URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Decembrie 2012, 11:33

Divorţ Crăiuţesc

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aflat în divorţ cu stomatoloaga Doina Crăiuţ, ginecologul Doru Crăiuţ şi-a mai etalat o dată caracterul. Săptămâna trecută, fostul şef de secţie de la Maternitate a găsit cu cale să-şi şicaneze consoarta tăindu-i curentul de la cabinetul stomatologic aflat într-una din casele pe care cei doi le deţin încă împreună pe strada Nicolae Jiga.

Dentista a chemat Poliţia la faţa locului, mai ales că avea în scaun un pacient, iar alţii, programaţi pentru tratamente, îi aşteptau la uşă. Pentru că poliţiştii s-au codit să-l ia la întrebări pe dom' profesor, doctoriţa a angajat pe cineva care s-o rebranşeze la reţea, astfel că a venit rândul bărbatului să apeleze la Poliţie, făcându-i din nou pe pacienţii nevestei să rămână cu gura căscată.

Naşpa e că în timp ce Crăiuţii se dau în stambă ca ţiganii, pacienţii cabinetului de stomatologie ai doctoriţei vor rămâne cu dinţii nefăcuţi şi protezele nepuse de sărbători. Bihorel are o propunere: să vină fiecare pacient cu un generator de curent, ca să nu mai fie la mâna şi toanele domnului doctor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Radu
Radule...invata sa scrii....cel care nu scrie corect esti chiar tu...Nu am de ce sa iti dau tie vreo explicatie,daca ai vreo problema vino si vorbeste cu mine nu imi lasa comentarii ca nu le vad rostu...si rusine sa iti fie tie nu clinicii ca tu esti cel care lasi comentarii fara rost....Nu inteleg de cand te preocupa pe tine persoana mea.....e gelozie cumva?sau iti merge rau?
Postat 17 Mai 2013, 07:29 de Adelina
Adelina
draga adelina nici sa te exprimi corect nu stii !! dar ma rog la ceea ce ai facut in Anglia te-ai priceput bine !!!! saracele paciente !!! rusine pentru CLINICA EUCLID , cu asemenea angajate !
Postat 29 Aprilie 2013, 08:25 de radu
Radule
Buna ziua Radule, (pe marea ta mirare)!!!!!!! multumesc pentru felicitari. Spre marea ta mirare sa stii ca la scoala am fost inainte de a merge in Anglia.
Postat 19 Aprilie 2013, 09:06 de Adelina
adelina
buna ziua , pe marea mea mirare , saptamana trecuta am fost cu o prietena la cabinetele de pe Nicolae JIGA , la ginecologie , si am vazut - o pe domnisoara "asistenta " ADELINA cea care cu ceva timp inainte in ANGLIA facea orice pentru 50 de lire sterline ! FELICITARI DOMNISOARA ASISTENTA , TI-AI FACUT BANI SA ITI CUMPERI DIPLOMA CA LA SCOALA NU AI FOST !!!
Postat 11 Martie 2013, 08:07 de radu
scuzatima d na asistenta bruneta
si eu am fost la dr samuel la euclid la si am facut o intrerupere de sarcina si erau doua asistente una draguta maghiara si una bruneta care zgaria tavanu cu nasu asa era de aroganta pana i-am dat 50 ron in buzunar dupa aia nici nu sa mai uitat la mine la blondina nu i-am dat caci numai bruneta sa tot scuzat in fata mea si cand am venit saptamana trecuta la control dupa raclaj nici nu sa uitat la mine bravo atata suntem buni pina dam bani la medici si la asistente rusine bruneto mai departe pregateste buzunaru pt alte raclaje la 10 raclaje ai un salar esti desteapta mai fenteaza si pe altii.......
Postat 07 Februarie 2013, 21:22 de anonim
rusine
si eu am fost la dr tot acolo si la maternitate d-na ma incasat in cab am fost la dr veres ma consultat acolo in spital am platit 250 sterilet si nu am primit nici macar bon a intrat direct la ele in buzunar cred vai de noi pacienti ca numa bani sa vada asa
Postat 05 Februarie 2013, 21:32 de timea
rusine
nasa mea a fost la cabinet pt un avort si d..na asistenta i-a platit 470ron cat a zis si dupa ce s-a trezit sia amintit ca i-a mai platit inca o data raclajul rusine era in cab singura si i-a dat si ei 50 ron rusine pt ce a facut nici reteta nu a primit pt 10 milioane
Postat 05 Februarie 2013, 21:26 de florica
@redactie & editor
CORECTIE: este corect "doamna doctor stomatolog". NU STOMATOLOAGA. este un substabtiv defectiv de feminin. (alte exemple gresite: ministrA, directoareA, presedintA ). va rog aplicati macar voi redactorii gramatica romana corecta.
Postat 11 Decembrie 2012, 22:55 de TAZ
Pentru dl politist EU
Pt dl politist Eu, limbajul tau te da de gol, iar Albert Einstein, daca la el faci referire, nu a fost un handicapat. Mai citeste si tu o carte si abtinete de la comentari impertinente! Ca doar esti un domn, nu?
Postat 11 Decembrie 2012, 21:40 de Iulia
rusine
daca vreti sa vedeti bataie de joc veniti la euclid sa vedeti cum tortureaza bietele infirmiere cum dau la lopata tone de zapada si sapa gheata cu barostu mie mila de ele cand le vad tre sa anuntam itm sa vada in ce conditi se lucreaza niste biete femei in batjocura asta nu vede nimeni asa mila mie cand ies in strada si le vad dar codul munci nu spune ca tre sa stea la -15grade la zapada e munca de barbati nu de femei RUSINE!!!!!!!! LA PROTECTIA ANGAJATULUI O SA AJUNGA MIE MILA PE MAINE DE ELE SAL DOARA INIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 11 Decembrie 2012, 20:55 de dariana
Rusine Bihoreanul
Semneaza-te !!! cretin ,incult care ai scris acest articol, a dat mata vaci si porci la profesori ca sa iei examenele la facultatea de jurnalism, sau poate esti unu cu 8 clase , retardatule !!! Daca vede mata ce ai scris cred ca te da la cresa din nou !!!
Postat 11 Decembrie 2012, 19:46 de ALex
rectificare
Divort craiesc nu Craiutesc
Postat 11 Decembrie 2012, 18:58 de .....
anti idioti
ce pijd@ matii ..vrei sa faca politia? sa o rebranseze din nou la curent???? ii scandal intr-o familie....nu te poti baga in asa ceva pana nu se emite certificatu`de divotz .....cretinu`drecului ............ vii si tu si te exprimi pe net .....defapt si din numele tau reiese ca esti un handicapat!!!!
Postat 11 Decembrie 2012, 15:38 de eu
Vai si-amar cine trebuie sa ne faca dreptate!
Asta este Politia! Nu te poti baza pe ei! Fac pe ei in pantaloni cand trebuie sa le ceara socoteala baronilor locali, interlopilor si altor personaje locale! Nu stiu de ce dracu ii mai platim!
Postat 11 Decembrie 2012, 11:51 de Albert
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON