URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Ianuarie 2012, 12:06

Jolly Joker Szarka

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi din 2009 este la conducerea Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, până vara trecută ca director general, iar de atunci ca adjunct, UDMR-istul Szarka Arpad nu s-a obişnuit nici acum cu funcţia.

Altfel nu se explică de ce în CV-ul pe care l-a postat pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice la rubrica "angajator" se află tot Casa Judeţeană de Pensii. Adică instituţia unde Szarka fusese director până în 2009.

La rubrica "principalele activităţi şi responsabilităţi", omul încă se laudă că răspunde de organizarea şi conducerea Casei de Pensii şi că e ordonatorul de credite al acestei instituţii, conduse de peste doi ani de Leontin Ţîrle.

Bihorel îl felicită pe Szarka pentru abilitatea de care dă dovadă în a conduce două instituţii mari şi a fi, în plus, şi cadru universitar. Graţie unor profesori multilateral dezvoltaţi ca el are Universitatea aşa performanţe răsunătoare!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
!
@Replica: Multumesc!
Postat 02 Februarie 2012, 00:35 de TDS
.......
pentru TDS....esti tare! Imi place cum dai replica.......Bravo!
Postat 01 Februarie 2012, 20:30 de Replica
@!!!!!
kush te, udemeristu' ! bai kaboou, te supara adevarul ? leaga-ti un bolovan de gat si arunca-te in cris.
Postat 19 Ianuarie 2012, 06:30 de com
Jenant articol....
numai un ziarist ce duce lipsa de subiecte putea scrie un asemenea articol; jenant articol.....jenant ziarist!!!!!!!!!!!!!! sunt subiecte de interes la DGASPC, pe care le ignorati.....sau nu va dau voie sefii sa le publicati????
Postat 18 Ianuarie 2012, 17:54 de !!!!!
trupa lui kiss baci
cum e "turcu" e si pistolul.
Postat 18 Ianuarie 2012, 02:05 de roujii cu gasca
precis
@OBSERVATOR: sigur e așa cum spui! doar că aici se vorbea despre Facultatea de Științe Economice iar eu tocmai CV-urile lor le-am verificat. așa, din pură curiozitate....
Postat 17 Ianuarie 2012, 08:20 de TDS
CORECTITUDINEA
Buna ziua, ar trebui sa verificati si alte cv-uri pentru ca veti putea constata ca si alti domni directori practica metoda aceasta pentru a "da" bine pe viitor inn cariera stralucita. observator
Postat 17 Ianuarie 2012, 08:07 de OBSERVATOR
pentru.....
da de ce simti tu nevoia sa -mi dai sfaturi.....? Nu te strofoca aiurea...prefer sa raman jenat! desi cred ca tie ar trebui sa-ti fie...incearca!
Postat 17 Ianuarie 2012, 00:08 de TDS
pentru TDS
da de ce simti tu nevoia sa -mi dai explicatii.....? Nu te strofoca aiurea......daca te inscrii la doctorat la U.O. o sa-ti treaca jena....incearca!
Postat 16 Ianuarie 2012, 21:04 de ....
fii mai specific
@......: să f.ck la fel ce anume? că nu am înţeles! eu spre exemplu am intrat din prima la facultate, deci nu e nici o problemă să-mi trec toate perioadele în CV. să mă fi înscris la un doctorat la U.O.? ei, asta da, de asta mi-ar fi fost jenă!
Postat 16 Ianuarie 2012, 14:27 de TDS
ce sa faci cu invidiosii astia.....
Esti invidios?.....Fa si tu la fel, poti?....Nu prea cred.
Postat 16 Ianuarie 2012, 14:11 de .........
he he he
facultatea de ştiinţe economice e în TOP la CV-uri! sunt unii care nu vor nici în ruptul capului să scrie ce au făcut în perioada 1986-1993(este clar de presupus că atunci când au terminat liceauăle NU AU INTRAT LA FACULTATE pentru că admiterea era, nu-i aşa prea grea). dar după ce sorbonica a luat avânt, hop şi ei: cu 2, 3 facultăţi, cu doctorate, cu lucrări publicate. ce mai, INTELIGENŢĂ la CUB! Ultimul şlagărŞ cică în CV se trece numai ceea ce e RELEVANT! Bravos, Sorbonico, halal să-ţi fie! AMIN
Postat 16 Ianuarie 2012, 12:25 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON