URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Decembrie 2012, 10:04

Epistola lui Filip către Vrânceni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dacă orădenilor nu le-a mulţumit niciodată că l-au votat primar de trei ori, şi nici că l-au ales senator PDL cu patru ani în urmă, devenind prin lipsa lui de gratitudine faţă de alegători un veritabil anti-model în ce priveşte relaţia dintre politician şi cetăţean, Petru Filip se pare că a învăţat, totuşi, să fie ceva mai curtenitor de când a intrat în PSD.

Ce-i drept, nu cu bihorenii, ci cu locuitorii judeţului Vrancea, unde fostul boss al Oradiei sosit în tinereţe din Slobozia a ajuns să candideze în 9 decembrie pentru un post de senator.

Imediat după alegere, Filip a avut grijă să scrie pe blogul personal: "Mulţumesc vrâncenilor pentru încrederea acordată în 9 decembrie. Un nou mandat de senator în colegiul 1 Vrancea mă onorează".

Mai urmează ca şi el să-i onoreze pe vrânceni deşi, dacă se va comporta cum a făcut-o cu bihorenii, peste patru ani probabil va ajunge să candideze pentru un colegiu în fosta Uniune Sovietică.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
replica la articolul cu PLAGIATORUL Ioan Mang
Lauda de sine nu miroase a bine (miroase a schimbare a filialei PSD Bihor)USL si PeNaLi Bihor au cistigat cu adevarat si nu PSD Bihor i-a dat Tromful Cornel Popa lui PLAGIATORUL Ioan Mang ex senator PSD o functie de vice o subordonare a PSD numai sa taca. Hai SICTIR da-te drecu de PLAGIATOR!:))=))Romanii simpli sa fie atenti la capcanele schimbarii constitutiei si regionalizari ,ca se va ajunge in situatia ca vom regreta actuala Constitutie cit de cit democratica,clasa politica USL urmareste suprimarea tuturor drepturilor civile individuale,distrugerea individului ,distrugerea protestului individului ,distrugerea dreptului la opinie actual liber al cetateanului roman din ROMANIA.Clasa politica USL o noua dictatura comunista distrugind libertatea si democratia!Regionalizare politica ,republica parlamentar prezidentiala,schimbareconstitutie ,si in viitor alegeri fraudate in care doar clasa politica actuala si copii lor ,sipupincuristii lor v In 2012 PLAGIATORUL se asemana lui Stalin ca are mustata !:))=))PLAGIATORULE Ioan Mang nu te mai crede nimeni,nu mai crede in tine simplul membru PSD din Bihor cinta la masa PeNaLilor Bihor!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Decembrie 2012, 19:30 de Romanul Simplu
filip
BINE CA A PLECAT, EU SPER SA NU SE MAI INTOARCA NICIODATA LA ORADEA,BOLO A FACUT DIN ORADEA IN PATRU ANI UN ORAS FRUMOS,TICALOSUL DE REGATEAN [FILIP] NU A FACUT NIMIC SE VEDE TREABA CA NU ESTE BIHOREAN ,CU ATAT MAI PUTIN ORADEAN,DUCA-SEEEEEE..................!!!!! DOMNE IARTA-MA !
Postat 27 Decembrie 2012, 17:22 de oradean
Vrancea salvatoare
Multi oradeni compromisi in Oradea(de fapt vinituri, cum zicem noi,bihorenii)s-au pripasit in Vrancea.Este si cazul unui chirurg, care la batranete s-a prostit si opera oameni sanatosi.
Postat 27 Decembrie 2012, 07:29 de Adi
ce_lula mea...
@Moca manelistul: ai innebunit? sa stea in aceeasi celula? acu' cat il urasc pe Filip dar totusi, ar fi in mare pericol!!!!!!!!!!!!!!!! @.: ce e atat de greu TDS si nu tsd?
Postat 27 Decembrie 2012, 00:58 de TDS
Bihorul e tot înainte de Mileniul III
Nici vorbă, altfel spus, că Filip a fost un "bandit" care a păcălit pe mulţi, mai ales că a fost suficient de inteligent, în raport de adversarii pe care i-a pus "la colţ" cu mare abilitate, folosindu-se de alţi "bandiţi" din categoria Boloş, Matei, Groza, etc. Din nefericire însă, ne aflăm în perioada în care "ţărani, jigodii şi semianalfabeţi" (vorba unui alt "bandit"), se află în fruntea Oradei şi a Bihorului, pentru a demonstra, prin ei înşişi, că suntem nişte "manipulaţi" scoşi de pe harta lumii.
Postat 26 Decembrie 2012, 20:10 de Carp III
anitparaledeamoaca
Cine nu se intreaba de ce vorbeste lumea a de acesti cetateni penali? Rushine RUSHINE P O R C U` (de petre filip) Manca-l-ar inchisoarea! cu B OLOSH in ACEEASI celula sa petreaca cel putin 150 de ani pentru ce au facut! amandoi fac rele, amandoi ihs colegi la universitatea sorbonioca.
Postat 26 Decembrie 2012, 18:41 de Moca manelistul
PSD cel tanar
Relansarea PSD Bihor!!!! Cadre noi, necompromise, gen Filip!!! Bravo Mang... tine-o tot asa. Macar Popa Cornel s-a dezis de cameleonul Bot, punandu-l la punct in forta si expediindu-l la mitici, unde se pare ca se integreaza perfect.
Postat 26 Decembrie 2012, 16:41 de horia
Ne lipsea
Ne lipsea o veste despre Petru Filip precum lacatul la rucsac.Sigur ca multi oradeni nu puteau dormi de grija acestui papagal cu ciocu-mblanit.Aceasta stire teribil de importanta si interesanta va fi preluata,poate,de BBC...Show,nene!
Postat 26 Decembrie 2012, 16:34 de gyorgy tozser
@tsd
Ciuma rosie si prostia / Vor distruge Romania !
Postat 26 Decembrie 2012, 16:06 de .
da
@unu: da, cu USL am votat si ma bucur ca au ajuns la putere! pe filip si pe parinte eu ii percep insa ca apartinand aceluiasi grup mafiot portocaliu! din cauza a doi oameni(dar sigur mai sunt si altii)nu puteam face altfel!
Postat 26 Decembrie 2012, 13:53 de TDS
Oamenii presului
ce urmeaza, sa candideze pentru elfi? pacaliciul asta ne-a luat pe toti de prosti, si acum rade de noi... vranceni, ati luat teapa!
Postat 26 Decembrie 2012, 13:51 de Brazaville
@TDS
TDS, TDS comentezi tu dar cu ei ai votat si tu :)))) .
Postat 26 Decembrie 2012, 13:19 de unu
filip e un gunoi
un gunoi.filip a fost si va fi un gunoi, ever.Oare o sa-i plateasca pacatele cine-i e mai drag,daca e sa credem intr-o justitie divina?....
Postat 26 Decembrie 2012, 12:53 de oradean
Oltenia
Nu-i jigniti pe OLTENI! Slobozia nu este in OLTENIA! Desi, nici Ialomitenii nu sunt de vina ca din randul lor " s-a ridicat" o astfel de JAVRA! Filip a pupat in " ruc" ani de zile PD-L-ul si acum i-a pacalit pe USL-isti! Pleaca din tara/JAVRA ORDINARA! La fel a facut si cealalta JAVRA, parintele " specialist" in f(u)nduri europene!" Am fularul meu, sunt PD-L-ist/Dar ca sa ma mentin/Ma fac USL-ist! Flutura-n pustiu, fular portocaliu/Ieri eram PD-L-ist, dar azi sunt USL-ist!PS: pentru cei care nu stiu, cfm DEX, javra= om lipsit de de caracter(desigur, cand ne referim la " oameni")
Postat 26 Decembrie 2012, 12:12 de TDS
Cand eram in Ialomita...
Cea mai mare LEPRA din Bihor(un fel de a spune!)ramane clar, FILIP! Pe locul doi, sigur, alta LEPRA(cu origini clujene)este fostul sau aghiotant, parintele fost secretar de stat in MDRT! Cate n-au mai facut impreuna, unul Primar si celalalt director AIO! Multe legaturi au fost sigur intre ei dar eu ma refer la una de mare IMPACT pe care o cunosc foarte bine!Este totusi imposibil ca acesti oportunisti sa nu o sfarseasca mai devreme sau mai tarziu, rau! Eu unul le doresc " LA MULTI ANI NECAJITI!" PS:Celor care nu cunosc(poate chiar cei doi), cfm DEX, lepra= om fara constiinta, de caracter, FARA SCRUPULE
Postat 26 Decembrie 2012, 11:56 de TDS
votat pe dreq!
cel putin la ultimele 2 alegeri, filip a fost votat primar dintr-un singur motiv, pe care il stie toata oradea: romanii nu au vrut un primar maghiar. la cate stiri negative si la cat de nesimtit a fost cu toti cetatenii oradiei, daca filip ar fi candidat contra unui roman, ar fi pierdut rusinos.
Postat 26 Decembrie 2012, 11:31 de xfiles
Oarba nu te va iarta
Trisorule locul tau este la puscarie ! Sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu vei ajunge acolo!
Postat 26 Decembrie 2012, 11:28 de Nostradamus
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON