URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Septembrie 2014, 09:39

Descălecatul lui Stănel: Administratorul special al CET se mută la vilă, în Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O fi ceva în apă, în aer sau în pălinca de prună, dar cine vine în Ardeal nu mai pleacă! Adus în urmă cu un an tocmai de la Brăila pentru a gestiona CET-ul aflat în insolvenţă, Stănel Necula, administratorul special al Electrocentrale, s-a hotărât să se stabilească în Oradea.

Găzduit de municipalitate într-un apartament din strada Moldovei, Necula este în curs de mutare într-una dintre cele cinci vile din strada Făcliei pe care Primăria le-a preluat de la firma Impact.

Citeşte mai mult, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
cand scapa ardealul de stanei?
cum plm se face ca in loc sa scapam de stanei (necula), sandei (dima) si alti "...ei", ii incurajam sa ramana? si va mai mirati ca in loc sa privim spre vest ne intoarcem cu fata spre balcani? la serviciul "inmatriculari" patronat pana de curand de sandel dima, acele aparate care iti permit sa-ti iei un nr de rand si sa astepti civilizat, nu mai functioneaza de mai mult de un an. in acest timp, serviciul a fost condus de sandel, care l-a in locuit pe al. laza. chiar nu se gasesc bani pt repararea acelor aparate (o banalitate tehnica), sau chiar asta e ideea? sa putem "baga" in fata pilele si bisnitarii de masini (binenteles, absolut dezinteresat). bihoreanule, e o chestie de verificat!
Postat 10 Septembrie 2014, 22:18 de max
Chirila
Ti-e ciuda ca nu te-ai instalat tu intr-una din vilele respective, ciudosule ?!? Pai, fa si tu ceva util (daca poti, sic) si poate cine stie... dar la ce creier ai, mai greu cu realizarile. hehehe.....
Postat 10 Septembrie 2014, 18:01 de Land
chirie?
Banuiesc ca va sta in chirie, desi dintr-un salariu de 10.000 lunar, ar putea sa-si gaseasca si singur chirie.
Postat 10 Septembrie 2014, 13:05 de AB
vai,vai..
Ce darnic este primarele Bolo cu cel ce a ingropat CETBraila...Desteapta-te rumane!!!!!!Bolo...crezi ca te mai voteaza cineva aici in oras ?????????????????????
Postat 10 Septembrie 2014, 10:20 de Nea taticu
Dar CET-ul tot in insolventa se zbate !!!
In primul rand ca vilele sunt proprietatea municipiului si sunt considerate 'de serviciu' !!! O afacere demna insa de lamurit ar fi cea prin care Bolojan Ilie Gavril, primarul municipiului care a avut in medie, in cele 68 de luni de cand s-a 'inaltat' de la apartament cu doua camere in Alesd la vila in buza impaduraita a Bailor Felix, fix un venit legal de 269.469,20 LEI (putin peste 61.000 euro), nu poate justifica bunuri si cheltuieli curente de peste 300.000 euro !!! Ca doar noua nevasta e asistenta medicala, nu prea are cu ce asigura acoperirea !!!
Postat 09 Septembrie 2014, 10:27 de WinDos
RIP
Ce știre tocmai azi! Când comemorăn un an de la odioasa TRANZACȚIE dintre Consiliul Local și IMPACT. Păi parcă BOLOJAN zicea atunci că cele 5 vile din BLUME(Făcliei)sunt pentru medicii valoroși pe care dorește să-i atragă din țară pentru spitalele orădene! Iar s-a răsucit? Oricum la acea ședință a CLO din 9 septembrie 2013 cinstea(câtă mai era) a dat ortu popii! R.I.P.
Postat 09 Septembrie 2014, 10:09 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON