul ortodoxiei se varsă blestemele nevestelor de popi, catolicii zburdă printre câmpuri de amante şi nu-i condamnă nimeni, decât între fecioare se mai găseşte câte una care abia a terminat primele cursuri la gradiniţă.
Postat 02 August 2012, 11:35 de Carp III
:)))
Tu trebuie sa crezi in Dumnezeu! Mai crede in asa ceva ce? In ce face? Face fiecare ce vrea, nu tu dai socoteala ce face popa, tu dai socoteala cu ce faci tu, fiecare cu ale lui. Toti vorbiti ca se fac popa ca le mere bine, de ce nu te faci si tu popa sa iti mearga bine?
Postat 02 August 2012, 11:33 de Addmin
patetic
sunt de toata jena oamenii astia. Si mai este cine crede in asa ceva...
Postat 02 August 2012, 10:37 de David
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON