URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Decembrie 2011, 08:39

Iubire pe post it: O orădeancă s-a trezit cu maşina plină de bileţele cu mesaje de amor (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Supărat că iubita sa vrea să plece în Spania, un orădean a găsit o manieră inedită să-i demonstreze dragostea şi pentru a o convinge să se răzgândească. Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, tânărul, care s-a semnat simplu "Fish" (adică Peşte), a umplut maşina fetei, parcată pe strada Sovata, cu bileţele de hârtie tip post-it, pe fiecare dintre ele scriindu-i câte un mesaj de dragoste.

"I need you" ("Am nevoie de tine"), "Andra, te iubesc", "Sunt nebun", "Nu pleca", "Te vreau" - sunt doar câteva din vorbele lăsate de amorezul dornic ca aleasa inimii să rămână lângă el.

Bihorel nu ştie ce reacţie a avut Andra când şi-a văzut maşina, mai cu seamă dacă o fi având nevoie urgentă să se deplaseze undeva, dar se bucură că "peştişorul" nu s-a gândit totuşi să-şi scrie declaraţiile de dragoste direct pe caroserie. Că atunci sigur se lua Andra şi pleca în lume ca din puşcă...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
....
Cei ce comenteaza fara conostinta de cauza, sunt doar cei care sunt tari in spatele tastaturii. Cand iubesti pe cineva, faci totul! E adevarat ca gestul probabil pentru unii este prostesc, chiar jenant, dar daca omul asa a simtit sa faca, asa a crezut el ca o sa ii atraga atentia fetei, ce va bagati voi? Si legat de Spania...e adevarat ca multe "fete" de-a noastre sunt la "lucru" pe la pizzerii in Italia, Olanda, Anglia, Spania,etc, vorba vine pizzerii, dar Andra nu face parte din acel grup. Sunt o groaza dintre noi care au rude in strainatate, si daca acolo omul are sansa la o viata cel putin decenta, fara mizeria si stresul de la noi, de ce sa nu incerce? Eu spun ca gestul a fost cel putin amuzant, si de neuitat. Era mai frumos sa apara baiatul la televizor ca sare de pe bloc? Uitati-va atunci la stirile de la ora 5, sigur vedeti ceva nou. Si fata cred ca totusi a apreciat gestul, daca are sentimente pentru el, doar nu are "inima de piatra" ca si in "Sophie"sticata :))))
Postat 13 Ianuarie 2012, 01:07 de Mircea
pt toti
Sunt prietena cu Andra...sunteti nebuni...ea pleaca in Spania la familia ei care este acolo de foarte multi ani...nu stiu de ce comentati aiurea.. are mare dreptate "un baiat"...si ne intrebam de ce avem o tara de *....Romania trezeste-te!
Postat 08 Ianuarie 2012, 14:28 de O prietena
Un Baiat,Nu un Peste :))
Bah maimutoi sunt astia,la voi domneste prostia acolo!! Ce * mea vorbiti ma voi fara sa stiti nimic ! Din coincidenta cunosc fata.....este ok ,are ce manca are familie o duce bine...e mare, e iubita ! Se duce la rude nu la produs ma labagiilor ! Voi aveti curentul pe cartela si aragazul pe butelie,o chifla si o hamsie in burta si faceti comentarii aici pe o poza si 5 actibilde!
Postat 07 Ianuarie 2012, 20:00 de Un Baiat :))
Nu un Peste :))
Bah maimutoi sunt astia,la voi domneste prostia acolo!! Ce * mea vorbiti ma voi fara sa stiti nimic ! Din coincidenta cunosc fata.....este ok ,are ce manca are familie o duce bine...e mare, e iubita ! Se duce la rude nu la produs ma labagiilor ! Voi aveti curentul pe cartela si aragazul pe butelie,o chifla si o hamsie in burta si faceti comentarii aici pe o poza si 5 actibilde!
Postat 07 Ianuarie 2012, 19:58 de Un Baiat :))
kktule
taci * imbecil ! huu........... iar injuri ordinarule ? tu esti ala care injura tot timpul gunoi frustrat,. nenorocitule, esti plin de prostie si de rautate. huu.......
Postat 04 Ianuarie 2012, 13:58 de @delin
A fost haios
Ma intreb de ce romanii sunt obisnuiti sa arunce cu injurii la orice subiect...Chiar nu se poate discuta fara un vocabular de 3 lei? Exista o vorba: O tacuta e mai buna decat zece zise.Cat despre subiect, ce sa mai zici, tre sa fim obiectivi. Ganditi-va cat a muncit el ca sa faca un astfel de gest(oportun sau nu), chiar a fost un lucru deosebit. Ce o fi rezolvat cu el? Cel mai probabil nimi:)). Poate intra omu si ne spune si noua daca a plecat fata sau nu:))
Postat 29 Decembrie 2011, 20:57 de Adelin
Zdreanta care esti...
pt MARIE : Pe langa faptul ca te identifici cu majoritatea panaramelor din orasul asta care isi doresc o viata buna ( de lux daca se poate) pe banii fraierilor pt mine esti acel ceva ..nu stiu daca intelegi ...acel ceva intre spuma aia alba de la coltul gurii cand ti-e sete vara si un gandac de bucatarie. Descrierea perfecta.
Postat 29 Decembrie 2011, 11:21 de SBY
fa Caltabos si Strudel
Fa nesatulule, tot la mancare ti-e gandul? Lindic prost, daca n-ai bani cu ce iti tii iubirea? Cu vorbe? Prostu dreaq....nu cumperi caltabos cu vorbe. Tu crezi ca de bine ce ii este vrea sa plece? Nu sunt o miss....dar nici ultima boschetara. Oricand imi gasesc 5 ca tine. Si care nu se gandesc doar la mancare. Ce....te simti cu musca pe caciula ca vrea si nevasta ta sa plece? Las-o draga sa plece, ca daca vrea sa te insele te inseala si aici, stai linistit.
Postat 29 Decembrie 2011, 11:00 de Marie
Missy
De ce sa fim rai si sa facem comentarii proaste? De ce am ajuns ca totul se insemne bani? Cate dintre noi nu ne dorim sa ne trezim cu astfel de declaratii de dragoste? De ce sa nu iti oferi dragostea neconditionat? De ce nu am trai o poveste ca in basme? Nu ai nevoie de palate si masini tari, ai nevoie de cineva cu care sa poti imparti un colt de paine, care sa te tina in brate, sa iti spuna "te iubesc", sa te faca sa te simti unic! Ati auzit de sufletele pereche? :) Visati oameni buni ca face bine la suflet!!!
Postat 29 Decembrie 2011, 07:54 de Missy
caltabos
Fa Marie [28.12.2011, 13:05, da ce curva proasta a putut scoate mata din ea. Te pomenesti ca esti un top model ca alde Tonciu care rostiti o propozitie la care nu ii stiti predicatul . Halal lectii de viata si exemple stii sa dai, ca majoritatea panaramelor din tara asta de *... Te-ai gasit tu jegoaso sa dai lectii de viata, cand tu esti rupta in cur nebuno care esti.
Postat 28 Decembrie 2011, 19:17 de strudel
Spania...
Lasati fata sa mearga in Spania la produs.....
Postat 28 Decembrie 2011, 17:56 de Anka
oradean
un lucru e sigur,baiatul o iubeste,dar e cam disperat,fetelor nu prea le plac baietii disperati,dragostea va disparea odata cu distanta....
Postat 28 Decembrie 2011, 13:42 de oradean
daa
Da, sa steie aici si sa-l iubeasca si el s-o bata sau s-o insele, asa cum sunt obisnuiti romanasii nostrii. Fa, fata...du-te si veziti de ale tale , daca ai ocazia, ca si ocazia asta o ai o data in viata. Oricum, daca deja ti-ai pus in cap ca pleci, e clar ca nu-l iubesti. Lasa-l in pace si du-te. Mai sunt si alti barbati pe pamant. Care te pot intretine ei....nu sa ajungi sa pleci de greu ce iti este.
Postat 28 Decembrie 2011, 13:05 de marie
si cinste parintilor care ia data viata acestui baiat
pe mine ma amuza toate nefff care pleca in Spania daca ele cred ca cresc colaci pe garduri se inseala amarnic daca in tara ta nu esti capabil/a sa traiesti intr o tara straina nici asa, voi stit cati oamenii bolnavi avem care traiesc fara dragoste? nici nu va doresc noi traim cu mortii vii:))) de acea nu avem parte de fuziune cu natura, apa infestata, bolii toate duc din lipsa de dragoste umana , natura se hraneste cu dragostea noastra :))) dar nu ca biserica nu mai face bani, medici la fel si uite asa ne rupem de ce e mai sfant : dragostea . sanatate sa aiba tinerii care indragesc si putere sa lupte pentru femeia lor, restul zdremte de frecat puuuxxxxle oricum :)) o data in viata ai o sansa nu de doua ori, casca bine ochii!
Postat 28 Decembrie 2011, 12:26 de bravoo lui
ganial :D
pt ha ha ha esti genial baiatule :D
Postat 28 Decembrie 2011, 11:44 de little
nu stoe ce o asteapta:))))
luptati pentru dragoste sa dispara doctorii de fraierit tinerii :)) da o incolo de fiare vechi de vopsea iti faci probleme, ia rupeti piciorul sa vedem cine te vindeca medicul sau dragostea :))))) ha, ha, ha, ha nu strangeti comori pe pamant vi le fura altii oricum :)))
Postat 28 Decembrie 2011, 11:26 de ha, ha,ha, ha
nu stoe ce o asteapta:))))
fara banii poti trai dar fara DRAGOSTE mai greu :))) faci banii sa i dai la medici :)) si vrajitoare ca sa ai dragoste
Postat 28 Decembrie 2011, 11:24 de ha, ha,ha, ha
prea multe filme
Sa fiu eu in locul fetei i-as fi dat cu facaletzu peste cap, sa revina pe pamint! Unde mai pui "paguba" de pe masina....Post-it-rile ale la dezlipire se pot duce cu vopsea cu tot, sau cel putin adezivul iti lasa urme! Deci tipul e un infantil cretin, psihopat si degenerat.Sfatul meu fetei, sa se duca linistita in spania, iar ficiorului "peste" sa se arunce in cris sa se racoreasca!
Postat 28 Decembrie 2011, 10:29 de doctor
sweet :)
si daca va pleca, sigur nu-i va uita ever gestul..:)
Postat 28 Decembrie 2011, 09:38 de smiley
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON