URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Ianuarie 2012, 10:52

Filip rătăcitorul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce s-a făcut membru PDL Bucureşti, devenind chiar vicepreşedinte al organizaţiei Sectorului 2, fostul şef al democrat-liberalilor bihoreni, Petru Filip, se întoarce în oraşul pe care l-a condus preţ de aproape patru mandate, ca apoi să-l abandoneze pentru Bruxelles şi Bucureşti.

Bihorel a aflat că slobozeanul, care în ultima perioadă a devenit foarte activ pe site-ul propriu - brusc "dezgheţat" şi actualizat cu informaţii proaspete - îşi pregăteşte minuţios campania pentru Senat.

Dar nu ca "bucureştean", ci tot în calitate de candidat de Bihor. Se spune că deja Filip s-a şi "cerut" deja în emisiuni TV locale şi prin ziare, pentru a deveni mai vizibil în ochii alegătorilor pe care i-a mai sedus de câteva ori. De văzut ce a mai rămas din dragostea de odinioară...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
Rusine
Da chiar nu ti lipseste tupeul. In loc sa te bucuri ca ai scapat fara sa fii linsat ai tupeul sa te intorci - te sfatuiesc sa uiti de ramura ta bihoreana ,<sa pui picior pe umar >si sa dispari.
Postat 15 Ianuarie 2012, 03:55 de anonim
bineee
vazusi neicusorule, ce facu partiduletzul tau cu bucurestenii? pumni, bastoane, batai, fumigene, lacrimogene! SA VA FIE RUSINE!
Postat 15 Ianuarie 2012, 01:32 de dante
bate vant...
bate vant da la IMPACT/la, la,la,la,laa/si eu nu stiu ce sa fac?/la,la,la,laaa.../ba stiu bine ce oi face/la la la laaaa/IMPACT-ului bine-oi face/la la la laaaa/Ce daca or licitat?/la la la la laaaaa/Pretul nu or respectat, mai/la la la la la.../Da-i in p..a de-oradeni mai/la la la laaaa/Ca doara nu-s szlobozeni/la la la laaaa/F.ck ce vreau si asta e/ la la la la../IMPACT-ul eu l-oi tineee/La la la la laa.../Daca va veni si criza/La la la laaa../Ei la Cluj, tinand valiza/La la la la....
Postat 14 Ianuarie 2012, 14:11 de TDS
Felipe spartu'
Sa candideze la tacsu-n debara! Comunist de frunte, hot si nesatul. Gospodar de doi bani.
Postat 14 Ianuarie 2012, 00:25 de Candidatul nul
Gargantua si Pantagruel
Lasati baieti! Nu-i coborati pe Seremi si Corches la nivelul celor doua mari nimicuri(Felipe si Jidvey) Si , PDL-ul ( spre surprinderea multora) chiar are oameni de valoare! De cand s-au dus cei doi magari, PD-L a reusit sa creasca .Au disparut, acuzele si racnetele, jignirile si minciunise, partile "ascunse".... Ce, Barba Alba care si-o trage de ani buni cu Laura Kopel e mai demn decat Seremi care si-a asumat atitudinea si a trecut cu demnitate prin incercarea vietii! Dar Jidvei? Si-a dat nevastuica in judecata ptr.impartire de bunuri dupa ce a lasat-o cu 2 pusti si a plecat cu Prostituata de Bihor? Astia is oameni? Sa stea unde sunt ca bihorenii le vor da o lectie amara!
Postat 13 Ianuarie 2012, 22:10 de Vecinii
NASAMTATU NASAMTATALOR DE SLOBOZIA
BRAVO MOROSANU! 99,9% din Oradeani stau la rand sa -si aduca si ei aportul cu produsul propriu! Ca vorba aceea ne-a dus cu dusu !Manca-ne-ar Produsu! Ce tupeu frate pe viitura asta sudista! Pai ce-a facut pentru Oradea si bihoreni?De ce nu candideaza acolo la Bucuresti? Da prost ne crede nasamtatu asta perfid! HUO!
Postat 13 Ianuarie 2012, 21:56 de 99,9% din Bihoreni
TDS
scuze, TDS nu TVS
Postat 13 Ianuarie 2012, 21:47 de TDS
si vineri, si 13
poate a inceput! ca la altii! tot de pe facebook!
Postat 13 Ianuarie 2012, 21:46 de TVS
Vin bani la ziar
Asta-i mana cereasca pentru Bihoreanul, Chirila, etc, care abia asteapta campania electorala ... bani de la Filip, de la Seremi, de la Ghilea, de la Mang, de la Popa, de la Micula, de la Bolojan, de la ... Tirle nimic deocamdata ... asa ca va reveniti mai fratilor din nevoi, ca am ajuns sa citesc saptaminalul doar lunar.
Postat 13 Ianuarie 2012, 20:20 de Nail
Betesug
Petru Filip este RATACIT. Pierdut in spatiul Minkovski,cel cu patru dimensiuni (timpul e cea de-a patra dimensiune).Omul nostru -bihorean de Slobozia-este uzat moral si n-are cine sa i-o spuna.La cate "pasarici" a scos pe gura in ultima perioada ar mai trebui sa recapitulam minunatiile pe care le-a facut in Oradea.(Un deget e prea mult pentru socoteala!).Nu-i doctorul Florin Tudose pe-aproape sa-i puna un diagnostic?
Postat 13 Ianuarie 2012, 19:51 de gyorgy tozser
* PETRE FILIP!!!!
ZIS PE ROMANESTE:"MA C... IN GURA TA PETRE AMIN!
Postat 13 Ianuarie 2012, 18:02 de morosanu
Toamna se numara voturile.
Filip reprezinta prostia bihorenilor in materie de politica. Prost sa fii, dar sa-ti revii! Isi vor reveni bihorenii in toamna? Vom trai si vom vedea!
Postat 13 Ianuarie 2012, 14:42 de SAFE
of of
Si asta vine cu Jidvei ,...SEREMI CORCHES..si nici din partea cealalta nu ma incanta nimeni...tot ei tot ei......si daca nu sint ei imping pe careva la inaintare....mare scarba mare lehamite..
Postat 13 Ianuarie 2012, 14:04 de diana
Destul sau insuficient !?!
Ar trebui o lege prin care sa se limiteze prezenta unei persoane in calitate de ales, la max. 3 mandate, indiferent de calitatea de ales local sau parlamentar. Pentru ca dupa 12 ani de stat in troaca porcilor este imposibil sa nu devina instabil din punct de vedere mentalo-administrativ, obosit si depasit. Cum Filip a fost 3 mandate si jumatate primar, un m,andat consilier municipal, o jumatate de mandat europalamentar si un mandat senator, ar trebui sa fie geniu ca sa spuna ca mai are ceva de spus in politica din troaca respectiva. Ori e geniu ori nu-i mai ajunge ... ca milionul de euro poate fi si doi, si trei si ... hai, mars acasa, ca ai figura de pensionar tinere politician Filip si nu te mai vrea nici Anca Boagiu, nici Laura Barbiciu ... doar Vali nu mai are de unde alege.
Postat 13 Ianuarie 2012, 13:37 de Wall
o sa iasa din nou senator
i se va pregati un colegiu castigator si va fi din nou senator. asta nu accepta palmele care le-ar merita de la oradeni
Postat 13 Ianuarie 2012, 13:01 de oradean
se gasec cativa
@a: cativa se vor gasi: vali, alin, marcel. acum depinde in ce colegiu?!
Postat 13 Ianuarie 2012, 12:50 de dante
da ma....
Cine-l mai voteaza p'asta din nou? ca praf a lasat orasul...
Postat 13 Ianuarie 2012, 12:36 de a
Haide vino inapoi, sa fim iar....
Noi l-am facut om, tot de la noi o sa i se traga tragicul sfarsit al cacarierei de comunist erijat in desteptaciune locala. La Palota sa candideze!
Postat 13 Ianuarie 2012, 12:31 de daisycutter
Bagat in puscarie
Trebuie bagat in puscarie,aceasta ****,care face Oradea de ras.Nu de alta,este spre binele lui,liber lasat,nu-i exclus,ca din "gasca lui",sa nu-l casapeasca care va.Punem pariu?
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:46 de morosanu
filipisim_pact 6
se spune ca filip ar avea un frate vitreg arhitect! asa o fi?
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:28 de TDS
filipisim_pact 5
in cat timp a fost scrisa teza de doctorat?
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:27 de TDS
filipisim_pact 4
halatul? cat a costat halatul? oooops!!!!!am gresit! am vrut sa scriu tramvaiele SIEMENS!
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:25 de TDS
filipisim_pact 3
sefa pe linie de partid a lui filip la organizatia bucuresti(E.U.) detine un imobil in cartierul bucurestean CLASS, edificat tot de IMPACT(daca nu crede cineva ii pun ladispozitie contractul in copie, nu ma intrebati cum l-am obtinut). mai departe faceti ce conexiuni doriti!
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:24 de TDS
filipisim_pact 2
pentru depăşirea preţului LICITAT PUBLIC, sancţiunea era rezilierea contractului dintre CLO şi dezvoltator. ce răspuns credeţi că am primit sub semnăturile FILIP-BOLOŞ? că nu e oportună rezilierea! adică nişte funcţionari publici hotărăsc singuri că o sancţiune prevăzută de un contract încheiat urmare UNEI LICITAŢII PUBLICE se aplică doar dacă vor muşchii lor! Asta în condiţiile în care ei erau puşi acolo SĂ APERE INTERESELE ORAŞULUI)IN GENERAL)ŞI ALE CLIENŢILOR(ÎN PARTICULAR). După 2008 BOLOJAN a recunoscut că este aşa cum spun eu(există dovezi în toată presa locală). Ce ramânea de făcut pentru un cetăţean obişnuit? Să apeleze la justiţie. dar coana justiţica se pare că la acel moment uitase de DOL(în toate formele lui, inclusiv DOL RETICENT)aşa că au zis: Pa, te mai aşteptăm pe la noi! CEL TARE INVINGE! PS Primăria a fost parte în proces dar potrivit unor surse din interior a acţionat tot în favoarea dezvoltatorului la comanda expressa a cuiva(cine oare cine? Ghici ghicitoarea mea!). Dupa 2008 Bolojan a acţionat corect dar era prea târziu!
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:20 de TDS
cacatine
filip ca'ca tine nu mai gasesc si nici nu imi doresc!
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:19 de eufaratine
filipisim_pact 1
Sunt curios ce părere are FILIP despre situaţia pe care singur a creat-o(mă rog, cu sprijinul unora din Administraţia Imobiliară Oradea)închizând ochii la ilegalităţile comise de dezvoltatorul IMPACT în perioada mandatului său? Deşi am sesizat DNA-ul, concluzi a fost că nimeni nu se face vinovat că Primăria nu a controlat dacă IMPACT respectă termenii LICITAŢIEI PUBLICE organizată de ea însăşi! ba mai mult, reprezentanţii AIO au spus clar: clienţii care au cumpărat sunt de vină, noi nu puteam interveni în relaţia client-dezvoltator. şi asta în condiţiile în care conform asocierii dintre Consiliul Local şi IMPACT existau trei categorii de raporturi juridice ai căror titulari erau: Consiliul Local, dezvoltatorul şi potenţialul client. deci în mod normal aceste categorii de raporturi erau inter-dependente!!!!! presupunând că celor de la AIO "le-a scăpat"această problemă, din momentul în care eu le-am pus-o pe tavă NU MAI AU NICI O SCUZĂ! ba mai mult, contractul de asociere dintre Consiliul Local şi IMPACT prevedea(absolut firesc)sancţiuni pentru nerespectarea lui!
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:19 de TDS
XXXXXXXXXXXXXX
LASA-NE,LASA-NE SI MERGI IN P... M ... LA SLOBOZIA DE UNDE AI VENIT
Postat 13 Ianuarie 2012, 11:17 de UN PACALIT
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON