URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2016, 09:37

Liber la tzucat: Miliţianul din Salonta care a hărţuit două adolescente şi-a bătut nevasta

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Agentul Florin Vida, miliţianul din Salonta dat în gât de două adolescente pe care le-a hărţuit sexual, e din nou flăcău. 

Nu de alta dar, supărat nevoie mare din pricina scandalului, individul şi-a descărcat nervii pe proaspăta soţie, caftind-o în ultimul hal, de a ajuns femeia la spital, iar apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat – şi cum îi stă bine unui vajnic om al legii – s-a dus la un chef în ţigănie.

Citeşte continuarea, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
Dilo dilo
Bravo te-ai liniștit ușor ușor mai ascultat ți-ai luat pastila calm calm pe ăștia tre să-i iei încet ca alfel ii pierzi prin tiganime .Eu sunt sosia lui Da tu știi tot ce a făcut el printre neamuri.
Postat 28 Iunie 2016, 20:19 de sss
@ sss
Nu meriţi să-mi mai pierd timpul cu tine. Parafrazându-l pe Garcea din imagine, eşti ,,...fff ieftin...". Eşti sosia lui. ...
Postat 28 Iunie 2016, 19:43 de NeicaNimeni
Cat e halatu ? Halatu
Nu mai ascultat nu ți-ai luat pastila nici acuma seara si ai început iar să refulezi dejecții pe aicea dacă nu te poți abține dute la baie sau canal.E clar ai probleme cu mansarda nu ești cumva tu ala schiop sau poate fotbalistu ?
Postat 28 Iunie 2016, 19:22 de sss
@ sss ,,cap mic"
Am ceva mai uşor pentru tine, ceva ce cred că poţi înţelege, îţi place şi te caracterizează. Am nişte cuvinte încrucişate: Igus alup la Garcea. Sau: Eium de la Cap Mare. Poţi alege. Oferta este alternativă. Să nu uiţi de lămâie. O să ai mare nevoie de ea.
Postat 28 Iunie 2016, 19:02 de NeicaNimeni
112
De obicei nu răspund la provocări dar sa te i-au sistematic referitor la limba română între noi este o mare prăpastie dar în sens invers a ce ai crede tu despre spume la gură cred că comentariul de mai jos " al tau" este elocvent vizavi de spume da te înțeleg ai uitat să îți iei pastila de dimineața despre noroi pesta toaleta capuri mici sau mari cred că e de domeniul patologicului vezi sa nu uiți si de pastila de seara eu nu am jignit doar dacă tu ești unul din cei 5 inteleg, atunci tu intradevar mă jignesti nu prin insulte ci prin faptul că mai porți haina statului în cazul în care ești unul din ei dar după reacție ,după refularea de injurii tipică militienilor pari a fi curcan .apropo știi de ce sunt milițieni întotdeauna 2 hai să-ți spun unul știe citi celălalt scrie poate te mai destinzi un pic dar neapărat să nu uiți de pastila o să-ți fie de folos credema.on cazul în care nu are nici un efect sună după ajutor vin băieți și te duc la loc sigur măcar pentru o vreme.
Postat 28 Iunie 2016, 18:24 de sss
Vox populi, vox dei !!!
Garcea ăsta, cu faţă de bivol constipat, era protejatul lui Mărcuţ. Mărcuţ de la UM 215, pupincuristul / sugaciul /protectorul şi sluga umilă a lui Cap Mare. Fac proba verităţii milogule. Ba chiar mai mult de atât. La bună vedere!
Postat 28 Iunie 2016, 17:14 de NeicaNimeni
@ sss
Este grea limba română, semidoctule? Faci spume la gură, împrăştii cu noroi pe toată lumea, precum un râmător lovit de pestă. Scrii şi te exprimi la nivelul clasei a doua, de la o şcoală ajutătoare. Până când te mai alfabetizezi, păstrează-ţi inepţiile pentru tine sau... vezi c-a fost Cap Mare la toaletă şi n-a folosit hârtia igienică.
Postat 28 Iunie 2016, 17:01 de NeicaNimeni
Asai bistos
No te tzuc tat tat anonimule.
Postat 28 Iunie 2016, 15:54 de sss
sss
Asai asai:)
Postat 28 Iunie 2016, 15:37 de AnonimAnonim
Tino Nino sunt ajentu anonim actele la control
Fericire supărare nu tata aici vorbim de lege aia pe care voi o aplicati cu dubla măsură primi care nu respectă legea sunteți voi unul e cel din poza de mai sus alți 5 acum un an și ceva " multi ani înainte" alti braconeri mai vrei filati audio video agenți sub acoperire însă foamea e prea mare aveți virusul în singe din Vama știți voi" ce ai adus ce-mi dai" în ăștia să am încredere ați luat avocat bun poate scapati si veți fi spălați curatati parfumati achitati ca noi , numa buni de continuat da acuma cu mai multă atenție ca dracu nu doarme nu- i așa anonimule si acum treci la amenințări ca așa stă bine aștept! La pălărie cu corupți.
Postat 28 Iunie 2016, 15:25 de sss
sss
Tare suparat esti vad "sss" cu privire la cei 5 spagari de cea mai joasa speta dusi in catuse la parchet. Sa urmaresti atent cu cat mai mare rau li se intampla PE MASURA VA FI SI FERICIREA TA.
Postat 28 Iunie 2016, 13:45 de AnonimAnonim
M A I continuăm tot asa
E nevinovat clar dacă a zis și directoru clar .Ăștia sunt specimenele bagate la înaintare de miliția romana plătiți din bani publici nu de puține ori spagari infractori sau apărători ai infractorilor etc.Așa arată nivelul mare de inteligenta a multor (ajenti )si nu numai de militie si Salonta nu ar putea face excepție braconeri spagari etc .Siguranță si ordine asta o fi simțit și nevasta sa? Acuma se pune întrebarea cum poate dracu sa scoată afară pe dracu pai nu poate ba ,asa ca e nevinovat o zi doua si trece circu se șterge cu buretele.Altul la rand.Sunt curios spagari aia 5 duși în cătușe la parchet sunt bine își văd de treaba in continuare ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic chiar așa nimic nimic?
Postat 28 Iunie 2016, 12:17 de sss
Naşul şi finul
Garcea ăsta şi naşu-său Cap Mare, n-au avut în viaţa lor curajul de a înfrunta un adversar de sex masculin, face to face. S-au bătut numai cu femeile. De exemplu, Cap Mare şi-a nenorocit în bătaie fosta soţie, pe motivul că şi-o trăgea cu un şchiop. Pe cea de-a doua (concubina), a bătut-o şi alungat-o pe motivul că s-ar fi uitat lasciv la nişte fotbalişti şi că ar costa prea mult întreţinerea ei. Apropos... Cap Mare a înfruntat totuţi doi bărbati: - Pe unul şchiop şi bătrân, pe care l-a bătut cu un par, lovindu-l pe la spate. - Pe unul amărât, pe care l-a omorât cu maşina pe trecerea de pietoni, în Chişineu Criş, pe motivul că l-a confundat cu un câine, după care a fugit de la faţa locului. Ţinând cont că Garcea îşi conduce autoturismul, mereu în stare vădită de ebrietate, aşteptaţi-vă la orice oameni buni!
Postat 28 Iunie 2016, 12:01 de NeicaNimeni
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON