URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Septembrie 2012, 14:15

Fuck totul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Compania Selgros s-a gândit că stă rău cu promovarea, aşa că a ieşit cu un banner care dă naştere la multe interpretări. În prim plan este şefa biroului de relaţii cu clienţii, alături de care apare îndemnul mobilizator: "Pentru tine fac totul!".

Bihorel nu pune la îndoială nici buna credinţă, nici moralitatea doamnei, ci doar inteligenţa adormită a celor care au gândit şi realizat afişul. Păi, dacă unii interpretează la propriu sloganul, în mod cert se va face coadă la Selgros, dar nu neapărat pentru cumpărături.

Bihorel este convins, deci, că reclama rămâne sufletul comerţului, dar parcă o relaţie mai distantă între vânzător şi client ar fi de preferat. Mai ales că e vorba de un hypermarket şi nicidecum de un bordel.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
Student prost
In ce an esti la facultate boule? Numai un tampit poate sa scrie un articol atat de *.
Postat 04 Septembrie 2012, 00:14 de Schrodinger
gabriela
in braila se chiama Mariana Gaiu Marinescu, e si mai tare, ca aia chiar are fata de cu.va si mai are si o pozitie de zici ca o strange intre picioare. bafta fetelor la...
Postat 03 Septembrie 2012, 20:09 de gurgu
... in sfarsit ...
IN SFARSIT.. citesc comentariile de mai jos si am inceput sa rasuflu usurat. In sfarsit oameni cu bun simt au inceput sa reactioneze. Impotriva nesimtirii, prostiei crase, "cocalarismului", non-culturii samd. De mult timp si din pacate tot mai adanc inradacinat in societatea noastra acest gen de "jurnalism", grobian, sub eticheta destul de lejera a pamfletului ne agaseaza ochii si urechile in fiecare zi. Multumesc oradenilor, sincer .... multumesc pentru ca a-ti reactionat. Inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Incet, incet ne regastigam sistemul de valori, cei 7 ani de acasa, bunul simt pe care unii dintre noi ...l-au cam uitat. Bihorel ....... rusinica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 03 Septembrie 2012, 19:23 de eu
minti bolnave
cine conduce acest ziar cu siguranta nu are coloana vertebrala, de ce nu incearca sa foloseasca cuvinte din limba romana? Cand a aprobat acest articol ar fi fost intelingent sa se gandeasca cum ar reactiona daca ar citi despre fica, mama sau sotia sa.Din pacate astfel de oameni de ultima speta se cred formatori de opinii........
Postat 03 Septembrie 2012, 18:12 de chirila
pt TAZ
TAZ esti mai prost ca mos craciun
Postat 03 Septembrie 2012, 14:20 de aa
o intamplare,
...prin anii 90, o familie de olandezi in vizita la o familie de romani...fetele se ofereau sa-si ajute mama, spunand ca fac ele...auzind olandezii cum tot \'\'fac\'\' fetele pe mama lor au ramas uimiti...intr-un final au fost date explicatii despre situatie...ciudat totusi cum un ziarist scrie un articol despre \'\'a face\'\'...este cumva egal cu \'\'fu.ck\'\'? bo.ule!!!
Postat 03 Septembrie 2012, 11:11 de marcell
METRO
astept reatia celor de la METRO....ei oare cum se promoveaza ? si...legat de injuraturile de mai jos...degeaba strigati ca reclama nu e deloc inspirata. sunteti oare angajati ai minimarketului din articol ?
Postat 03 Septembrie 2012, 11:05 de TAZ
aa
nu credeam ca sunt "ziaristi " atat de penibili...faceti ma o ancheta ceva si nu veniti cu articole de *
Postat 03 Septembrie 2012, 08:32 de aa
Pai da, ca limba romana se vorbeste in doua limbi!
Nici nu stiu care-i mai penibil, bannerul sau Bihoreanul. Care e si fudul? Aaa... Bihoreanul! Ce-am mai murit de ras!
Postat 03 Septembrie 2012, 06:33 de Jenibil
uffff
nu credeam ca cineva poate impinge ridicolul spre asemenea culmi. Felicitari! Bihoreanul a reusit! Oare cat de penibili mai puteti fi?????
Postat 02 Septembrie 2012, 22:08 de raul
bleah
Au uitat cei de la Selgros sa plateasca ultima factura de publicitate? In general de acolo vin "articolele" de genu'.
Postat 02 Septembrie 2012, 19:49 de Dan C
penibil
Sunteti de toata jena.
Postat 02 Septembrie 2012, 18:40 de Cristi
Un id are ?
E frumushica Gabriela Chis:) E pe bune, face totul? hm:)))))) pai ar putea sa ne faca o promotie la produsele ei, una asa de sfarsit de sezon, in alte parti am vazut ca e la moda "doua platesti si a 3 a e gratis" :)))
Postat 02 Septembrie 2012, 16:22 de Ion
publi
Na fras...nu ati incasat publicitate de la selgros?
Postat 02 Septembrie 2012, 16:17 de publi
fdsafsaf
articol penibil...
Postat 02 Septembrie 2012, 16:06 de pamfilius
hooooou
Aloo, iar ati sarit calul. Mai bine stergeti articolul ca e ridicol.
Postat 02 Septembrie 2012, 14:35 de Ionica
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON