URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Martie 2013, 12:29

Ioneasca cea nervoasă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Celebra plagiatoare Daniela Smaranda Ionescu (foto), fostă decăniţă la Facultatea de Textile, a intentat BIHOREANULUI proces, pe motiv că i-ar fi ştirbit imaginea când a amintit din nou cum fusese ea condamntă penal pentru furt intelectual.

Culmea e că, plină de tupeu, în faţa instanţei a susţinut inclusiv faptul că n-ar fi fost contactată telefonic de redacţie pentru a-şi spune punctul de vedere.

Citeşte ce ieşire a avut Daniela Ionescu chiar pe holurile instanţei, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
justitiar
Fituica asta ordinara care dealtfel zace pe tarabe, isi canta acuma prohodul, sunt ultimele zvacniri. Domnisoara Adriana Totorean se va putea bucura in liniste de somajul tehnic, poate chiar procreaza ceva- doamne fereste! Ca si viitor loc de munca sugeram intersectia din centruL Civic unde ar putea vinde ziare. E o munca mult mai cinstita decat cea pe care o presteaza acum....
Postat 18 Aprilie 2013, 08:17 de justitiar
@justitiar
Acum Ionestii sint pe cai mari, duc stindardul usl-ului asa ca sunt imuni. De ce s-ar mai sesiza cineva cind insusi seful lor e plagiator dovedit? Cine sa mai faca dreptate? Mang? Cavalu? Familia Badulescu?
Postat 19 Martie 2013, 18:05 de Boc
Pt Comisia de Etica
PROFESOR PRIN FRAUDA Ionescu a obtinut titlul de profesor universitar si conducator de doctorat prin frauda. Dovada este pe site-ul Consiliului National de Etica (http://cne/ancs.ro/hotarari/), hotararile 156, 157 si 163. Conform acestora, Ionescu doar a amanat cercetarea sa datorita unor nereguli procedurale ale Comisiei de etica a UO. Comisia de Etica a UO trebuia de mult sa actualizeze Codul de etica dupa Ordonanta 28/ 2011 care modifica Legea 206/2004 si sa reia cercetarea lui Ionescu pentru declararea in fals a 12 contracte de cercetare in dosarul de profesor si conducator de doctorat (art. 4.3 din Hotararea 156). Exact in aceeasi situatie e si sotia lui Ionescu. ALO, COMISIA DE ETICA, SE AUDE?
Postat 19 Martie 2013, 11:15 de Justitiar
asa, cucoana, asa
Asa, da-i in judecata, si vezi de ia legatura cu Bunoiu, directorul Casei de Cultura a Municipiului, care a castigat recent un proces cu santajistii, ba le-a mai luat si niste milioane daune ;) Ia acelasi avocat si o sa-i castigi si tu ;)
Postat 18 Martie 2013, 17:07 de boss
Barney ce parere are?
Cit tine un congres de medicina!!! Poate reuseste sa aduca si originalul cartii dupa care a plagiat ca aici comisia de etica n-a avut mijloace sau si mai bine ar ramine acolo. Cadina la vreun om de stiinta ca si ea.
Postat 18 Martie 2013, 15:41 de Simona B
simona cavalu e bine! (Merci!)
După linsul clanțelor....ce duceau la mușamalizarea cazului,,,,Simona Cavalu se reface După linsul și unsul clanțelor (pentru mușamalizarea Cazului de plagiat)... Simona Cavalu se reface (de aprox, 6 săptămâni) prin Țările Calde (lumea știe că a plecat la un Congres în Turcia)! Bravos!
Postat 18 Martie 2013, 15:33 de simona cavalu
sunteti dezinformati
Conita este in continuare dascalita la textile, ba mai mult, ii dascaleste si pe cei de la constructii! Nimeni nu i-a miscat un fir de par pentru ca marilor barbati de la conducere le-a fost frica sa aplice masurile recomandate de Consiliul de Etica.
Postat 18 Martie 2013, 13:14 de Tanta
Sper că vă veți găsi NAȘUL!
Credeți că dețineți adevărul? Tot o să vă găsiți nașul!
Postat 18 Martie 2013, 13:07 de alin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON