URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Aprilie 2014, 09:33

Fraţi întru scandal: Pastorul beiuşan Vladimir Pustan a fost suspendat din cauza averii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mare scandal în rândul bihorenilor protestanţi din Beiuş. Săptămânile trecute a fost făcută publică averea lui Vladimir Pustan, unul din cei mai cunoscuţi pastori ai cultului penticostal, care, conform "fraţilor" care l-au turnat, are mai multe case şi apartamente în Beiuş, Cluj şi Timişoara, spaţii comerciale, terenuri şi 10 maşini.

În urma dezvăluirilor, pastorul beiuşean a fost suspendat din funcţie de conducerea Cultului Penticostal Român.

Citeşte cum s-a răzbunat pastorul, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
Temeti-va sa pacatuiti!!
Pastorul v. Pustan este un om al Lui Dumnezeu, toti care ati comentat negativ va ve-ti primii rasplata , si dumneata fr. Pustan nu uita ca este scris , ca si Domnul Isus a suferit pe nedrept a fost dispretuit si batjocurit pina acolo ca au spus ca are drac , asa ca fa lucrarea la care ai fost chemat cu bucurie caci rasplata va fii mare si toti dusmanii din scena aceasta se vor intilnii cu tot ce au spus si comentat pe paginile seiturilor, intr-o zi cind vor sta in fata Domnului mai devreme sau mai tirziu, Cind lupta este gata vom purta cununa! , spune o cintare, unii cu Isus iar altii in Iad, asa ca aveti grija ce scrieti ce vorbiti si ce ginditi , nu va amagiti singuri ,caci Dumnezeu nu se lasa batjocurit, ce semanati aceia ve-ti secera, Frate Pustan Domnul sa te intareasca sa poti face mai departe lucrarea lui Dumnezeu pina v-a venii El.
Postat 26 Septembrie 2014, 23:52 de sora
Atentie la cuvinte
Domnilor si Doamnelor Nu postati comentarii jignitoare la adresa unui om de inalta valoare.Articolul nu a fost scris dupa o minutioasa documentare.Fiecare va raspunde la Judecata de Apoi nu numai de fapte dar si de cuvinte scrise sau rostite care pot sa ucida.Asadar mare atentie.Crestinul PUSTAN va ierta si pe voi si pe cei care l -au acuzat pe nedrept,daca va retractati la timp acuzele si mizeriile cu care v ati murdarit sufletele.
Postat 18 Iunie 2014, 15:36 de sorin
nu totiii sint la fel
va rog nu va uitati la cei ce fac rau si se folosec de Numele Sfint al Domnului Dumnezeu Dumnezeul cel Viu si de numele saracilor lasatii pe cei ce fac raul acesta sa ii judece Dumnezeu Dumnezeu are pedeapsa pentru fie care imparte nimeni nu va putea scapa UN ADEVART CRESTIN TREBUIE SA IUBEASCA SA FIE BLIND SA NU SE CERTE SA IERTE SA NU JUDECE PE ALTUL UN ADEVART CRESTIN ARE RABDARE CU APROAPELE LUI NU CONTEAZA CINE E SAU CE A FACUT DUMNEZEU E DREPT DUMNEZEU NU VALASA NEPEDEPSIT UN CRESTIN ADEVART FACE PAFTELE DOMNULUI ISUS SI NU IL FACE DE RUSINE PE DOMNUL ISUS . DRAGOSTEA ACOPERA TOTUL CREDE TOTUL SI SUFERAT TOTUL ASTA A FACUT DOMNUL ISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU PENTRU NOI TOTIIIIIIIIII , HAI SA NU NE UITAM LA CRESTINII CU ETICHETA CI LA CRESTINI CU O INIMA CURATA DUMNEZEU SA VA AJUTE SA INTELEGETI SI SA VA DESCOPERE ADEVARUL DESPRE CRESTINIII DESPRE CRESTINI CU ETICHETA SI CRESTINII DIN TOATA INIMA CU DRAG IRINA
Postat 22 Aprilie 2014, 23:07 de irina
informare
Ce fraieri mucosule ce cacaciosi astea-s vorbe de un om care se pretinde ca-i crestin acum puteti intelege si voi ce oameni a crescut Pustan pe langa el uitati-va la bastardul acesta care-si permite sa jigneasca fara sa-i faca cineva rau si mai zice ca-i frate da la cum vorbeste poate fi frate dar cu DRACU . Ce ai cu ei mai mucosule ca nu stii sa-ti stergi nasul sau a uitat Pustan sa ti-l stearga ptr. ca el s-a dus la fetite. Nu vezi ce nume ai de TAVAN se vede ca esti un tavan cacaciosule , mucosule . Pustan va pune pe voi tinerii sa faceti lucrurile acestea si sa jigniti sa va fie rusine dar sa-i fie si lui rusine asta da exemplu de preot
Postat 15 Aprilie 2014, 18:12 de anonim
pt. toti fraieri de penticostali din beius care nu stiu cat e 2+2
Bine a-i facut frate Pustan ca te-ai debarasat de cacaciosi care fac Beiusul de rusine!!!!
Postat 14 Aprilie 2014, 19:43 de tavan
documentare
acceseaza fratioare! e oficial: ;http://crestintotal.ro/2014/03/21/comunicat-oficial-referitor-la-vladimir-pustan/ ; http://crestintotal.ro/2014/04/03/comunicat-nou-din-partea-conducerii-cultului-penticostal-referitor-la-vladimir-pustan/; și despre America și EUROPA sponsorilor lui Pustan: http://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/04/04/vladimir-pustan-isus-cu-mainele-legate-si-cum-ii-legam-noi-mainile-lui-dumnezeu/; https://rodiagnusdei.wordpress.com/2013/07/09/adi-gliga-impresii-din-calatoria-in-sua-america-are-nevoie-de-un-pustan/... etc.
Postat 11 Aprilie 2014, 22:08 de @GOLIAT@rayka
@rayka
Mai documenteazate mai rayka , Pustan nu a fost niciodata in America.
Postat 10 Aprilie 2014, 10:29 de rayka
Nagyon Jo
Na fratilor............asa se face asta!!!! La bulau cu el, la pidosnici, sa-l fragezeasca un pic. Perse ca se supara pocaitii, la ei e casta, nu tre sa se afla nimic. Da stie omu ce face, e baniile multe la el.. Traiesca pocaitii. Si femeile lor.
Postat 10 Aprilie 2014, 07:26 de Elemer
drum bun
ala care -lo turnat era ca tine ziaristule nelu il chema numa bun de dus la cighid
Postat 09 Aprilie 2014, 22:47 de goliat
habar n-am dar dau cu piatra
mai pacala barem dati numele semneaza-te sa stim si noi cine ridica prima piatra nu ca vad ca tu le stii pe toate sunt convins ca ai verificat totul din cel putin 3 surse si bingo hai sa dam articole nu conteza ca habar navem sau nu stim hai sa dam cu pietre halal presa no fi cumva abrudan sau pardon cris ca atunci e clara treaba halal presa
Postat 09 Aprilie 2014, 22:43 de goliat
corectare
Corectare:catre Obiectiv erau intrebarile .....
Postat 09 Aprilie 2014, 19:44 de popescu
intrebare catre Observator
imi explici si mie :''curvie nedovedita,neprobata''...ce trebuia sa-i vedem in fapt pe you tube????sau la pocaiti e : ''asa a vrut Domnul !!!"....comportati-va corect daca va erijati ca sunteti mari stiutori de Biblie...respectati ce scrie acolo.....nu va judeca nimeni....doar expunem faptele!!!!
Postat 09 Aprilie 2014, 18:22 de popescu
@Sorina
Sorina ... ai pus tu mana ???? Ca Pustan a fost al securitatii se stie din barfa dar cu curvia ... asta numai tu o stii . Oare de ce ? De ce numai tu o stii? Ai trecut pe acolo???
Postat 09 Aprilie 2014, 16:32 de ORBservatorAntena3ia
L-a confundat pe Cristos cu un evaluator imobiliar !?!
Iată că în Biserica Penticostală există echilibru şi în vorbă şi în faptă, chiar dacă vine doar în al zecelea ceas !?! În Biserica Ortodoxă e invers, chiar îi obligă pe popi să se îmbogăţească, indiferent de metode, că dacă nu au destul şi nu duc destul mai departe la superiori, ajung să lingă blide de pe jos ca nişte calici !?!
Postat 09 Aprilie 2014, 16:30 de Carp III
raspuns
Ei???ce sa zic???asa stie Pustan de bine Biblia....a uitat ca a venit cu ''plasutza'' cu mama si sotia....oare de ce l-a indepartat tatal sau???de bun ce a fost???? Acum cine e ca el????proprietar????de unde banii pentru proprietati????cind era miner toti banii ii dadea pe bautura!!!(sar pocaitii:nu ai dreptul sa judeci!!!)asta e expresia lor cind le spui''verde ''in fata!!!Si-a facut biserica....pai sa piarda sursa....acum ar fi trebuit macar o perioada sa stea sa-si vada de averi....dar mineru.....tot miner!!!!
Postat 09 Aprilie 2014, 15:50 de popescu
Informare dupa ureche
A fost suspendat pentru o presupusa DAR NEDOVEDITA si NEPROBATA curvie... Interesant, din centrul social din Beius, care are grija de atatia copiii orfani nu ati spus niciodata nimic, pentru ca nu interesa pe nimeni ca sunt oameni carora le pasa de altii cum ii pasa pastorului Pustan. Jusecatorul cel Drept ne va judeca pe fiecare! ;)
Postat 09 Aprilie 2014, 14:18 de Obiectiv
e limpede
Așa! Și? Vladimir are acum biserica personala unde se inchina cand vrea si cum vrea si unde a adunat toata spuma „pocaitilor” din zona Binșului. Casele raman la purtator, idem si apartamentele, televiziunea, radioul, masinile, conturile in banca si miscarea carismatico-ortodoxo-catolico-greco-pentibaptisto-costala. Biseirca Liberală! Ce mai vreți? Dă de toate la toți. Banii să curgă.... De restul.... Dumnezeu cu mila! Oare liderii cultelor legiferate din Românica pitorească nu au și nu fac la fel? Vladimir Pustan este acum și erou-martir... La doi contestatari, obligatoriu se găsesc trei susținători... Pustan este tabloul miscărilor neoprotestante secularizate....
Postat 09 Aprilie 2014, 13:39 de Vladimirdinpusta
:)
Sa va mai dau un pont despre acest om , obisnuia sa mearga la casele de copii din Beius , isi facea poza cu copii de acolo dupa care mergea in America si arata aceste poze pocaitilor de acolo cu pretextul ca el are grija de atatia copii , bineinteles primea o suma frumusica de bani deoarece prezenta incredere.
Postat 09 Aprilie 2014, 13:17 de rayka
Superb
Omul a fost suspendat pentru curvie, nu pentru ca a vorbit la ortodocsi sau pentru avere. Mi se par incredibile atat aproximarile betivului ce a scris articolul cat si fanul zbuciumat de aburii personalitatii neoprotestante.
Postat 09 Aprilie 2014, 12:02 de Sorina
De prin crasme adunate si la betivi vandute !!
ABURELI gazetaresti scrise pe genunchi in birt !! A fost suspendat pentru ca a vorbit si la ortodocsi in biserici !!! Restul este "ZVONISTICA" mercantila cu priza la populatia nauca, drogata si betiva !!! Mai studiati inainte de a publica minciuni menite sa creeze disensiuni in crasme si bodegi !!!! Treceti si voi pe la dezalcolizare sa mai prindeti minte !
Postat 09 Aprilie 2014, 11:25 de ORBservatorAntena3ia
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON