URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Octombrie 2011, 12:56

Garsonieră contra vilă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ilie Bolojan s-a decis să-l dea în judecată pe "Necruţătorul din Velenţa", misteriosul jurnalist care semnează în cotidianul Crişana rubrica "Hora Locală", al cărei unic scop e să spele podelele cu mai-marele din Primărie.

După trei ani de bălăcăreli, zvonul fals că Bolojan îşi face vilă pe deal a fost picătura care a revărsat paharul.

Probabil nevasta lui Ilie s-o fi enervat că de câte ori îi cerea să-i arate vila, soţul i-l arăta pe secretarul Primăriei, Ionel Vila. Aşa că până la proces nu mai e decât un pas. Bihorel a aflat, însă, că povestea este şi mai interesantă.

Cică "Necruţătorul" anonim îl atacă mereu pe "Ilie de la Primărie" pe motiv că acesta l-a zburat dintr-o garsonieră pe care o primise nelegal de la fostul edil Petru Filip. Şi de aici întreg scandalul, cu Bolojan care a primit în dar o vilă imaginară şi cu ziaristul căruia i s-a luat o garsonieră cât se poate de reală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
supratitlu, titlu şi intertitlu
Dacă încă nu vă e clar că pe pagina asta poate comenta oricine, despre (aproape) orice, cu orice semnătură, iniţiale şi folosind orice adresă de e-mail... Cum persoana de mai jos s-a semnat MM, pot şi eu să mă semnez Ilie Bolojan, de pildă. Dle Ciucaş, dacă vă certaţi pe locuri, vă doresc să câştige cel mai bun! Până una alta, recunosc că nu v-aş pune tocmai pe primul loc. Dar când aflaţi rezultatele bătăliei, vă rog să mă anunţaţi şi pe mine. Sunt foarte curioasă ;)
Postat 27 Octombrie 2011, 07:42 de Monica Mateiu
clasament bifat ;)
Inutil, clasamentul l-a facut Sorin Petrache in urma cu ceva timp, si ocupati cu totii primele locuri :P Era un clasament bun, zic eu, cu mici exceptii.
Postat 26 Octombrie 2011, 20:56 de MM
@Monica Mateiu
Acuma şi tu... Vrei să povestim în privat? Nu are farmec. Mai bine dă-i în gât aici pe toţi ticăloşii din presă, dacă tot te-ai pornit. Şi pune-ne şi în ordine în clasament, că am început deja să ne certăm pe locuri :)
Postat 26 Octombrie 2011, 11:09 de Florin Ciucaş
@dl. Ciucaş
Dle Ciucaş, nu ştiu la ce vă referiţi, dar vă dau cu cea mai mare plăcere toate datele mele de contact, dacă aveţi ceva de lămurit :)
Postat 26 Octombrie 2011, 09:29 de Monica Mateiu
piata cetate
Piata Cetate... asa cum o stim, cea mai importanta piata din oras, o locatie ultracentrala, o piata model... dar sa revenim la realitate... cea mai urata piata din oras, situata si in zona centrala are propria clica. Intr-o zi seful finantelor bihorene, a venit la piata cetate, ca tot omul, la cumparaturi. Mergand el prin piata la un moment dat s-a trezit ca i-a disparut portofelul, a mers imediat la politita de acolo, reclamand furtul portofelului. Culmea nu a durat mult si portofelul dansului a si reaparut... ce politie locala prompta... am zice. Defapt, in piata cetate e o grupare de hoti de buzunare care e mana in mana cu ei, si cand au vazut politaii cu cine au de-a face le-au cerut indivizilor sa aduca portofelul inapoi ca altfel risca sa aiba probleme mari. Si asa a reaparut portofelul domnului director. Acum sa va spun ce se intampla daca cetateanul furat nu este vreun om cu functie... mergi la politia locala de la cetate care nu va rezolva nimic, daca o sa faci mare gat, o sa ai o surpriza cand vei iesi afara din piata, si anume 2-3 malaci pregatiti sa te maseze. Trageti o fuga pana la piata mare si o sa vedeti cate persoane tuciurii o sa gasiti, care umbla doar dupa smenar
Postat 25 Octombrie 2011, 20:36 de anonim
DNA-UL???????
Sa nu uitam ca Bolojan a fost foarte ofensat ca toate contraventiile date de catre Primarie si in speta de serviciile administrate de catre primarie sunt anulate in instanta. Asadar sa nu ne mai miram ca toate procesele se pierd la Curtea de Apel. DNA-ule chiar nu ai de gind sa te autosesizezi cu ce se intampla la Curtea de apel, si cum de se pierd toate procesele cu Primaria ? Domnul primar cu complicitatea judecatorilor isi bat joc de noi cu nerusinare. Ce am votat asta avem. RUSINEEEEE INCLUSIV Dna-ului ca nu se autosesizeaza.
Postat 25 Octombrie 2011, 20:28 de bbbbbbbbbbbbb
e corect sa stergeti ce nu va convine?
Spuneam ca sariti repede in apararea celui ce va da painea la gura si totodata la beregata celor aratati, chiar daca fac parte din aceeasi "familie". Cred ca ar trebui sa va uitati in ograda propie, caci Adi (Abrudan) Cris a primit de la Filip apartament din fondurile primariei ! Sau ala nu e de condamnat ? Pe principiul "hotii nostri sunt mai cinstiti ca ai vostri" ? :D
Postat 25 Octombrie 2011, 20:21 de mr. Bean
hi hi hi
rau a-ti mai ajuns de va spurcati unul pe-altul pe unde-apucati :))) asa, mai dativa si numele macar sa stim si noi cine ce cand cum unde cand de ce :P deci un lucru e clar pt toata lumea (din ce in ce mai putina) care mai citeste "ziarul" asta: cei care sustin chestile cu spaga au dreptate ! daca n-ar fi asa nu vati baga asa ghearele unii in gatul altora :))))))))))
Postat 25 Octombrie 2011, 18:50 de evrika
@M(onica)
Mai fată, cum poţi să vorbeşti aşa de urât? De-ai fi la fel de incisivă în articolele pe care le scrii, nu pe forumuri, îndărătul unor iniţiale... Şi de ce nu te abţii, când ştii bine că te afli în conflict de interese, fiindcă eşti în relaţie apropiată cu împricinatul? Mai bine zi cine-s ceilalţi doi ticăloşi anonimi ai presei locale, că nu ne e clar din descriere decât Mircea Stroe, iar "directori" sunt mulţi...
Postat 25 Octombrie 2011, 17:56 de Florin Ciucaş
COPIL SARAC CRESCUT DE PARTID
Bietul buticar crescut in puful PNL-or grase. Odrasla comunismului visa la inaintasul sau care conducea judetul in calitate de primsecretar in anii 80. Cu mucusorii la nas si pantalonasii scurti trasi peste stramfi micutul Bolojica visa la vila rubedeniei atotputernice in micul bordeias albastru din Birtin. Dar cum el e imaculat acum spre deosebire de anii 80 nu recunoste nimic. Ce aveti cu omul invidiosilor? Ati vrut primar parvenit asta avem.
Postat 25 Octombrie 2011, 17:30 de Centaine Courtney
IMAGINATII BOGATE....
Rasul plansul....mereu acei cu "Musca" pe caciulile lor tot mai ne-ncapatoare vad mereu Paiul din ochiul altora....Barna de la ei nici gand....ar vrea ei ca tot ce se spune la adresa primarului Bolojan in legatura cu acea vila sa fie adevarat...dar din pacate pt. ei ....ar trebui sa caute mai atent sa vada cine sunt cu adevar acei care-si construiesc vile din bani "murdari"...se stiu ei prea bine ...la fel si multi ziaristi stiu asta...dar mereu arunca vina spre.....
Postat 25 Octombrie 2011, 17:23 de Ardelean
...!
Stixu, Chirila, Ciucas, Crisule... sunteti nici mai mult, nici mai putin decat niste gunoaie de oameni care lingeti curul "mai-marelui din Primarie". Sa va fie rusine, stiti voi de ce! Dar ca niste lichele ce sunteti, nu o sa va simtiti niciodata. Nu mai exista in presa locala alte animale mai josnice ca voi, decat poate doua nume - un "director" si un "sef de ong" - care nici nu merita pomenite aici. Mizerabililor si scarbosilor! Sa aveti parte de ceea ce meritati!
Postat 25 Octombrie 2011, 16:40 de M
Haida de !
Si sa nu uit. BH zice ca vila lui Bolojan e imaginara. Cam cit de imaginara va fi redactia Bihoreanului atunci cind veti primi adresa reala???
Postat 25 Octombrie 2011, 16:27 de Lola
Haida de !
Adica un jurnalist de la Crisana, fara locuinta presupun la data cererii initiale, a primit de la Filip o garsoniera. Dupa cum ne amintim mai multi, Crisana a spalat pe jos cu Filip pina in ultima clipa a acestuia prin dregatoria oradeana sau bihoreana, dupa caz. Asa ca ceva nu potriveste in articolul de mai sus. Dar nu potriveste chiar de loc. Inseamna ca treaba cu vila lui Bolojan potriveste. Ca asa e viata, ce pare nu este, iar ce nu pare potriveste. Asta e citat de la Lola, cu drept de retransmisie. Eu zic ca DNA ar trebui sa fie pe faza in ceea ce-l priveste pe Bolojan. Taranul cu cap de bour este chitit pe avere, ca prea mult a fost sarac. Sa ne aducem doar aminte ca pina in 2008 avea datorii la fisc, cu firma evident, de 3 miliarde RON, iar la finele lui 2008 era cu zero datorii. Atunci i-au achitat clonele Micula aceste obligatii. Interesant ar fi cine i-a platit lui Bolojan vilele (nu una ci patru).
Postat 25 Octombrie 2011, 16:23 de Lola
cris alumecos
aaa ok, m-am prins e vb de abrudan
Postat 25 Octombrie 2011, 14:53 de yui
halal jurnalist
aha deci gunoiu de budea e in spate
Postat 25 Octombrie 2011, 14:45 de man
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON