URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Noiembrie 2013, 10:11

Mazilitul supărat: Fostul manager de la Municipal ameninţă jurnaliştii cu judecata, iar iubita îi sare în apărare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prins cu mâţa-n sac de BIHOREANUL, iar apoi şi de membrii Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal, dr. Ovidiu Laurean Pop a fost revocat din funcţia de manager săptămâna trecută de către primarul Ilie Bolojan pe motiv de conflict de interese.

Ceea ce i-a provocat brusc o imensă durere, nu doar la portofel, ci şi la sufleţel.

Citeşte cum ameninţă dr. Pop ziariştii, dar şi cum este apărat de iubita Andreea Crişan, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
pop lauren,un mare NIMENI
POP Laurean nu a invatat nimic din copilaria sa nenorocita.Poate ca fatul ca are un frate retardat mintal putea sa-l faca mai uman si nu sa lase 2 neveste cu 2 copii,si sa mearga intr-o relatie cu vaduva vesela!UN OM DE NIMIC,UN CARACTER INFECT
Postat 14 Noiembrie 2013, 16:57 de bihorean
adevarul adevarat...
SIMPATICILOR,NU STITI,DAR VETI AFLA CURAND,BINEINTELES DACA DORITI S-AFLATI,ANDREA CRISAN ESTE BLESTEMATA SI VOI LA FEL....,MINCINOSI SI VICLENI,ADICA LA INCEPUT NU SE POATE ADAUGA,CA MAI APOI SA SE ADAUGE DINTR-O DATA SI RESTUL,HOPA,HOPA....CE NE FACEM,ANDREA ESTE DIN NOU PUSA LA ZID...SARACUTA,DAR MAI SARACI SUNTETI VOI.....TREBUIA SA SCRIU ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL ATATA TIMP CAT VOI MIMATI SAU MANIPULATI ADEVARUL SAU REALITATEA,DAR NU STITI CA INCA SUNT AICI,LA BUTOANE SLUJIND ADEVARULUI PE CARE SI VOI AR TREBUI SA-L SLUJITI,DAR DE LA MINCINOSI SI VICLENI NU POTI CERE SA SLUJEASCA ADEVARULUI SI NUMAI ADEVARULUI,TREBUIE SA TRAIASCA SI MINCINOSII SI VICLENII,DOAR DIN SMECHERII IES BANOCII FARA NUMAR,ESCROCHERIA LA SUPERLATIV,MMMMMMMM,NOUA ORDINE GLOBALA,MMMMMMMMMMMMMMM DAR PENTRU CINE?PENTRU TOTI CEI CARE NU CRED IN DUMNEZEU SAU DOAR MIMEAZA CREDINTA PUNANDU-SI PE EI CRUCI SAU COTESTAND CRUCEA,VEDETI VOI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU,TOTI VETI FI TRECUTI PRIN FOC ZX ,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,EU AM TRECUT DEJA,URMATI VOI SIMPATICILOR,CATEVA ZILE DE FOC,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,ASTA ESTE,AM IUBIT-O,P-ANDREA,DAR NU CRED CA MAI POT SA IUBESC PE \"VADUVA VESELA\",MMMMMMMMMMMMMMMMMMM...
Postat 12 Noiembrie 2013, 15:15 de stefan aurelian
adevarul adevarat...
NICI NU S-A RACIT MORTUL....FRUMOS,CHIAR FOARTE FRUMOS...REPEDE SI CHIAR FOARTE REPEDE...ASA,CEVA....CREDEAM CA SE MAI POTOLESTE SI EA...ANDREA CRISAN,UITE PE CINE AM IUBIT......,P-O............,ASTA ESTE, NESTATORNICA A FOST,NESTATORNICA A RAMAS....,NICI NU MAI STIU DE CATE ORI M-A STERS LA \"CU BEBE IN DIRECT\"......,NU MERITA NICI UN SCUIPAT UN ASEMENEA OM....NICI NU MAI SCRIETI DESPRE EA SAU DESPRE MAICA-SA....,DE LA GRADINITA A FOST PUSA PE SMECHERII....MAICA-SA L-O TRIMIS PE TAICA-SU SA MA TERMINE....DAR,MAICA-SA N-A CALCULAT SUFICIENT DE BINE,IAR O PARTE DIN ADEVAR A IESIT REPEDE LA SUPRAFATA,UN COPIL ASTA ERAM,UN AMARAT A CARUI MAMA ERA PE PATUL DE SPITAL,IAR MARILENA ERA PROFUND OFENSATA....ERA OFENSATA PENTRU C-ASTA ERA SI EA ATUNCI IN 1990 CEEA CE ESTE FIICA-SA AZI...O....,ASTA ESTE LUMEA SI NICI NU CRED CA SE POATE SCHIMBA.....MERGEM LA DECTECTORUL DE MINCIUNI...DAR,CRED CA MULTI OAMENI STIU CU CINE AU D-A FACE.....A FOST BINE CUM A FOST,PUTEA SA SE TERMINE MULT MAI RAU...INCET,INCET ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA NUMAI CA TREBUIE SI AJUTAT....SPER SA INTELEAGA CINE TREBUIE SA INTELEAGA....EU INCA SUNT AICI PE METEREZE....ANDREA ESTE TOT ACEEASI.....
Postat 12 Noiembrie 2013, 14:30 de stefan aurelian
adevarul adevarat...
NICI NU S-A RACIT MORTUL....FRUMOS,CHIAR FOARTE FRUMOS...REPEDE SI CHIAR FOARTE REPEDE...ASA,CEVA....CREDEAM CA SE MAI POTOLESTE SI EA...ANDREA CRISAN,UITE PE CINE IUBESC,P-O............,ASTA ESTE, NESTATORNICA A FOST,NESTATORNICA A RAMAS....,NICI NU MAI STIU DE CATE ORI M-A STERS LA \"CU BEBE IN DIRECT\"......,NU MERITA NICI UN SCUIPAT UN ASEMENEA OM....NICI NU MAI SCRIETI DESPRE EA,MATERIALISTA SAU DESPRE MAICA-SA....,DE LA GRADINITA A FOST PUSA PE SMECHERII....MAICA-SA L-O TRIMIS PE TAICA-SU SA MA TERMINE....DAR,MAICA-SA N-A CALCULAT SUFICIENT DE BINE,IAR O PARTE DIN ADEVAR A IESIT REPEDE LA SUPRAFATA,UN COPIL ASTA ERAM,UN AMARAT A CARUI MAMA ERA PE PATUL DE SPITAL,IAR MARILENA ERA PROFUND OFENSATA....ERA OFENSATA PENTRU C-ASTA ERA SI EA ATUNCI IN 1990 CEEA CE ESTE FIICA-SA AZI...O....,ASTA ESTE LUMEA SI NICI NU CRED CA SE POATE SCHIMBA.....MERGEM LA DECTECTORUL DE MINCIUNI...DAR,CRED CA MULTI OAMENI STIU CU CINE AU D-A FACE.....A FOST BINE CUM A FOST,PUTEA SA SE TERMINE SI MULT MAI RAU...INCET,INCET ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA NUMAI CA TREBUIE SI AJUTAT....SPER SA INTELEAGA CINE TREBUIE SA INTELEAGA....
Postat 12 Noiembrie 2013, 13:56 de stefan aurelian
De interes general
Sunt interesante si alte puncte de vedere referitoare la miza schimbarii de la nivelul de conducere al Spitalului Municipal, fapt care survine dupa incheierea unei licitatii Schimbarea managerului Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea are o motivaţie... financiară! Cel puţin aşa susţin sursele noastre, care ne-au pus la dispoziţie date privind revenirea lui Gheorghe Carp şi a... S.C. Tehnoplus (Industry, Medical şi Service) Bucureşti SRL la „conducerea” investiţiilor majore care se vor face, în perioada imediat următoare, la „Municipal”!... Tehnoplus pare să fie „firma de casă” a lui Gheorghe Carp, care s-a „mutat” împreună cu el de la „Municipal” la „Judeţean” şi care va reveni, probabil, la „Municipal”, în condiţiile în care aici se vor face, în curând, mega-investiţii. Potrivit surselor noastre, grupul de firme Tehnoplus realizează, practic, şi proiectarea lucrărilor a căror execuţie o câştigă ulterior la licitaţie, deşi, teoretic, proiectarea este făcută de firma unui fin al lui Gheorghe Carp, pe nume Szell. Este interesant de urmarit cine va castiga licitatia de la "Municipal" pentru salile de operatie. Ghiciti cine a participat la licitatie???!!!!!
Postat 05 Noiembrie 2013, 22:05 de AA
jurnalista de serviciu
A mostenit-o pe maica-sa, marea doctorita isterica. Hai, mai lasi cucoana cu CORECTITUDINEA? Jurnalista de elita sa stie ca in fisa postului intra si cunoasterea TEMEINICA a gramaticii lb. romane.
Postat 05 Noiembrie 2013, 09:22 de anca
marturisesc !
Prin prezenta eu, Adrian Cornel Ovidiu Abrudan, alias Adrian Cris, alias Elena Marinescu, recunosc ca sunt un om fara caracter, care ma plec pentru o punga de arginti, dar depinde de la cine vine punga ! :D Cel mai mult imi place sa iau de la Balbajan, de la Benny Rus, sau de la ala cu mortarele la sac, Adiplast-ul ala ! Dar nu refuz nici comenzile politice, cum a fost asta. Asa ca draga Andreea, te rog sa ma ierti insa trebe sa manance si gura mea ceva cald, chiar daca maro si cam mirositor ! :D
Postat 04 Noiembrie 2013, 21:49 de Adrian... Abrudan
..................
Ovidiu, Ovidiu, las-o mai moale cu judecatile! Cine te-a promovat, inaltandu-te pina la gradul de director al unui spital(tu, un biet doctor de morti abia integrat la Judetean) acela te-a dat jos acum ,asa ca ce-ai avut si ce-ai pierdut!
Postat 04 Noiembrie 2013, 19:50 de Doctor de oameni vii
ipocrizie
Sau altfel spus cum sa stai stramb cand nimic nu ai a scrie. Problema mai grava e ca acest individ scrie batandu-si joc de sanatatea oamenilor.Habar nu are ce se intampla in spital dincolo de aplecaciunea pe care o cunoaste si practica foarte bine. Bietii bolnavi.....
Postat 04 Noiembrie 2013, 18:54 de angajat municipal
Dragi colegi
Nu pot sa nu raspund acestui articol anomim, pentru ca e intr-adevar greu pentru unii dintre ai mei colegi de breasla sa isi asume responsabilitatea “scriiturii”. Pentru ca lumea sa inteleaga de unde au pornit defularile pixului de jurnalist in cazul celor sau celui “pseudoanimat” Bihorel iata postarea mea de acum cateva zile de pe facebook:”Am cunoscut o data o batranica. Era atat de aplecata, indoita de spate incat fata ei era paralela cu pamantul. Pentru a vedea cerul se punea in genunghi, se lasa intr-o parte si doar asa, cu un colt de ochi putea privi in sus… Nu stiu ce a facut pentru a merita o asemenea soarta, dar stiu ca pentru majoritatea semenilor mei pozitia aceasta, de unghi de 90 de grade, e fireasca. Echilibrul ar fi o problema, daca nu tinem cont de faptul ca nu pot fi suspectati ca materia cenusie s-ar gasi in cantitate mai mare decat cea inmagazinata in intestinul gros. Dar fara asemenea “semeni” cum am putea sa ii apreciem pe ceilalti, pe drepti?! Trebuie sa ii multumesc lui adi cris pentru faptul ca mi-a adus aminte ca trebuie sa il privesc in ochi ca sa poata sa si-i plece pe ai sai ca sa isi vada micuta umbra…unii nu pot privi decat pamantul in timp ce altii au cuprinderea Universului! acestea fiind spuse e o binecuvantare sa poti sta drept intr-o lume stramba, asa cum e o binecuvantare ca fiecare rasuflare, bucurie sau tristete, zambet sau lacrima sa le pot imparti cu un om ca Ovidiu!” Este ceea ce gandesc si simt. Nu am de ca sa ii iau apararea lui Ovidiu, din simplul motiv ca nu a facut nimic ilegal, functia de manager nu este incompatibila cu cea de medic, din cate stiu eu ca jurnalist, iar singura autoritate care poate stabili incompatibilitatea se numeste ANI, nu consiliu de administratie. Cat despre darea in judecata mi se pare un lucru firesc pentru ca fiecare dintre noi, dintre jurnalisti, trebuie sa raspundem de ceea ce asternem pe hartie, bineinteles atunci cand avem curajul sa ne semnam. Iar daca sunt fiara sau pisicutza, ei bine, ghinionul meu sau norocul celor de la Bihoreanul ca nu au avut ocazia sa ma cunoasca in niciuna dintre ipostaze. Nu pot spune ca mi-e rusine de asemenea colegi jurnalisti, care scriu articole de genul celui de mai sus, pentru ca daca nu cunosti prostia, indolenta, aroganta, umilirea si servilismul unora cum i-ai putea aprecia pe cei onorabili, pe jurnalistii de elita?
Postat 04 Noiembrie 2013, 15:14 de Andrea Crisan
dragoste adevarata
repede si-a mai revenit vaduva vesela
Postat 04 Noiembrie 2013, 13:50 de roby
posturi de asistente
PROCURATURA SA INVESTIGHEZE SI EXAMENELE VINDUTE DE POP CIND ERA MANAGER..VA DAU UN EXEMPLU;LA UN EXAMEN TOATE CANDIDATELE AU LUAT 10 STIIND SUBIECTELE IAR LA ALT EXAMEN O CONCURENTA A INTRAT DUPA 30 MINUTE LA EXAMEN SI A FOST PRIMITA DESI E INTERZIS,IAR O SERIE DE ASISTENTE CE AU LUAT POSTURI STIAU DE MULT INAINTE DE A SE AFISA POSTURILE ,UNDE VOR LUCRA
Postat 04 Noiembrie 2013, 12:28 de alin
conflict de interese
Iubita mea nu mai fi trista citeste des acea revista pentru conflict de interese cum click de bihorel in doua prese.
Postat 04 Noiembrie 2013, 11:14 de cenzura sa v-apese
bihorica se ridica
Bihorel cand faci naveta cu bilet de BIHOReanu dar-cickleti BIHOReleanu.
Postat 04 Noiembrie 2013, 10:57 de bihornet
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON