URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Martie 2013, 14:47

Eu te-am făcut, eu te omor: Soţia judecătorului Antik, nedorită la Colegiul Iosif Vulcan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După un scandal petrecut în vara lui 2011, când s-a aflat că cele trei contabile şi-au mărit salariile cu de la ele putere, directoarea Colegiului Naţional Iosif Vulcan, Simona Martin, a organizat un concurs pentru ocuparea unui asemenea post, la care a participat un singur candidat: Cristina Antik, soţia judecătorului Levente Antik, care, potrivit surselor lui Bihorel, era prietenă cu directoarea.

Între timp, se pare însă că prietenia s-a dus pe copcă, directoarea vrând să scape şi de noua contabilă fiindcă aceasta n-o lasă să facă ce vrea cu banii şcolii.

Citeşte mai mult, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
92 Comentarii
@ Conta
Cu cat iti pasa mai putin de C.N.I.V. , ... cu cat te departezi mai tare de el si de noi toti ... cu atat vei fi mai fericit(a). Poti incerca !
Postat 30 Martie 2013, 22:01 de Fericit X2
FERICIRE !!
Cu cat iti pasa mai putin, cu atat esti mai fericit.Am aplicat aceasta regula si este foarte constructiva! Puteti incerca:)
Postat 30 Martie 2013, 15:48 de Fericit
eu stiu tot
fata tu chiar ai terminat dreptul la Marghita....acolo sunt legile asa cum le aplici tu...ia,fura tot
Postat 28 Martie 2013, 18:18 de cristina
luati cat vreti!
tu esti obisnuita sa ei ca tiganul ,adica fara numar...nu-i de mirare ca pe unde ai fost, ai plecat dupa ce oamenii te-au alungat....exista cineva care te regreta? de tine si hotilor le-ar fi teama
Postat 28 Martie 2013, 16:58 de farfanel
acolo e cuibul ISJ
Politia s-a sesizat?sau cine?sau nu a vazut niciun ORGAN..normal
Postat 28 Martie 2013, 16:55 de jean
JOSNICA MARTIN!!!!
Ce sustinerea lui Negrean cu care te lauzi MARTIN javra ai ajuns sa profiti de profesorii si le/ai cerut sa stea sa comenteze pentru tine !!! JOSNICA MAI ESTI !!!! Diferenta e una mare>Antik are legea in degetul mic, iar Martin doar profesorii ratati care trebuie sa linga ca sa supravietuieasca!!!! VAI SI AMAR !!!!!!
Postat 28 Martie 2013, 16:54 de prof.
dai un ban sa-l fure altul
bine ca dam fondul scolii si al clasei ca cele doua sa se imparta pe bani...toate clasele sunt facute pe banii nostri...unde e BUGETUL !
Postat 28 Martie 2013, 16:54 de gojdu
scoala haotelor
de la bani pe tine nimeni nu te va opri..asa ai fost deprinsa de ISJ,,,,Fericeanu,steroidul te-a sustinut...ati putea merge amandoi la sala ca aveti curul cam mare si lat
Postat 28 Martie 2013, 16:52 de miki
hoata
si Nastase a scapat,la tine nici nu se pune prb,,,,esti blonda,buna si proasta...de obicei la romani asta se promoveaza...ai toate calitatile sa ramai unde esti
Postat 28 Martie 2013, 16:50 de serios
DEMISA MARTIN !!!!
DEMISA MARTIN!
Postat 28 Martie 2013, 16:00 de Demisia MARTIN!!!
simulare
De aceea au elevii pegagogicului asa de mare promovabilitate caci profesorii stau sa comenteze pe unii si pe alti pe forumuri in timpul simularilor!!!!! ASTA DA RESPONSABILITATE ! Ar trebui vazut care sunt profesorii care au vreme in timpul simularilor sa stea pe calculatoare, sau va pune doamna voastra directoare Martin????
Postat 28 Martie 2013, 15:01 de prof.
noul post a lui Antik !
Se zvoneste ca Antika va fi promovata in fruntea ISJ ! Astea da relatii !
Postat 28 Martie 2013, 14:51 de S.
simulare
De aceea au elevii pegagogicului asa de mare promovabilitate caci profesorii stau sa comenteze pe unii si pe alti pe forumuri in timpul simularilor!!!!! ASTA DA RESPONSABILITATE ! Ar trebui vazut care sunt profesorii care au vreme in timpul simularilor sa stea pe calculatoare, sau va pune doamna voastra directoare Martin????
Postat 28 Martie 2013, 14:47 de prof.
DEMISA MARTIN !!!!
Martin ratata vrea directiunea pentru la anu ca s-o rezolve pe fica/sa din Pedagogic cu BAC/ul ! DEMISA MARTIN !!!!
Postat 28 Martie 2013, 14:44 de anca
of!
nu s-au putut imparti..chiara cum si-a dat seama directoarea ca asta fura?asta fura din prima zi in scoala...dar lupta pt ciolan le-a impins aici...nu-i tarziu,dar niciuna nu va fi pedepsita
Postat 28 Martie 2013, 14:42 de cineva
dispariiiiii
astea sunt pilele ISJ-ului...si asa si merg si scolile//bine ca dam noi parintii fondul scolii,al clasei ca sa aiba ce fura astea 2
Postat 28 Martie 2013, 14:37 de zana
pramatie martin
o pramatie MARTIN !!!! cursuri pe la Arad in februarie 2013 cu Negrean........ mai sa fie ! Stai flex ca omu mai are !!!
Postat 28 Martie 2013, 14:37 de prof.
nu furam ca tine
cineva trebuie sa ne scape si de tine ...asemenea a patiti si cealalata contabila...diferenat dintre voi doua e ,ca aia nu era blonda
Postat 28 Martie 2013, 14:32 de nasoala
simulare
De aceea au elevii pegagogicului asa de mare promovabilitate caci profesorii stau sa comenteze pe unii si pe alti pe forumuri in timpul simularilor!!!!! ASTA DA RESPONSABILITATE ! Ar trebui vazut care sunt profesorii care au vreme in timpul simularilor sa stea pe calculatoare, sau va pune doamna voastra directoare Martin????
Postat 28 Martie 2013, 14:28 de prof.
afara
si copiii te stiu si te striga Blona! va dati seama ce renume are ....daca ar stii micutii cum nu le dai banii de abonament sau altii care li se cuvin
Postat 28 Martie 2013, 13:59 de zidan
du-te nu mai sta
Locul tau nu este intr-o scoala ca a noastra! Du-te de unde ai venit. La primaria din Toboliu,din Ineu ,din Pociovelsite si sa delapidezi in continuare!
Postat 28 Martie 2013, 13:38 de fifi
mai renunta
Blonda lasa contabilitatea si la alta ca te-ai ajuns,,,,Martin fi dna si lasa scoala cum era pe timpuri
Postat 28 Martie 2013, 13:34 de fanel
minciuni
Crisitnaa ,ai stat azi noaote la net sa te lauzi singura...Fata nu te uita cat ai furat Aeroportul,Ineu<Toboliu si care scoli te mai"asteapta"
Postat 28 Martie 2013, 13:33 de levente
Recomandare
Femeia asta a intrecut orice masura. Nu are nici cele mai elementare norme de morala si etica, de bun simt si de buna purtare la locul de munca. E arma prostului sa stai pe acest articol si sa scrii comentarii idioate. Noi profesorii nu avem timp sa-i raspundem la aceste comentarii, avem ore, examene. Sa-si vada de treaba ei de contabilitate si sa inceteze cu calomniile !! Daca nu vom lua atitudine !!!
Postat 28 Martie 2013, 11:12 de Profesori
STOP !!!
Ar fi cazul sa te opresti , contabila Antic !! Nu ne mai jigni nici pe noi profesorii si nici pe directoarea noastra !! Stai noptile pe calculator si scrii aberatii si adresezi injuriri. De aceea intarzii dimineata la serviciu si ajungi pe la 10 la scoala. Ar trebui sa-ti taie directoarea ziua de munca ! Chiar nu vrei sa intelegi ca noi suntem 100 de cadre didactice pe care ne jignesti si ne subestimezi?? Suntem in timpul simularilor si nu avem timp de prostiile tale ! Dar vom avea ! Locul tau nu este intr-o scoala ca a noastra! Du-te de unde ai venit. La primaria din Toboliu si sa delapidezi in continuare!
Postat 28 Martie 2013, 10:41 de Profesori
SPAGA DE LA INVATATORI
Martin, da spaga de la invatatori de ce o iei ???? Crezi ca lor le convine sa munceasca si tu sa primesti?
Postat 28 Martie 2013, 00:11 de M.
Figuri
Martin nu mai ameninta salariatii sa te sustina ca nu tine ! Dute si te treateaza ca esti labila psihic ! Vai de copii tai, sau pe cel de clasa I nu vrei sa/si ea bacul ? Iar ficata din clasa IX din Pedagogic vai de steaua ei ca de nu ai fi tu ce ar face vara ....pe la corigente??? Au plecat copii din clasa de de figurile MARTIN DOMNISOARA !
Postat 28 Martie 2013, 00:04 de LIGI
ASOCIATIA DE PARINTI
Martin numartatorea inversa a inceput ! Asociatia de parinti a Pedagogicului e condusa de Chiorean marele prieten lui Martin . Contabila e nimeni alta decat fosta delapidatoare "Miuta" !!! CATE CHITANTE A ELIBERAT ASOCIATIA ASTA PARINTILOR CA NU AM AUZIT. Va spun eu> banii vostri sunt in buzunarul lui MARTIN si a lui CHIOREAN !!!!
Postat 27 Martie 2013, 23:59 de M.
ASOCIATIA DE PARINTI
Asociatia de parinti a Pedagogicului e condusa de Chiorean marele prieten lui Martin . Contabila e nimeni alta decat fosta delapidatoare "Miuta" !!! CATE CHITANTE A ELIBERAT ASOCIATIA ASTA PARINTILOR CA NU AM AUZIT. Va spun eu> banii vostri sunt in buzunarul lui MARTIN si a lui CHIOREAN !!!!
Postat 27 Martie 2013, 23:58 de B.
ADEVARUL VA TRIUNFA !!
Profesori din Pedagogic suntem ameninatati ca de nu suntem ea, MARTIN,in curand nu vom mai avea de munca! Abia asteptam sa o vedem cu catalogul sub brat si cam atat !!!! Nu te lasa ANTIK !!! Te sustinem chiar daca tie nu putem acum sa/ti spunem...si suntem multi! Sper sa citeasca si Antik sa stie ca e sustinuta si de altii mai de valoare decat lingaii care au semnat asa fara sa stie ce !!!! Savu si Mihincau mai bine v-ati vedea de treaba voastra decat sa fiti slugile lui Martin !!!! Cand pica ea picati si voi....pe unde????
Postat 27 Martie 2013, 23:39 de C.
*
Javra de Martin da din coate ca e disperata ca nu mai are de unde face rost de bani sa plateasca spaga !!!!!
Postat 27 Martie 2013, 23:27 de jenifer
cata stiinta
ce concurs greu cred ca ai dat in vara la Pedagogic!cum ai mai obisnuit...tu iti faceai subiectele si tu le rezolvai..concurenta mare,nu Cristina
Postat 27 Martie 2013, 21:12 de studio
ticinita
nici puscaria nu te-ar putea suferi la ce om rau esti,blonda
Postat 27 Martie 2013, 21:09 de jenifer
pai nu
si Nastase a scapat,tu nici nu vei fi cercetata ca sa poti ciordi in continuare
Postat 27 Martie 2013, 20:56 de pintea
ei si ce?
si tot cu sprijinul scolii ai ajuns si presedinta parintilor pe scoala si al Asociatiei parintilor un denoi dam cei 2la suta
Postat 27 Martie 2013, 20:54 de un om
experat
Colegii ei o cunosc si stiu ca e o proasta de bubuie. Iar profesorii de la Pedagogic sunt mai prosti daca se lasa condusi de femeiusca asta ...cate state ati semnat in ultimii doi ani?
Postat 27 Martie 2013, 20:51 de ungura
experat
Deci sa fii combinat cu directorul aeroportului nu e de ici de colo şi nu e la indemana oricui! Cristina=femeia combinatiilor=a tuturor..daca Antik era blond il intelegeam de c ete-a luat...dar parintii lui oare ce zic?!
Postat 27 Martie 2013, 20:50 de ungurul bulan
razi tot in calea pixului
,arta ,,contabilităţii=adica furt...aici e capitolul Cristinei asa dai din cur ca din pix
Postat 27 Martie 2013, 20:47 de radu
cu calm rezolvi tu
Cucoana Cristina blonda, de cand l-a pacalit pe tinerelul asta de judecator tenismen Antik, se crede mare doctora si masterata, dar de fapt este o proasta si *....si o experta in FURTUL STATELOR de plata Si-a facut masterele pe la Marghita ** si mituindu-i.
Postat 27 Martie 2013, 20:45 de zuzu
te scufunzi si tu odata?!
fura in liniste ca nu vei pati nimic...si nu pt ca Antik e muierea" ta ci pt ca esti a ISJ-ului.....si stie asta si dna directoare..articolul e injectie la mort pt tine
Postat 27 Martie 2013, 20:41 de jojo
UDREA de BIHOR
fiecare judet cu BLONDA ei...din pacate nici Bihorul nu a scapat de una...oare dormi linistita,Cristina?
Postat 27 Martie 2013, 20:37 de hanalka
3 doamne si toate trei
ca cele 3 care te-au "aranjat"la par cred ca mai ai si poate urmeza sa mai fi aranjata..RUSINE!dna Martin daca esti directoare pe bune scapa de dracul ca suntem in post
Postat 27 Martie 2013, 20:35 de gigi
halal profesoara
iti dai seama ce studenti ai pregatit la Economie...dar daca ai pacalit atatia oameni,Antik a fost un chilipir pt tine
Postat 27 Martie 2013, 20:32 de student
nu te speria!
cate lucrari mai trebuie sa predai ca banii i-ai luat...de ce credeti ca 3 fete au batut-o in Aeroport la Arad....cum se uita lumea ca ele o trageau de par...noroc ca si avea Cristina
Postat 27 Martie 2013, 20:30 de dani
la fel sunt toate
in fiecare scoala din Bihor exista o Cristina,o Boneta,o hoata
Postat 27 Martie 2013, 20:26 de simion
bataia din ARAD
bataia din Aeroport o mai tii minte?cred ca trebuia sa dea cele 3 fete mai cu putere ca sa iit intre sub par in minte
Postat 27 Martie 2013, 19:59 de adina
oare mai razi?
asta se intampla prin toate scolile..femei de 2 lei care sunt puse numai sa fure..altefl daca nu fac ce zice ISJ zboara..treb sa apreciati ca CRistina a fost f ascultatoare
Postat 27 Martie 2013, 19:57 de alexx
si ce-i faceti?
toate scolile care ajung pe mana ei e JALE...pana nu ia tot,nu e linistita
Postat 27 Martie 2013, 19:55 de nicusor
cine o mai prinde?
cum poate pacali singura?asta numai blonzi o sa creada!e clar ca toate sub mana ISJ si a justitiei..dupa cum se bate in tate
Postat 27 Martie 2013, 19:53 de narcissa
noroc daca scapati de ea
...doamne cum poate face asemenea lucruri mama de 2 copii...sa furi de la atatia copii din scoala
Postat 27 Martie 2013, 19:51 de norocel
Bine ca ati luat-o de la noi
bine ca ati luat-o de la noi,din INEU...numai un bine ne-ati facut....suge de unde apuca
Postat 27 Martie 2013, 19:49 de roman
master in furt
la marghita preda cursuri de Furt anul I,II,III...nici nu citeste cursul ,il stie pe de rost
Postat 27 Martie 2013, 19:47 de kivi
Doamne!!!
E omul dracului..unde pune ea stampila =FURT..nimeni nu semneaza statul de plata de cand a venit GHIONOAIA in sc
Postat 27 Martie 2013, 19:45 de tudor
simi
Ori pe unde ai atins un stat de plata a insemnat FURT.Cu tupeul tau de scroafa ai pacalit multe cadre didactice..asa sa iti ajute DZEU dupa cum ai facut!
Postat 27 Martie 2013, 19:42 de tanti
Scapa-ti de BLONDAAAA
Daca dna directoare are dreptate si ISL nu s-ar amesteca ,HOATA BLONDA ar zbura de tot din contabilitate!
Postat 27 Martie 2013, 19:40 de tavi
Nu ti-e frica de DZEU?
Ai copii femeie nu ti-e frica de cate blesteme ai primit? DE cati oameni ai furat? CRISTINA toate se platesc!
Postat 27 Martie 2013, 19:33 de ion
Dzeu exista?
Intrebati si pe cei de la AEROPORT ce NOROC pe ei ca au scapat de ea....acum a cazut norocul pe Iosif Vulcan si SIGUR urmeaza acum alta scoala
Postat 27 Martie 2013, 19:31 de feli
HOATA BLONDA
NU cred ca va pati ceva asa cum nu a patit nici pana acum....si sa nu uitam "*-rea" cui e!
Postat 27 Martie 2013, 19:29 de elenu
HOATA
v-a trebuit MULT sa o prindeti!ISJ te-a sustinut MULT...FERICEANU va fi suferind
Postat 27 Martie 2013, 19:27 de eu
Record pentru articol de ultima pagina!
Am ajuns si eu acasa dupa o zi istovitoare de munca. Am facut ceva prin casa si pentru relaxare am zis hai sa mai citesc ceva \"barfe\".... Dar am ramas trasnita sa constat ca articolul asta, desi apare pe ultima pagina a fost citit pana in prezent de 1610 ori si are deja 40 de comentarii !!! Un articol mai citit decat a primarul de Beius, care vorba aia e primar sau decat a eliberarii lui Nastase....si exemplele pot continua. Doar \"clasa porno\" cu Negrean sexomanul in frunte detine recordul! Concluzia mea e ca Negrean nu degeaba e inspector general: copilul i-a lectii de sex, Martin amanta delapidatoare e mare directoare si Antika doctorata nu ii place \"ciocolata\"...dar trebuie sa inteleaga ca orele de sex trebuie decontate din banii scolii !
Postat 26 Martie 2013, 23:43 de Florina
FASCINANTA ROMANIE
Și ore trec și experții noștrii nu au nimic de zis...Și nici nu vor zice vreodată...Pentru că,așa cum am spus,SUNT IDENTICI NULI PE TOT DOMENIUL DE DEFINIȚIE! Dar,ce contează?!AU ȘI VOR AVEA SALARII ȘI GRADAȚII DE MERIT!SUNT ȘI VOR FI DIRECTORI...! INSPECTORI...METODIȘTI...ACCESEAZĂ FONDURI EUROPENE...REINVENTEAZĂ COADA LA PRUNĂ ȘI GAURA LA MACAROANĂ...ÎȘI DAU MASTERATE SPUNÎND,ÎN URMA UNOR STUDII AVANSATE,CĂ APA ESTE UDĂ... M-AM PLICTISIT SĂ VĂ TOT SPUN CÂT DE HANDICAPATĂ ESTE ETERNA ȘI FASCINANTA SIMONA MARTIN !!!!
Postat 26 Martie 2013, 23:16 de bihoreanul
BOALA SOCIETATII
Nu avem posibilitatea sa corectam boala societatii, apatia. evident, intr-o lume normala, aceste specimene, cat si oricare altele care "nu functioneaza" sunt integrate in programe speciale. dar intr-o tara in care 4 milioane suporta 16 milioane, majoritatea la limita subzistentei, aceste "mofturi" nu vor fi acoperite niciodata. ramane totul la latitudinea noastra, a societatii, una din cate se pare bananiera, superificiala, saracita, bolnava, incapabila sa renasca. din acest motiv, consier ca cea mai eficienta masura, chiar daca nu ideala, este indepartarea merelor putrede, cum sunt unii directori, ca de exemplu MARTIN de la Pedagocic!
Postat 26 Martie 2013, 23:09 de Adriana S.
EDUCARE
ăsați profesorii în pace,ei sunt ocupați cu ,,perfecționarea\",cu fondurile europene,cu ,,EDUCATOR ÎN SOCIETATEA CUNOAȘTERII\"(de parcă până acum a fost societatea întunericului),cu umplerea cu nimic a kilograme de dosare care le dau salarii de merit,cu linsu în cur a directorului,a primarului,a oricui are o poziție mai înaltă decât a lor...Ce aveți cu ei săracii?!CREDEȚI CĂ ESTE UȘOR SĂ DUCI O VIAȚĂ DE NEMERNIC?SĂRACI ȘI GOI,CU PORTOFELELE VEȘNIC GOALE,CE AVEȚI CU EI???!!!
Postat 26 Martie 2013, 23:03 de PROF
MARTIN RATATA!!!!!!!!!!
Martin ai invatat sa lucrezi pe calculator sau iti scrie fica ta comentariile "tampite" la adresa contabilei ? Ai renuntat la meseria de educatoarea pentru ca nu au dorit parintii sa te aiba dascal la copii lor! Si te-ai facut mare profesor la romana? Ce performanta ai draga la clasa la care cica predai, ca au terminat elevii scoala si nu au auzit de MARTIN!!!!
Postat 26 Martie 2013, 22:34 de MARTINA
Parere
CENZURAT
Postat 26 Martie 2013, 21:50 de Prieten
Demisia !
Cucoana Cristina, de cand s-a maritat cu tinerelul asta de judecator tenismen Antik, se crede mare doctora si masterata, dar de fapt este o proasta si *. Si-a facut masterele pe la Marghita ** si mituindu-i. Colegii ei o cunosc si stiu ca e o proasta de bubuie. Iar profesorii de la Pedagogic sunt mai prosti daca se lasa condusi de tinerica asta *. Asta a lucrat la Aeroport dar a fost data afara pentru ca era o incompetenta care a intrat in conflict cu toti. La fel face si la Pedagogic cum facea la Aeroport: scandal si circ. Dati-o afara stimabili profesori, ca si aeroportul a dat-o afara !! Cu asta n-o sa aveti zile bune cat timp va fi la voi in scoala!
Postat 26 Martie 2013, 21:25 de Marin
Famile de nimic ! Doar figuri de suprafata!
CENZURAT
Postat 26 Martie 2013, 21:04 de Dan
Jos javrele !
MARTIN AR VREA SA SCAPE IAR. JOS JAVRELE !!!!!!!!
Postat 26 Martie 2013, 20:49 de Jos
Negrene iti pierzi scaunul pentru incompetente !
CENZURAT
Postat 26 Martie 2013, 20:45 de Mirel
Mai gandestete....
Si voi ziceti ca sunteti oameni maturi....dar defapt voi comentati despre o persoana pe care nu prea cred ca o cunoasteti (Doamna Antik)...si daca o cunoasteati nu cred ca ati fi spus asemenea prosti.....dar ce sa facem in romania aseamena specimene gasim la tot pasul, frustrati si vai de steaua voastra. In concluzie, daca nu stii nu te bagi....CA ESTI DEGEABA!!!!
Postat 26 Martie 2013, 20:29 de Anonim
te lepezi de satana cand e in joc si scaunul tau !
Doamna reporter de la Bihoreanul ar trebui sa o cercetati mai mult pe MARTIN SIMONA distinsa delapidatoare care nu doreste sa renunte la scaunul de director pentru a fura in continuare ! Desi inspectorul general Negran e sustinatorul doamnei director, oare la o cercetare mai atenta nu se va lepada de ea ? Te lepezi de satana daca nu vrei sa te traga dupa el !!!!
Postat 26 Martie 2013, 20:15 de Iulia
exmatricularea
Păcat că cele comentate mai jos lovesc şi în familia unui judecător al cărui nume nu a fost ,,pătat,, în presă, dimpotrivă numele său a fost menţionat pozitiv la cele 3 alegeri din 2012 şi nu numai.În schimb, d-na director are o fobie mai veche privind delapidarea din 2011de 2 miliarde de lei unde ea a ieşit de nota 10 pentru că este profesoară de limba română şi nu cunoaşte ,,arta ,,contabilităţii, deşi ea are încheiat un contract de manegment şi ar trebui să cunoască destul de bine atribuţiile administrative pe care le are.Este greu de crezut că nu are un amestec în treaba cu delapidarea aşa se vede evident că ar vrea să continue acum cu noua contabilă. Dacă în trecut a scăpat de dosar penal şi de orice suspiciune oficială privind delapidarea, graţie celor 3 contabile care nu au dat-o în gât că altfel se complicau lucrurile şi mai mult, în prezent ea se confruntă cu o situaţie reală serioasă privind ,,dezarmarea,, familiei unui judecător de arma dreptăţii sau a legalităţii, fapt pentru care de la mine are nota 4. Sunt convins că în curând adevărul va ieşi la iveală şi d-na director va fi exmatriculată de la conducere pentru că ilegalitatea nu poate continua aşa în văzul tuturor!
Postat 26 Martie 2013, 19:42 de daniel
ADEVAR !
Nu stiu de ce profesorii nu-si vad de catalogul lor ? Cat despre Antik judecator ati uitat stimati profesori in invatamanutul primar ca el a fost primul judecator care ne-a dat dreptate ??? Sentinta e semnata de Antik -judecator !!! Ar cam trebui sa-i multumim !!!! Cat despre \"caile de lupta\" acestea sunt la indemana oricui ...profesori, contabili, judecatori, LEGEA E DOAR UNA PENTRU FIECARE !
Postat 26 Martie 2013, 19:39 de Iulia
unde se afla adevarul?
Oare de ce reportera de la Bihoreanul nu a efectuat minimele verificari, pt a putea stabili de fapt ce se intimpla in acest Colegiu cu renume.Eu cred ca se teme de papagalul de judecator care si el se plinge pe la nasu, Procuror si acesta, sau pe la Prefect, sau pe la alti lideri politici pe care ii pupa in c..r. Sa nu creada acest limbist ca nu ii vine si lui rindul ca si la alti mici smecherasi din justitie. BA vechiule si necoptule, stai linistit in vagauna ta si vezi de solutiile pe care trebuie sa le dai legal in dosarele aflate pe rol, nu te mai plimba cu amenintari alaturi de vistiernica ta pe la unii profesori , pt ca si acestia au caii de lupta legale impotriva ta si deja au si DEMARAT primele solicitari pt a afla si ei cine esti de fapt.
Postat 26 Martie 2013, 18:22 de punicher
BRAVO ANTIK !
Ionescu sau Antik, ne place, nu ne place fata e pe val ! ARE BANI, ARE RELATII, ARE PUTERE, E CU BARBAT PUTERNIC, E CU 2 FACULTATI, CU MASTERATE , CU DOCTORAT LUAT şi cu GRADUL I IN INVATAMANT! Ce mai conteaza restul ! Pe cine poate prosti cu capul ori cu curul BRAVO EI ! Sunt convinsa ca nici nu o intereseaza comentariile noastre !!! FATA STIE CE VREA SI BASTA !
Postat 26 Martie 2013, 12:48 de Pentru POPA
PENTRU CONTABILELE NESUPUSE !
Vedeti si la Bococi…si aici contabila e in cardasie cu directoarea ! Contabila nu lasa directoarea sa fure ! De unde sa dea domnele directoare spaga ........"cotizatia la partid"pentru postul de director pentru anul scolar 2013/2014 daca nu le lasa contabilele sa fure?
Postat 26 Martie 2013, 10:50 de Gina
E DE ADMIRAT CA POATE !
Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii: Criteriile sunt: -băutura pe care o consuma; - mijlocul de transport folosit; - cu cine îşi satisface nevoile sexuale. Categorii: 1. Whisky – Mercedes – Amanta 2. Coniac – Masina statului – Secretara 3.Pepsi – Dacia personala – Autostopista 4.Ceai – Tramvai – Nevasta 5.Apa – Talpa – Laba Directorul aeroportului e o somitate, un caracter puternic si se incadreaza la categoria 1 de mai sus !!! Dar pentru ca nu are nevasta, inseamna ca nu i-a fost amanta ! Deci sa fii combinat cu directorul aeroportului nu e de ici de colo şi nu e la indemana oricui!
Postat 26 Martie 2013, 10:34 de Flo
scoala privata
Interesant este ca d-na director nu s-a inteles in trecut cu contabilele scolii si nici in prezent nu are o calaborare buna.Daca in trecut contabilele au fost acuzate de delapidare, acum contabila actuala face acuzatii impotriva directoarei care o deranjeaza si o determina sa scape de ea. Intrucat directoarea nu a gasit nimic in neregula la contabila care ar fi instruita ,,legeste,,de sotul sau a gasit o gaselnita sa ii determine pe profesori sa spuna ca sau saturat de ea, chiar daca acestia nu au niun contact ori nu o cunosc pe contabila.Era si cazul intrucat este greu de crezut ca directoarea nu ar avea un amestec in ,,gestionarea,, banilor publici. Cel mai bine pentru ea ar fi sa deschida o scoala privata si atunci ar putea face ce ar vrea cu banii scolii sau chiar ar putea fi si contabila scolii ca pe nimeni nu l-ar interesa cum ar cheltui banii .
Postat 26 Martie 2013, 10:25 de daraban
FRUSTRATA MARTIN !
Martin, nu e decat o FRUSTRATA ! Nu e capabila sa formuleze o adresa, nici demisia nu ar fi in stare sa si-o scrie singura ! MARTIN ESTE O LAUDAROASA CU MUNCA ALTUIA SI O PROSATA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI !!!! A furat impreuna cu fostele contabilele, dar nu pe statul de plata, ci primea banii in mana de la ele ! Cat despre profesorii care au semnat sunt cei pe care MARTIN i-a putut prosti, ba ca nu le mai da continuitate, ba ca nu le mai da ore suplimentare,ba ca nu le mai da practica pedagogica ! Vrea cu orice chip sa scape de ANTIK ca sa poate sa fure in continuare ! Nu si-a gasit cu cine !!!
Postat 26 Martie 2013, 09:54 de Ani
JAVRELE VORBESC
Martin, ce te mai bucura comentariile de jos ! Dar prin patruile cui umbli tu stie barbatu tau ? Iti tii scaunul cu curu, l-ai lins pe Nicu Ungur si acum il "vizitezi" zilnic pe Negrean ! Ce fata cuminte, nu? Cu FUNDUL....ca doar ANTIK ti-a taiat toate sursele de spaga din scoala, de aceea te-ai apucat sa o cercetezi, ca nu te mai lasa sa furi ! BRAVO ANTIK !
Postat 26 Martie 2013, 09:41 de Florin
7000
LEI ... BIETUL OM ... SE VA IMBOLNAVI ... DOAMNEI ORICUM NU-I AJUNG BANII ... LA CUM O FI DE SARANTOACA CU DUHUL !!!!!!!! TOAPA !
Postat 25 Martie 2013, 22:31 de ADINA
Barfe
Stiati ca judecatorul ANTIK e mai tanar cu 5 ani decat nevasta-sa ? De fapt Cristinutza s-a laudat pe la toate prietenele ca si-a luat barbat cu 70 de milioane salar si inca si fecior pe deasupra !! Ea mai are un copil din casatoria cu Ionescu jr.
Postat 25 Martie 2013, 19:28 de Alt oradean
Tarfa actioneaza
Levente fura si o batranica de pe apateului. Sa vedeti ce casa construieste * in zona. * nevastasa jegmaneste mai multe familii,batrani fara copii.Este prietena cu Bolojan ca au primit autorizatii urgent si de asfaltare a strazii. Nu cred ca stie fraieru de sot chiar toate prin p e prin care a trecut madama dar ceva stie ca si tatasau ia spus dar nu a ascultat.
Postat 25 Martie 2013, 15:43 de oradean
usa de biserica
Daca voi credeti ca Simona Martin este usa de biserica, de ce nu o intrebati cine este contabila Fundatiei "I. Vulcan", a carei presedinta este chiar doamna directoare? O sa ramaneti surprinsi, este chiar una dintre acele contabile care si-au marit salariile de la ele putere fara sa stie doamna directoare!!!!! Deci care este mai mare javra Antik sau Martin???Spor la furat din banii fundatiei doamna directoare, ca va acopera doamna contabila ca nu este prima data cand a facut-o!!!!
Postat 25 Martie 2013, 15:07 de euu
Zderanta !!!
CENZURAT
Postat 25 Martie 2013, 10:28 de iancu
Pasare calatoare
Cred ca o cunoasteti foarte bine pe actuala sotie a lui Antik. E fosta sotie a lui Ionescu. De care vuia Bihoreanul ca a delapidat, ca e arestat, ..., etc, ... Chiar voi ati scris despre ea de mai multe ori: 1. Scandalul de la scoala din Ineul de Cris, ca a cheltuit sume enorme pe W.C.-urile elevilor. Sau un alt exemplu: scandalul de la Aeroport, cica era combinata cu directorul aeroportului si ca ar fi zburat de acolo cu contractul de munca desfacut. Sau alt exemplu: cica a fost prinsa cu furtisaguri destul de mari la scoala din Toboliu de cei de la Curtea de conturi. Deci femeia asta isi tot schimba locurile de munca dar metehnele i-au ramas aceleasi. Probabil si directoarea de la Pedagogic s-o fi saturat de hotiile ei, asa cum s-or fi saturat si ceilalti directori pe sub care s-o fi plimbat! Deosebirea este ca acuma este sotie de judecator si are spatele asigurat !!! Morala: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.
Postat 24 Martie 2013, 21:30 de POPA
pt degustatori,
duceti-va la crama, oameni de 2 bani, de va laudati ca la gradinitza ... fraieri ... inculti .... grobieni ...
Postat 24 Martie 2013, 21:01 de ION ION
@ degustător de poame
Ar trebui sa ne intalnim toti degustatorii de poame si sa depanam ... amintiri din copilarie. Si s-o invitam si pe Cristina la un suc , dar sa nu afle ... sotul ca ne da in judecata !!! HA! HA! HA!
Postat 24 Martie 2013, 19:54 de alt degustator...
poi,
daca e ANTIK omu, mai trebe inschimbat, no, ca daca e de mult...e antic...
Postat 24 Martie 2013, 19:27 de ION ION
Jos delapidatorii !!!
Delapidatoarea asta de Cristina Antik, fosta Ionescu, nu este dorita de intreg colectivul de cadre didactice din scoala. Ne-a bagat-o Luca pe gat si acuma tragem ponoasele. Ar trebui sa stie si Bihoreanul varianta profesorilor, nu doar a sotului, marele judecator Antik. Cucoana este anchetata de 2 comisii de cercetare disciplinara pentru fapte grave. Degeaba ne tot ameninta ca sotul ei e judecator si ca ne da pe toti in judecata, ca doar n-o fi barbatu-sau singurul judecator in judetul asta !!! Mi-e sila !!
Postat 24 Martie 2013, 19:12 de Prof.
fraieru să nu afle
Foarte bine, doamna Martin, scapă-te de pramatie, că dacă spun cine-i fata bagă fraieru' divorț și nu vreau să-i stric planurile acestei buneee patrioate, buneee. Dați-mi o adresă de mail și o să vă cruciți când veți afla pe cine ați ajutat ...
Postat 24 Martie 2013, 16:19 de degustător de poame
prietenia
Toate prieteniile bazate pe interes sfarsesc prost! Vezi cel mai recent exmplu la...Conventia PDL!
Postat 24 Martie 2013, 15:18 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON