URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Octombrie 2011, 11:35

Lipsit de orientare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O vorbă din popor spune să nu dai niciodată într-un câine până nu ştii cine este stăpânul lui. Zicala se potriveşte de minune şi şefului Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Pîrcioagă.

Acesta l-a sancţionat pe subalternul său, Alin Bădiceanu, care întârzia repetat la serviciu, taman în ziua în care respectivul era numit consilier al ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau.

Şi, cum la fel ca în armată, funcţia bate gradul, s-ar putea ca sancţionatul Alin să se uite de-acum urât la cel care l-a pedepsit. Şi că se uită urât n-ar fi mare lucru, dar dacă - vorba bancului - se uită printr-o lunetă, s-ar putea ca Pârcioagă să nu scape neciuruit...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
bravo parcioaga
Felicitari domnului Parcioaga. Pare un fel de luptator, iar faptul ca rezizsta acolo, printre potentati, e de bine. Ii dorim viata lunga la carma dsp
Postat 23 Noiembrie 2011, 09:43 de cl
DE ACEASTA DATA PIRCIOAGA A PROCEDAT CORECT
Nu ma banuiti de simpatie pt. Parcioga...de-a lungul carierei sale de director politic a incercat, in stilul caracteristic (in fata iti zambea si prin spate ti-o tragea) sa faulteze pe unii ...si pe altii. Uneori i-a reusit alteori nu... Dar toti platin pt. faptele noastre nu-i asa...? In aceasta viata...! Si acum despre Alin Badiceanu...Singura eroare a lui Pircioaga este faptul ca a asteptat prea mult pana sa-l cheme in Comisia de Disciplina...Omului (lui Badiceanu jr.) care a ajuns la DSP tot prin bunavointa lui Ritli, i se rupea de sarcinile de serviciu...venea tarziu la serviciu si pleca devreme iar cand era pe teren (CICA) il suplineau colegii...Omul nu avea timp de SERVICIU...avea afacerile lui personale care ii ocupau tot timpul...Dupa ce a ramas singurul auditor de la directie, prin forta imprejurarilor, chiar nu a mai facut nimic un an de zile si spre nefericirea lui toate acestea sunt consemnate intr-un raport al unui anumit organ de control national (ce te faci Aline daca Ritli va fi informat despre "performantele " tale profesionale...?) ...Ritli este un mare domn dar cu Badiceanu a luat o mare plasa...Asa ca de data asta Pircioaga a procedat CORECT...!!!
Postat 21 Octombrie 2011, 07:59 de SHADOW
pilosu
Ritli i a intors serviciul pe care batranul Bdicianu la facut cand a fost pe val Ritli a fost numit sef,s a intors serviciul,de asta merge tara asta asa de bine toti parvenitii devin sefi
Postat 20 Octombrie 2011, 22:42 de jegosu
Veterinarul intirziat mintal
E clar ce oameni isi alege ministrul sanatatii. Un intirziat pe zi. Dupa teoria Cseke a venit practica Rittli. UDMRistii chiar nu au un om calificat in domeniu? Vai de sanatatea noastra.
Postat 20 Octombrie 2011, 14:30 de Alin2
eclipsa badiceanu
Interesant comportament la serviciu al domnului badiceanu. Daca la dsp era zero, probabil la Bucuresti este eclipsa totala. Dar cine sa-l verifice acolo? Numai fantoma tatalui sau care-l bantuie mereu sub "frenezia incompetentei taraniste" Parca l-a ejectat prin spate, nu prin fata :) Dar rabdare, daca de la dsp a iesit "sanctionat" posibil de la minister o sa "zboare prin dosul usii". Rabdare, steaua lui a apus. Demult.
Postat 20 Octombrie 2011, 13:53 de dan(a)
Saracul parazit
Si daca se uita urat Alin, ce? Cert este ca nu are ce sa ii faca altceva decat sa il pupe undeva pe seful lui. De mizerii si strambe politice suntem satui cu TOTIIIII
Postat 20 Octombrie 2011, 12:42 de Agnet
Prea putin
Trebuia sa il sanctioneze cu desfacerea contractului de munca la cata munca presta "marele auditor"...procedat corect...absentele motivate si intarzierile la locul de munca se sanctioneaza...nu vad nimic gresit si ilegal in ceea ce a facut directorul unui subaltern care nici nu venea la serviciu si nici nu muncea...primea salariul pentru ce???AICI NU MAI CONTEAZA UNDE MERGE BANUL PUBLIC DOMNILOR, doar AVERSIUNEA pe care o are gazeta bihoreanul fata de Pircioaga? JEGURI MARI CU OCHELARI SI CHELIE!!!
Postat 20 Octombrie 2011, 12:30 de Mihai
Minciuna
Minciuna ! Nu am fost sanctionat ! Nu am de impartit nimic cu nimeni !
Postat 20 Octombrie 2011, 12:21 de Alin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON