URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 17 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Mai 2013, 10:49

Off, averea mea: DNA a pus sechestru pe toate proprietăţile lui Adrian Domocoş

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Supărare cât casele lui de mari pe primarul Beiuşului, Adrian Domocoş. Procurorii DNA l-au anunţat vinerea trecută că i-au aplicat sechestru pe toate proprietăţile, atât pentru paguba care i se impută în dosarul tunului de 2,2 milioane de lei dat oraşului de către firma Top Construct, cât şi pentru a recupera şpăgile pe care edilul le-a încasat sub formă de sponsorizări prin intermediul propriei fundaţii, Asociaţia Fortuna Beiuş.

Citeşte de la cine a primit şpagă, pe www.bihorel.ro!

Citiţi şi "Şpăgi în serie: Primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, trimis în judecată şi în "dosarul Unicarm""

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
DREPT LA REPLICA
PT ORADEAN ,TE ROG SA TE DOCUMENTEZI SI O SA VEZI CA ESTE ADEVARAT CE S-A POSTAT DESPRE PETI SI EU IL CUNOSC DIN PACATE !
Postat 02 Iunie 2013, 00:43 de BEIUSEAN
te asteapta kroampa domocos
croampa nu sta mult domocos draga, asa ca nu te speria , ca doar nu ai facut mare lucru, mincete bolile miraculoase
Postat 27 Mai 2013, 23:08 de kostel
ciochist in spania
nu tzura e turnator, nici borza cu sculamentul lui, nici birz, nici nitzu, ci eu , prostovanilor , adrian plus gabi , dna , adica stiti nu? adrian nicolae ceva de genu fantasmagoric plus neiu....
Postat 23 Mai 2013, 23:21 de mincic
Domocos
Mincic ciochistu de Spania s-a transformat in ciochistu de Beius. Sa ne sugi * porcule. _|_ >:P...Pe cati ai bagat cacatule in Spania in puscarie??
Postat 23 Mai 2013, 19:55 de Anonim _|_
Tzura
Sa va feriti la Curatele de Tzura ca da cu ciocu _|_...! Tzura copil facut din * de lama si cu oaie merinos.. _|_ !
Postat 23 Mai 2013, 19:50 de Anonim _|_
mincic
ORRAS PLIN DE INFORRRMATORRI SI DE DEZINFORRRMATORRI
Postat 23 Mai 2013, 17:39 de tura
informator
si eu vreau sa fiu turnator, dar fara sa/mi dea cineva bani, pt ca am bani, dar daca nu ma cheama nici un procuror ce sa fac?atitea le/as spune despre domocos , ca s/ar satura sa ma asculte, dar asta e ...nu ma cheama procurorii. si tzura e turnator la vechea militie, dar aia nu/i da nici un ban . CIT DESPRE TURNATORUL DE CARE SRII TU ALA CU CIPRIAN MAN, CE SA/TI SPUN ;;;DECIT SA TOARNE DOMOCOS MAI BINE IL TORNI TU PE EL . ASTA/I VIATZA...
Postat 22 Mai 2013, 21:16 de domocos
Postacului anti-Peti Alin
Constat cu o oarecare surprindere ca orice stire de pe acest site, este parazitata la cap.comentarii, de unul care posteaza sub diverse pseudonime, care nu are nici o parere despre subiectul in dezbatere, el avand o singura problema aceea de a-l balacari si porcai pe Peti Alin ,actualul director ARR, profesor de matematica si inginier(intocmai ca dl primar Bolojan).Intamplator il cunosc pe dl Peti si sunt sigur ca nici una din acuzele iresponsabile pe care i le aduce acest postac nu este adevarata.
Postat 22 Mai 2013, 16:38 de Oradean
mizerabilii
SUNTETI TARI CU IDENTITATEA ASCUNSA MIZERABILILOR
Postat 21 Mai 2013, 21:42 de adi b
Nici nu era nevoie de turnator
Barz l-a pus pe Domocos sa ia spaga de la patronul Unicarm si sa fure banii din lucrarile Top Construct ?
Postat 21 Mai 2013, 13:20 de DNA
PENTRU BARZ
Sa va feriti de ADI BARZ . Este turnator la DNA- este prieten cu procurorul Ciprian Man. Acesata ii da ponturile din Beius si Man il ajta cu celelalte ilegalitati pe care le face. Adi esti un gunoi. Nu te baga unde nu iti fierbe oala ca s-ar putea sa fierbi si tu in aceeasi oala.
Postat 21 Mai 2013, 09:13 de DOMOCOS
birz tu esti
birz lasa/i drecu ca si io sint contra lor.zdr si sandu degau
Postat 20 Mai 2013, 23:20 de tanaka
URMEAZA ,CORAS,PETI ,POPA CORNEL
Domocos este doar primul din ,,Lunga vara ferbinte '' ce va rula in curand in Bihor ,cu personajele ,CORAS,PETI SI MENTORUL POPA CORNEL.
Postat 20 Mai 2013, 22:15 de NOSTRADAMUS
Omul şi locul pe care îl sfiinţeşte !?!
Ţara Beiuşului e plină bandiţi care ar fi vrut să ia faţa bandiţilor de Aleşd. Doar că de pe Crişul Repede sunt mai mulţi miliţieni, procurori şi judecători, decât de pe Crişul Negru.
Postat 20 Mai 2013, 19:23 de Carp III
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6818 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON