URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iulie 2016, 09:18

Drumul Estres: Una dintre intrările pe drumul expres le dă şoferilor bătăi de cap din cauza unei pante prea abrupte

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoferii care coboară pe străzile adiacente drumului expres intră în strada Ecaterina Teodoroiu cu mare stres. Panta abruptă face ca la pătrunderea în drumul rapid maşinile care vin de pe străzile Marin Preda, Juhasz Gyula şi Frunzei să fie gata să dea cu botul de asfalt. 

Pentru maşinile de tip sport, cu garda la sol joasă, acest risc ar mai fi de înţeles, însă cu aceeaşi problemă se confruntă inclusiv autospecialele de salubritate, mult mai înalte.

Citeşte mai departe şi vezi FOTO, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
:)))
ilie, Cum a spus si parker, si gaina are creierul mai dezvoltat decat tine :))))
Postat 28 Iulie 2016, 13:48 de hateretards
parker
Nu mi ai ascultat sfatul sa pui mana si sa inveti cum se parcurge sensul giratoriu. Nu mi am lovit masina, am permis si am condus de pe vremea cand 99% din cei care se perinda pe aici nu se stiau incalta. Se baga n seama si @hahalera, alt neica nimeni. E mai t.mpit ca tine ,,atat a permis terenul,,!!! La asa argumente n am replica!
Postat 28 Iulie 2016, 12:15 de ili3
astia suntem .. atata putem.... asta facem !
Tot traseul Ecaterina Teodoroiu e o prosteala ca si conceptie/proiectare. Vina o poarta "ganditorii" din PMO oamenoi fara cap doar cu sub coada si limbi dar sa nu lasam afara proiectantul si capem-maiastrul arhitectul sef al PMO : bolovanul!!! Menegerul de proiect o fatuca care a proiecat case si casute pusa sa gestioneze proiecte majore care sunt finalizate pe masura "gandirii". Despre finalizare... doar pe hartie ca toata lucrarea arata inca (07.2016) ca dupa razboi
Postat 28 Iulie 2016, 11:41 de scortosul
:)))))))))
@parker, ai descris perfect delirul in care traieste asta :))))))
Postat 28 Iulie 2016, 11:28 de hateretards
regulament formal-informal
@ Ilie - nu inteleg ce-i cu agitatia aceasta a ta. chiar ti ai recunoscut ca a fost nevoie de un taximetrist sa-ti arate cum sa nu-ti lovesti de n ori masina de bordura. chiar daca nu era semnalizat, tu nu te-ai prins ca nu e bine sa-ti freci masina de borduri si e mai bine sa faci sensul? era un experiment interesant, cu niste animale puse sa manance hrana in care erau implantate fire minuscule care transmiteau curent electric de joasa intensitate dar tensiune mai ridicata. gainile nu s-au prins si tot ciuguleau grauntele curentat pana ce lesinau aproape. la fel si cu tine cred, tot dai in bordura fara sa cupleze cei 2 neuroni ca ar fi indicat sa faci sensul...
Postat 28 Iulie 2016, 11:13 de parker
comenteaza fara sa stie
ilie, inteleg ca esti redus, dar nu incerca sa le transmiti si altora prostia ta ;) Este evident ca trebuie sa faci acel sens ca sa iesi pe Pasteur pentru ca atat a permis spatiul din zona, dar tu trebuie sa iti faci in continuare treaba de postac redus ca sa ne arati ca nu esti prost degeaba ;)
Postat 28 Iulie 2016, 11:00 de hateretards
parker
Bine spui „cred„! Nu stiu daca ai permis si daca ai l ai obtinut la Pitesti. Scrie „cum se circula in sensul giratoriu„ si da i la goagal. Apoi, dupa o saptamana, doua, cand stii, vino si posteaza!
Postat 28 Iulie 2016, 10:36 de ili3
sens giratoriu
@ Ilie cred ca acolo e chiar obligatoriu sa intri in sensul giratoriu. o situatie identica e la podul Decebal, vis-a-vis de Vandana, daca doresti sa intri sub pod. in ambele situatii e prost semnalizat oricum, pe centrua cred ca 90% dintre cei care merg prima data nu inteleg cum sa intre pe Pasteur si incearca direct, lovind bordurile...
Postat 28 Iulie 2016, 10:04 de parker
Duleu, nu drum expres!
La iesirea spre Louis Pasteur, doar cei cu Tico.Lastun.etc pot lua virajul.Dobitocii care NU au proiectat.executat.verificat, erau beti manga la receptia lucrarii si n au mai parcurs traseul. Altminteri am fi citit despre cateva masini „sifonate„. M a lamurit un taximetrist cum se procedeaza: se face o tura de giratoriu si apoi virezi si intr adevar, asa poti. DOAR asa!
Postat 28 Iulie 2016, 09:31 de ili3
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON