URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2014, 12:18

Poliţai necruţători: Un orădean a primit o amendă usturătoare pentru că... şi-a spălat maşina în faţa casei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De parcă ar avea o normă de amenzi, Poliţia Locală nu cruţă nici cele mai inofensive contravenţii.

Duminica trecută, în zona de case din Parcul Ţăranilor, un echipaj a descins la o sesizare să amendeze un tânăr care-şi spăla maşina în faţa casei, în locul unde şi-o parchează peste noapte.

Citeşte cu ce sumă a fost amendat orădeanul, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Re: Ass Kisser
io o sa ma trezesc cu un ciolan nedorit in * meu de * ce sint.
Postat 29 Iunie 2014, 21:57 de Carp III
Re: Ass Kisser
Altă dată când utilizezi numele altuia, încearcă să foloseşti semnele de punctuaţie personalizate ale respectivului, căci altfel e evidentă "încercarea", dar şi să eviţi a da <sursa> proprie pe care o ai "lipită" de Dynamic IP când transmiţi postarea, ca să nu te trezeşti la uşă cu vreo faţă "nedorită" !?!
Postat 29 Iunie 2014, 11:18 de Carp III
?????
nu pot inceta sa ma minunez cat de tampiti pot fi cei care aproba publicarea articolelor in fituica voastra de scandal pe care din nefericire ma impiedic uneori si o citesc.poate ar trebui sa faceti voi acolo in redactie o cheta si sa il despagubiti pe imbecilul care si-a spalat masina in fata casei si eventual sa va luati si o tava cu mici pe care sa o ``frigeti `` pe trotuar ..cat despre cretin avea de ales :la o benzinarie costa fix 5 lei spalarea unei masini cu spuma si cu toate alea...iara daca imi spune ca nu isi permite atunci nu are decat sa si-o vanda si sa isi cumpere seminte de toti banii...
Postat 29 Iunie 2014, 10:39 de clau
ceau
Obs...bine punctat....
Postat 29 Iunie 2014, 09:19 de salut
@ROMANUL
Pai asteptam sa o luati inainte maimuta.. si cu tine....dupa , mai vedem noi
Postat 29 Iunie 2014, 07:22 de eu
AMENDA
DE CE NU VA INTOARCETI PE MELEAGURILE ACOLA NU ESTE BOLOJAN, PARCARI PLATITE,INCALZIRE CENTRALA,BLOCURI.
Postat 28 Iunie 2014, 20:21 de ROMANUL
@Obs al doilea
Ar fi bine sa scrii in nickul tau. Mersi!
Postat 28 Iunie 2014, 18:25 de Obs
aha locala p...
Si cand ii chemi la identificari la gara ca ai tigani de amendat ..nici dupa 50 minute nu vine...pentru ce exista? Pe banii care ii primesc mai bine le suplimenteaza numarul de politisti la municipala!
Postat 28 Iunie 2014, 17:15 de control..
Bihorele Bihorele
Esti un bou! Are intrare in curte cat sa bage o roaba, nici macar un lastun! Da' asa-i omul, vorbeste si el, daca-i tragi una peste bot zice ca esti violent.
Postat 28 Iunie 2014, 16:24 de Obs nomadyka@aim.com
Bihorele Bihorele
Bihorele, nu te supara, dar acum esti putin bou cu mustata. Ce a facut tanarul este aproximativ egal cu spalarea masinii langa piata Rogerius, despre care ne-ai mai relatat. Cu diferenta ca aia chiar au fost niste cretini si n-au fost amendati! Amenda pare cam exagerata dar nu este normal sa-ti speli masina in strada. Tine si de bun simt. Acum daca casa a avut si curte unde tanarul putea sa-si spele masina linistit ... si ca lumea isi tine masina in strada, cand are curte, pai ce sa zic, bine ati venit in Balcani! :) Opinia mea.
Postat 28 Iunie 2014, 16:14 de Obs
va dati seama...
Va dati si voi seama ce oameni de cacao traiesc in orasu asta daca suna sa reclame asa ceva... Serios acuma , oricare posesor auto isi mai dichiseste masina in fata casei/blocului .De asta merge tara prost,fiindca suntem oameni rai si nu exista intelegere intre cetateni
Postat 28 Iunie 2014, 14:39 de dragos
Ass Kisser
Sunt un pupincurist..
Postat 28 Iunie 2014, 13:12 de Carp III
Cata Imbecilitate
Astia-s niste imbecili pe care ii vezi toata ziua facand poze prin centru si cartierele limitrofe centrului. Cu niste aere de superioritate nemaintalnita nici la cel mai chiabur politist rutier. Niste abuzuri din partea primariei cu Politia asta Locala de numa numa, te vaneaza dupa colt cu un aparat foto sar la tine cu o atitudine mentionata mai sus si iti dau niste amenzi de te doare capul'. Scotand Pv-ul nu se gandesc?! Oare daca ii dau omului 1000 de lei are sa ii plateasca? Daca plateste pe loc 500 lei, (48 ore) mai ramane omul ala cu ceva bani? Crede ca din placere sau ciuda si-a spalat masina in fata casei? NU CRED!!!!
Postat 28 Iunie 2014, 13:10 de Cainii Comunitari
Interdicţia aceasta există în Oradea din anul 1937, după cum scrie în arhiva oraşului !?!
Aşadar nimic nou, chiar dacă adeseori nu s-a "observat" ce fac unii sau alţii, de parcă domeniul public e al lor !?! Bravo Bolojan, fi curajos şi nu ierta pe nimeni care greşeşte şi încalcă normele de convieţuire, dar şi când o să vină rândul tău, să stai drept ca un bărbat adevărat ce te faci că eşti, şi să-ţi plăteşti erorile !?!
Postat 28 Iunie 2014, 12:58 de Carp III
blestematilor din PMO
Da ! Numai ca Transilvania este detinuta de DULAI si nu de ....... amarasteni !!!! pe mine m-au amendat ca am parcat langa lanul de pamamt pe ultima stada din Oradea, strada de capat pe care sta un italian corcit si a pus el un semn pe ea , semn menit sa te oblige sa parchezi numai in subsolul case lui !!?????? Si asa ma usurai de 300 eli !!!! Hinghereala masinilor la comanda unor impostori mana in mana cu cei de la PMO aduna mii de blesteme pe capul celor din primarie. Blestemele se vor lipi de viata si sanatatea vostra si a copiilor vostri in vevii vecilor !
Postat 28 Iunie 2014, 12:35 de Ion. Vasile, Maria,
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON