URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Noiembrie 2015, 09:01

Podu’ pe spate: Pasajul suprateran din zona Metro nu poate fi folosit pentru că a fost ridicat peste o conductă de apă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Săpăturile la pasajul suprateran din zona Metro reîncep exact când lucrările păreau a fi terminate, iar şoferii se pregăteau să traverseze liniile de cale ferate din zonă pe noul pod cu două benzi pe sens.

Investiţia de circa 3,5 milioane euro s-a apropiat de finalizare încă din octombrie, iluminatul public şi sensurile giratorii de la cele două capete au fost amenajate cu trei luni înainte de termenul limită, dar cu toate acestea podul încă nu poate fi folosit!

Citeşte de ce, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
@tds
Ca totdeauna bati toata tara !!! Concret articolul este despre pod si aductiunea de apa. Cat despre "tehnocrati" .......... fara vorba am ramas. In mod continuu te legi doar de defunctul PDL fara sa aduci vorba de majoritatea parlamentara politruca adevaratii initiatori ai demolatorii romaniei. Ai treaba cu Filipovici si dai si mana ori de cate ori scrii ceva !! Mai stai pe subiect.
Postat 18 Noiembrie 2015, 21:17 de scortosul
TEHNO
@scortosul : Nu te mai agita, vin de azi tehnocratii si rezolva problema! Nu problema cu podul, asa, in general. GUSETOAIA nu mai e, deci sa purcedem. Spre exmplu tehnocratul de la telecomunicatii ( fost taranist dar acum nu mai e, gata! ). Consilier strategic al unui fost Presedinte de societate dezvoltatoare, mai ales pe problema LOMB / Cluj ( dar poate o fi fost si pe la Oradea ). MEGAESCROCHERIE semnata BOC-dezvoltator. Dezvoltatorului insa i s-a urcat la cap si vrea acum 60 milioane de euro de la...Boc ( Consiliul Cluj ). Procesul se judeca la Tribunalul Specializat Arges. Deci cine a fost strategul din umbra ? Tehnocratul ! Ba tehnocratul a achizitionat si actiuni / la greu / emise de dezvoltator. Tot tehnocratul detine si niscaiva actiuni / multe / la o mare societate de telefonie al carei nume incepe cu T...! OK, nu e interzis dar parca nu suna bine sa fii actionar la acea societate si in acelasi timp sa conduci Telecomunicatiile... Zic si eu ! Asa mi se pare...
Postat 18 Noiembrie 2015, 20:22 de TDS
@denis
Nu intelegi nimic din ceea ce se intampla. Da Ponta , Bolovan,.... politrucii sunt toti vinovati de mizeria din tara !! Daca nu accepti lucrul acesta spune de ce s-a ajuns aici? Pestele se impute de la cap si nu de la coada !
Postat 18 Noiembrie 2015, 16:36 de scortosul
P.S.
ar trebui sa le fim recunoscatori celor care au alocat banii pentru proiectele si lucrarile respective si DA, cel care a facut-o de oaie trebuie sa plateasca!!! (a se citi vinovatul). dar poate e mai bine sa sustinem ca bolojan e vinovat ca nu a semnalizat conducta dsu ca ponta e de vina ca a proiectantul e batut in cap (a se citi cu capul in nori) sau ca malan nu a stiut de conducta ori ca iohannis ca nu a vrut sa-si construiasca o casa in zona si astfel ar fi identificat conducta cu pricina... ooooof bat-o vina!
Postat 18 Noiembrie 2015, 14:37 de denis
:))
bine ca e poanta, scuze ponta, vinovat ca proiectantii au uitat de conducta :)) E ca cum, scuze ca si cum, ai spune ca bolovan, scuze bolojan, e vinovat ca ploua afara :)))) Vai si amar de modul in care aruncam cu noroi neintemeiat in toata lumea! @CHRIS @scortosul :))
Postat 18 Noiembrie 2015, 14:27 de denis
Din realizarile celui mai performant guvern, ponta
POD in lungul conductei ???!!!???? Doamne ne mai suporti ???? Asa ceva doar in filme cu prosti mai gasesti...... cu prosti si prostiti ..Acum nu stiu cat de prosti sunt prostii dar prostitii suntem noi toti cei ce platim taxe si impozite pe prostia lor !!! Cine plateste ???? Cine e vinovat ????? Intrebari la care de 25 de ani nu se gasesc raspunsuri . CNADNR = PONTA = cel mai performant guvern = dezastru national !
Postat 18 Noiembrie 2015, 12:29 de scortosul
@david
esti informat gresit. acea pasarela e executata de cnadnr cu bani de la guvrn, nu de catre administratia locala. deci multumim ponta, asta poti spune.
Postat 18 Noiembrie 2015, 11:48 de User anonimizat
.
de ce va place voua de la bihoreanul sa va bateti joc de unele realizari ale administratiei orasului? Nu a zis nimeni ca toate proiectele sunt perfecte dar ironia asta de prost gust e cat se poate de urata. Nu aveti materiale pentru stiri?
Postat 18 Noiembrie 2015, 11:31 de David
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON