URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Ianuarie 2018, 09:40

Crapă podul! Au apărut fisuri în dalele de granit montate pe Podul Ladislau! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La doar doi ani după reabilitare, Podul Sfântul Ladislau cedează pe la încheieturi. La capătul dinspre clădirea Primăriei au apărut fisuri în dalele de granit, provocate – cel mai probabil – de dilatarea şi contractarea la trecerea de la anotimpul cald la cel rece.

Reprezentanţii municipalităţii au notificat constructorul slovac Firesta-Fiser Rekonstrukce Stavby să treacă la refacerea lucrării, având în vedere că se află în garanţie, dar vor trebui să mai aştepte.

Citeşte mai departe şi vezi FOTO, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
80 Comentarii
"VAI SAMAR" -al 000001 lea sandu de la ...Pericei
Inaine sa postezi si sa comentezi,spala-te pe gura !
Postat 27 Ianuarie 2018, 23:51 de platona
MAI DĂ-TE-N....DRAGOSTEAW MEA! I LOVE YOU! PLATONIC...
@Sandu1201: Mă ! Scrie naibii corect și inteligibil ! Să pricep si eu ce vrei să spui ! Care-or fi alea două companii unde prestezi și ești atât de apreciat nu-mi pot nici măcar imagina ! Dar poate ții bine ciocanul în mână! SUCCESURI! Cu...dreapta!
Postat 27 Ianuarie 2018, 09:22 de TDS
1
Ne-a trebuit ani de zile ca sa ajungem la concluzia asta. Bine baitule. 1 sa mai apari din cand in cand . Asta am simtit o ca un KO . No asa ceva
Postat 27 Ianuarie 2018, 04:28 de Sandu1201
1
Bravo. Cel mai bun comentariu. . 1 ,, Ma nebunule cum naiba ai ghicit. Ma tu esti mai nebun ca nebunul. Eu acu vad după ce ai postat , acu am venit de la muncă. .....TDS VAI SAMAR........_____ 26 ianuarie ! Ziua mortii lui tsd , ziua de nastere a Carmaciului pe care l-a slugarit si in umbra caruia traieste si azi ! Dar ce este mai grav este urmatoarea amenintare cu moartea: NU MAI POT Maine MOR EU sau BOLOJAN/ STATUL PARALEL! Postat 25 Ianuarie 2018, 21:30 de TDS Sper ca politia maine sa tina cont de ea si intr-o prima faza sa iti faca o programare pentru un consult la cap.Esti sarit rau de pe fix! Postat 25 Ianuarie 2018, 21:45 de 1Raporteaza .
Postat 27 Ianuarie 2018, 04:18 de Sandu1201
Tds
Tu spui NU CEDEZ#REZIST. Ce sa spun despre mine , la 6:20am ies din casă, si la 9:40-10:15 ajung acasa , trebuie sa lucrez cu 400 de oameni dintre care 30 ca tine, ei sunt cei mai buni ce mai rasisti. Si eu am spus " F@#£#nG HELL , BETTER THAN I'M, RACIST THAN I'M" . SI dupa ce am fost in birou la general manager lucrez tot in cele 2 companii, cu posibilitatea de promovare anul acesta. Morala " daca vrei sa asa pe aia , țineți gura, ca daca nu, pe aia nu o mai asa". Si asta am invatat-o cand mergeam la bunici in vacanta , de la un veteran. Si e adevarat , ca am mai vrut pe aia, si aia a zis N-AI AVUT NOROC
Postat 27 Ianuarie 2018, 01:45 de Sandu1201
cotofano
nu stiu din alta parte. sau de la alt user sau de la tine. oricum te-am vazut si pe fb si m-am lamurit. ai un loc pregatit in viitorul guvern pesdalde.
Postat 26 Ianuarie 2018, 22:38 de User anonimizat
ORIFICII
@Moderator, Chirilă, Ciucaș, Simai, Abrudan, Gal, Totorean, Chisbora! OPRIȚI-VĂ! Nu le mai permiteti lui Sandu și CHRIS să scrie nume! NU E VOIE! Nu sun persoană publică! Directiva UE va intra în vigoare pe 25 mai 2018! SANCTIUNI SUPER SEVERE! Dar nici acum nu e permis! Să pupe cine dorește orice edificiu al primarului! STERGETI NUMELE PRIVATE!
Postat 26 Ianuarie 2018, 21:35 de TDS
RE: ORIFICII
Domnule S (de la TDS), identitatea dvs. reala a fost confirmata de dvs. cu alte prilejuri, iar in aceasta comunitatea de comentatori e cunoscuta. Chiar is prin felul in care raspundeti unor comentatori le confirmati asta. Nu ne consideram responsabili de aceasta problema. Sfatul nostru e sa treceti peste, sau va asumati adevarata identitate, pentru ca nu e o solutie sa ne bombardati cu reclamatii si mesaje. Daca veti continua in stilul acesta, va vom suspenda contul.
Postat 26 Ianuarie 2018, 22:27 de Moderator
Domnule TDS
Ce mai faceti. Da sigur toti sunt mincinoși. Tu corectul.
Postat 26 Ianuarie 2018, 20:18 de Sandu1201
MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE
@Sandu1201: CHRIS MINTE! El ma știe din altă parte!
Postat 26 Ianuarie 2018, 19:00 de TDS
CHRIS
M-am lămurit. Tds cum adică iti scrii adresa??? Vai samar
Postat 26 Ianuarie 2018, 18:47 de Sandu1201
ZI
@CHRIS: Eu as zice că minți! Zi user-ul. ?!
Postat 26 Ianuarie 2018, 18:14 de TDS
@sandu1201
numele i l-am aflat de la alt user care i l-a scris aici. domiciliul si l-a spus singur.
Postat 26 Ianuarie 2018, 17:29 de User anonimizat
NU EMIGREZ!
@Sandu1201, suporter_oradean: Scrieti mă CORECT! Nici de asta nu sunteti capabili? În rest eu m-am adresat autorităților! Se rezolva? Bine!Nu? Ce sa fac mai mult?
Postat 26 Ianuarie 2018, 17:24 de TDS
Suporter_oradean
Vroia tds casa in cartierul Europa si Bolojan nu ia Da???
Postat 26 Ianuarie 2018, 16:20 de Sandu1201
Tds
Stat de drept înseamnă. Toate datele sunt confidențiale ( si tre fa fii prost sa te loghezi cu numele adevarat), stat de drept , miliția si carmen dan au alte treburi de facut, anchetează crime, pedofili,furturi,
Postat 26 Ianuarie 2018, 16:17 de Sandu1201
CHRIS
Cum ai aflat numele lui?
Postat 26 Ianuarie 2018, 16:13 de Sandu1201
unde ai ajuns Tds.....
Cam cata lume citeste comentariile de pe un forum,respectiv bihoreanul dupa mintea voastra ? Deci Teodor tata,scuze Tds la 60 de ani esti rau paradit la creier,encefalul mic.Eu in 2009 cu turbogiratia citeam prima oara comentariile tale,deci de 9 ani ii tampesti pe cei de la ziar cu mii de mesaje anual.Am crezut ca vrei sa obtii casa din cartierul Europa de care ai fost tepuit prin intermediul acestui forum ca cineva chiar se va sesiza,dar tu esti pierdut iremediabil in spatiu,as zice chiar cosmos....
Postat 26 Ianuarie 2018, 15:59 de suporter_oradean
MAI MULT NU POT!
@Sandu1201, CHRIS: Asta am făcut! Va fi cu succes sau nu, habar nu am! Atât am putut! Dacă nu vă pot da in judecată e clar că suntem stat de drept!
Postat 26 Ianuarie 2018, 15:55 de TDS
@tds
esti fara speranta. poate vine ministresa sa imi caute microfoanele prin casa. asta de ce nu i-ai scris?
Postat 26 Ianuarie 2018, 15:37 de User anonimizat
Ahaha TDS
Vezi sa nu te bata aia de la militie cand le spui ce vrei sa faci. Ahahahaha. Hai să-ți spun , în 2011 cineva o suna pe iubita de atunci cu nr ascuns o înjura si amenința . Am fost la militie si nimic, am sunat la operatorul de retea si a zis ca la militie. Nimic. Dar sunt programe pt PC care iti arata numrul daca e redirectionat la programul respectiv. Si am fos la brasov cu 3 ploiesti cu 3 masini pline si sa rezolvat.
Postat 26 Ianuarie 2018, 15:28 de Sandu1201
TEXTE
Textul trimis acum D-nei ministru CARMEN DAN ! Către MINISTERUL AFACERILOR INTERNE D-nei ministru Carmen Dan Subsemnatul___________, domiciliat în Oradea, Str. __________, nr. 49, vă informez că în luna decembrie 2017 am depus la IPJ Bihor două sesizări ( redirecționate apoi la Poliția Mun. Oradea/ unde am fost apostrofat de D-na _____________ că nu am știut unde să le depun !!!!!!!!! ). În esență am sesizat că : 1. Pe site-ul bihoreanul.ro am fost înjurat deoarece sunt un oponent al PNL și al Primarului Bolojan ( mi s-a spus “ În Piața Unirii am f.....tut-o pe mă-ta „ ), comentator sandu1200 ! 2. Pe site-ul bihoreanul.ro mi s-a divulgat numele ( comentator CHRIS ) ! Am solicitat ca POLIȚIA ROMÂNĂ să-i identifice pe cei doi pentru a-i acționa în judecată. Atașat răspunsurile obținute cu chiu cu vai de la IPJ Bihor ( după ce scms.__________ M-A MINȚIT CĂ MI-AU FOST EXPEDIATE PRIN POȘTĂ ! ). Ce fac în continuare ? Ca să pot da pe cineva în jedactă trebuie să indic un nume ! Ce scriu? Dați-mi o soluție ! Oradea, 26.01.2018
Postat 26 Ianuarie 2018, 14:43 de TDS
Tds. DEMACHIATU
Eu am crezut ca ai 17 ani după ce comentarii si nervovi ai, dar ai spus că ai un tată veteran. Acu se vede mentalitatea de pensionar manipulat cu 30 lei si o plasa de merinde. Dacă îmi pun nick-name iliescu tu chair o sa crezi ca vb?
Postat 26 Ianuarie 2018, 14:30 de Sandu1201
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@CHRIS: Ab stine-te ! Și îi anunț pe toți că de data aceasta salvai ( ca la TL ) toate comentariile !
Postat 26 Ianuarie 2018, 14:00 de TDS
@tds
incercam sa te conving, dar esti ca pesdeii, doar ce faceti voi e bine, voi le stiti pe toate. hai bafta. si sanatate la al batran.
Postat 26 Ianuarie 2018, 12:43 de User anonimizat
A SĂRI CA MUSCA
@CHRIS: Nu știu de unde traseși concluzia! Habar nu am de ce dar așa crezui eu! Ca prenumele tau e Adrian! Ce te suparasi așa! Tu îmi scrii numele iar eu doar indic un prenume!
Postat 26 Ianuarie 2018, 12:30 de TDS
@tds
ti-am mai spus de multe ori ca nu sunt Adrian Cris. intelege.
Postat 26 Ianuarie 2018, 12:01 de User anonimizat
!!!!
NU MĂ LAMENTEZ! DAR SCRIE NAIBII DECENT! ACID, IRONIC, CUM VREI! DAR DECENT!
Postat 26 Ianuarie 2018, 11:33 de TDS
TEODOR MAZILU: ....LUNĂ
@Sandu1201: Oobraznic în stil de dreapta!V-am mai spus! Scriu de pe telefon! NU SUNT LA DOMICILIU! Îți doresc să nu ajungi să schimbi scutecele tatălui sau mamei tale! Dar dacă va fi nevoie? Am femeie care gătește si îl hrănește! Dar kk nu o ia! O FAC EU!
Postat 26 Ianuarie 2018, 11:29 de TDS
Tds
Sper ca ai un antivirus bun la PC sau laptop
Postat 26 Ianuarie 2018, 11:22 de Sandu1201
Tds
Bravo. Felicitări. #PARALEL.
Postat 26 Ianuarie 2018, 11:21 de Sandu1201
NU
@CHRIS: Lulu, Florin zic că sunt anonim! Că mă ascund! Tu Adriane( cred) zici că nu! Dar....se schimbă foaia pe 25 mai! Eu dacă voi afla cine sunteți nu mă apuc să scriu pe aici! Ca să chemi pe cineva în judecată trebuie să-i știi numele! Prima dată trecem pe la mediere! Ma mediez cu cine? Cu Sandu1200 Sandu1201 CHRIS? Doar atât! Nimeni nu pateste absolut nimic! Daune morale de 1 leu?
Postat 26 Ianuarie 2018, 11:00 de TDS
@tds
m-ai speriat. rau de tot. odata ce ai postat pe un grup nu te poti ascunde in spatele unui ID. povestesti cum mergi cu autobuzul, tramvaiul, cum ai grija de tatal tau, unde locuiesti, etc atunci ce pretentii mai ai sa ramai anonim? mai ales la cat de activ esti. suporta consecintele. eu doar am citat cand ti-am dat numele, asa ca mai da o incercare la sursa.
Postat 26 Ianuarie 2018, 10:36 de User anonimizat
!!!
@CHRIS: Ești sigur că nu am? Nu e cumva vorba despre viata mea personală, persoană privată? In cazul unei persoane publice poate contează și un divorț! Da, dacă te cheamă Tăriceanu! Dacă te cheamă altfel nu se pune! E clar că ma știi, de aceea și tu ai sesizare la Poliție! Nu divulgi nume private! Tu ai facut-o! Iar cu Sandu aș sta face to face dar nu vrea el!
Postat 26 Ianuarie 2018, 10:13 de TDS
@sarco
iar cu divulgatul numelui nu doar eu am facut-o in primul rand, iar in al doilea rand ai fost atat de inspirat incat sa iti pui userul initialele tale ce sa mai zic? in the ghetto.
Postat 26 Ianuarie 2018, 10:11 de User anonimizat
@tds
ar fi bine sa lasi viata personala a stii tu cui in pace. nu esti in masura sa arati cu degetul tu care votezi cu aldepesde dar nu ai urmasi carora sa le dai seama de ce ai votat asa prost. atat nu ai fost in stare sa ai un urmas macar. in alta ordine de idei e imbucurator ca se raresc cei de teapa ta. hai pa! iar cu sandu1201 ar trebui sa va rezolvati problemele fata in fata, nu aici.
Postat 26 Ianuarie 2018, 09:57 de User anonimizat
!!!
@Sandu1201: Acum am ieșit! Răspunsul cică va veni de la județ! Asta e!
Postat 26 Ianuarie 2018, 09:20 de TDS
Tds
Atât a trebuit să zici statul PARALEL. Si mai vb de manipulat. Cat despre Bolojan mai face un pod, un pasaj , un drum . Apropo in curând oradea va fi primul oraș din țară cu toate strazile asfaltate.
Postat 25 Ianuarie 2018, 22:35 de Sandu1201
NEMERNICII
@Sandu1201: BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN BOLOJAN..
Postat 25 Ianuarie 2018, 22:00 de TDS
Tds
NIMENI NU MA MANIPULEAZĂ. Tu esti manipulat de Dragnea si tăriceanu. Paralelule.
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:51 de Sandu1201
Tds
Esti un PARALEL cu viata asta.
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:49 de Sandu1201
26 ianuarie !
Ziua mortii lui tsd , ziua de nastere a Carmaciului pe care l-a slugarit si in umbra caruia traieste si azi ! Dar ce este mai grav este urmatoarea amenintare cu moartea: NU MAI POT Maine MOR EU sau BOLOJAN/ STATUL PARALEL! Postat 25 Ianuarie 2018, 21:30 de TDS Sper ca politia maine sa tina cont de ea si intr-o prima faza sa iti faca o programare pentru un consult la cap.Esti sarit rau de pe fix!
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:45 de 1
Fratilor
Eu ma retrag nu mai comentez nimic oricum deciziille se iau fara a ne asculta cineva argumentele postam ne certam a prostu iar alti sunt cu cascavalul si ne ignora orcie am spune noi
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:34 de unomsimplu
NU MAI POT
Maine MOR EU sau BOLOJAN/ STATUL PARALEL!
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:30 de TDS
VREȚI STIRE? POATE CI
@poiu: Nu! Sandu1200 nu a aparut din neant! Statul paralel l-a activat! El este un ID recent! Nu știu cine il manipulează! Merg maine la poliție! DACĂ E NNEVOIE' MĂINE MOR IN FATA POLITIEI ORADEA! Draw japitele trebuie să disparătoateu
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:26 de TDS
Ilie Bolojan vitezomanul -Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.
Desigur,primarul Oradei,Ilie Bolojan nu are nici o vina, nici cea mai mica responsabilitate in ceea ce priveste proasta calitate a lucrarilor,in ceea ce priveste adjudecarea licitatiilor,in ceea ce priveste urmarirea lucrarilor,in ceea ce priveste initierea Mega proiectelor, fara numar-fara numar,in marea lor majoritate fara utilitate publica,in ceea ce priveste praduirea banului public...Vinovatii acestor "grandioase realizari" sunt: Dorel Bolojan Ilie,primarul Oradei, ordonatorul principal de credite pe Oradea;Lipoveanu Adriana,arh.sef/dir.executiv/ing.constr.(Institutia Arh Sef),Lucian Chindlea,dir.ISC Oradea - pentru servilismul si obedienta deja dovedita in relatia cu Bolojan Ilie; incompetenta, diletantismul si nu in ultimul rand, dispretul manifestat fata de opiniile specialistilor iar apoi de sesizarile facute de oradenii cu simt civic."
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:23 de platona
Poiu
N-are ce să-și ceară scuze, pe mine nu ma jignit, eu nu imi cer scuze. Dacă linge partidul sa lîngă dar sa nu ne faca pe alti sa lîngă si noi.
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:17 de Sandu1201
Demascari si mascari
E prea de tot. Sandu ar fi frumos sa iai ceara scuze pt jigniri, sa lasam familiile si rudele si arborele genealogic deoparte. Contrele intre cei doi (sandu si tsd) sunt vechi, unul a aparut dupa celalalt. Parca suntem la Suleyman. Hai sa ne axam pe articol sa ramanem la subiect. In privat ne putem injura non stop. Dati si voi o cafea si va dau adresele de mail unul altuia (in privat, nu public), va dati intalnire amiabila la un ceai si povestiti civilizat. Ceaiul va incalzeste si mintea și sufletul. Fac eu cinste cu ceaiul daca ma chemati si pe mine. :) Serios acuma, hai sa fim mai civilizati, sa scriem fara semne de exclamare, fara amenintari, injurii si contre seci. Politica nu o facem noi, se face la Victoria, palatul nu doamna.
Postat 25 Ianuarie 2018, 21:03 de poiu
Copiați link-ul si urmariti-l pe TDS
https://m.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-41/vedere-din-oradea-129007.html el la orice articol face referire la politic , el e DESTEPTUL, la unele e foarte arogant asta e doar un exemplu. Pt el doar PSD-ESCU exista . Lingau de partid.
Postat 25 Ianuarie 2018, 20:41 de Sandu1201
of, of, tsd !
Tot esti spume ! Abia ti se mai vede fata aia de gandac batran si libidinos care neavand nimic la activ contabilizeaza casniciile altora.Daca esti asa bine informat despre amantlacurile de la spitalul "ala" de ce nu te internezi si tu, poate te aranjezi si tu la casa ta.Daca ai noroc gasesti un suflet de femeie care poate trece peste caracterul tau mizerabil.Esti urat,batran,damblagit da poate impresionezi pe cineva cu agoniseala ta.Dupa o viata de trandavie esti destul de chivernisit, da ce folos ca doamna cu coasa din "vecini" iti face semne!
Postat 25 Ianuarie 2018, 20:16 de 1
Unomsimplu
Apreciez bunul tau suflet. Tds se crede de mult taurul comunal. Dacă te uiți la articole mai vechi el e arogant cam cu toti doar el are dreptate. Urmăresc de mult comentariile lui si asa am aparut eu. Probabil nu e arogant la modul cum sunt eu, eu sunt original, el e mai rasist.
Postat 25 Ianuarie 2018, 19:51 de Sandu1201
Sandu1201
Vad ca iar jicnesti cum sa faci cretin pe un om pe care nu il cunosti? Iar ce ai spus despre mama dansului doar pt ca nu i ti impartaseste ideile nu cred ca ii face mandrii pe parintii tai .Chestia cu vazutul fata in fata mi i mi suna a amenintare.La final i ti spun ceva|putina modestie nu strica in viata , aroganta nu duce la nimic bun
Postat 25 Ianuarie 2018, 19:42 de unomsimplu
Tds
Nu ceda. Cat despre Bolojan, o dată l-am dus cu taxiul in vremea cand eram student cam atat îl cunosc. Cat despre limbaj am si cei 7 ani de acasă dar si educatie de cartier , depinde de context. Din 89 încoace ORADEA nu a mai cunoscut dezvoltare si sunt mândru de asta , o fi Bolojan din alesd dar a pus oradea pe hartă. Iar daca tu ai avut o treaba cu el , e probabil din cauza cretinismului de care dai dovadă , inca mai fabrici dosarul. Cat despre demascat, te uiti prea mult la BADEA. Da si tu pe discovery, history, ceva bun. Si dupa noile legi ne vedem fata-n față . Si asta-mi place. Ți-ai greșit cariera puteai fi Detectiv sau jurnalist de investigație.
Postat 25 Ianuarie 2018, 19:14 de Sandu1201
JUST
@unomsimplu: Da, judeci corect și limpede! Dar...de ce mi-a terfelit mama? A scris în clar: " în Piața Unirii am.... tut-o pe mă-ta! "! Zău că e prea mult! Ne înțepam între noi că na! asta e! Dar există limite! În aceeași categorie intră CHRIS care în mai multe rânduri mi-a divulgat numele, ba aproximativ și adresa! Eu nu vreau să știu cine sunt cei doi pentru a-i populariza aici! Eu doar vreau să știu pe cine chem în Instanță! Cine va fi curios ne va afla numele de pe portal.just.ro!
Postat 25 Ianuarie 2018, 19:05 de TDS
cum e primarul asa e si podul
Cand nu se darama ceva, el l-a facut! Votati-l, uite ce a facut primarul! Cand se darama,nu el l-a facut! Nu el! De ce sa votezi acolo o momaie care poate fi inlocuita de oricine?
Postat 25 Ianuarie 2018, 18:57 de cantacucu
TDS
Sa spunem ca e apropiat de a lui Bolojan ce pierde el ca il demasti?Orice om are dreptul la opinie, iar tu pierzi timp si nervi
Postat 25 Ianuarie 2018, 18:53 de unomsimplu
NU
@unomsimplu: Aș băga mâna în foc că teoretic eu ar trebui să cedez! NU O VOI FACE! NU O FAC! Individul trebuie demascat!
Postat 25 Ianuarie 2018, 18:26 de TDS
Concluzia....
... pnl si psd, aceeasi mizerie!
Postat 25 Ianuarie 2018, 17:55 de pinonel
TDS
Asta il descalifica pe el ca om nu cobor stacheta pt oricine , stii cine cedeaza nu?
Postat 25 Ianuarie 2018, 17:54 de unomsimplu
VA FI PRĂPĂD
@unomsimplu: Ce rezolv? Nu știu! Nu urmăresc bani! Vreau să-l demasc! Cred că e un apropiat al lui Bolojan! Dar nu asta e problema! Fiecare cu preferintele lui! Dar de ce mi-a introdus MAMA în ecuație, la un mod URÂT, nu pricep! APĂRĂ DICTATORUL CUM VREI DAR NU TE LEGA DE MAME!
Postat 25 Ianuarie 2018, 17:34 de TDS
Paraul PARIS!!!
Nu este finalizat lucrarile in valea paraului Paris, canalizarea promisa este in aer si nu functioneaza.Merita vazut.
Postat 25 Ianuarie 2018, 16:14 de EmzePerix
Tds
Nu ceda. Bine faci . Abia astept. #REZISTA .
Postat 25 Ianuarie 2018, 15:44 de Sandu1201
TDS
Fii mai calculat, ce rezolvi cu instanta?
Postat 25 Ianuarie 2018, 15:11 de unomsimplu
NU NU NU NU NU! NU CEDEZ!
@suporter_bihorean: Sandu1201 mi-a înjurat mama! Nu îl iert! Sa-l apere pe Bolojan cum o vrea, să-l linga pe unde crede, sa zică despre mine ce vrea! Dar nu despre MAMA! Așadar Politia trebuie să-mi spună cine e ca sa știu pe cine chem in Instanță!
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:56 de TDS
Sandu1201
Bot pnl eu nu am dat nume
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:48 de unomsimplu
Tepes
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! E singurul lucru pe care orice om normal ar zice dupa ce ar citi comentariile de pe acest forum. Nu unul,mai multi sunt dusi rau cu sorcova. Ar mai trebui sincer construit o sectie sau chiar un spital de psihiatrie in Oradea.
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:38 de suporter_oradean
Bot?
Sandu1201: Care?
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:32 de TDS
TOT EU
@poiu: Să fii internat la CFR și după aceea să te ia indragosteala e....de comă! Mai CA aș putea publica buletinul medical dar...nu e voie!
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:30 de TDS
Tds unomsimplu
Înainte de astia 3 primari a mai fost unul
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:27 de Sandu1201
SUNT COMUNIST SI NU CEDEZ
@poiu: Nu ne interesează căsnicia! Dar poate și asta ne de " nește " indicii! @sandu1201: să nu crezi că am uitat postarea ta de pe vremea când indicativul tău era 1200 ( în PU am.... t-o pe mă-ta )! Acum 10 minute am sunat la Poliția Municipiului să întreb de răspuns! Dacă nu-l primesc merg mai departe! Dacă va fi ultima chestie făcută în această viață nu contează! VA FI FACUTA!
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:27 de TDS
Casnicia bat-o vina
Acuma nu ne legam de viata personala, ca nu e subiectul discutiei. Cea profesionala e altceva. Ca de personala putem sa radem cam la toti cei din conducere, indiferent de partid.
Postat 25 Ianuarie 2018, 14:16 de poiu
#REZIST CU BOLOJAN! DĂ CE? ȘI PÂNĂ CÂND, BAROANE?
@Sandu1201: Păi? Da, LICI Asa am spus și eu! Dar nu știe nici dreaq' cine și cum le organizeaza! Si da! FILIP, STURZA, BOLOJAN, tăți de dreapta!
Postat 25 Ianuarie 2018, 13:46 de TDS
Sandu1201
Totus cam multe defecte la lucrarile pmo nu crezi? Jicnirile care le aduci te fac inteligent? Ciudat fanatismul tau pro bolo , oare complet dezinteresat? Stii ca toti primarii de la revolutie pana in prezent au fost pnl(pdl)?
Postat 25 Ianuarie 2018, 13:24 de unomsimplu
Tds
Ce a decis Bolojan aici a fost renovarea . Nu el a ales firma , sa facut o licitație publică, nu el a ales pavajul, culoarea, peste tot in lume se întâmplă asta, pavajul lui Filip a crăpat după 8 luni. Tu esti lingau de partid si inteleg ca tre sa aduci ceva documente legate de ceva cu primăria.
Postat 25 Ianuarie 2018, 13:09 de Sandu1201
ciudat
Ciuperca se duce la vale , dalele din piata crapa podul crapa......... cine raspunde?
Postat 25 Ianuarie 2018, 13:02 de unomsimplu
PODUL DE PIATRĂ IUTE A CRĂPAT!
@poiu: El singur a spus ca decide totul! El ia orice măsură! El a gestionat greva de la OTL de stai acum dupa tramvaie de te ia naiba! Atunci zic că poartă vină și pentru rosturi! Stiu povestea! Va veni firma și va rezolva gratuit problema! Eu mă ghidez după ideea: Fă bine din prima! Lui Bolojan nui-a ieșit nici casnicia!
Postat 25 Ianuarie 2018, 12:47 de TDS
TDS
Nu prea ai dreptate. Lucrarea din bani publici e a publicului. Da, o sa imi aduci Ciuperca..stiu...da nici el nu e geolog sau geomorfolog, corect? Daca oamenii de specialitate (din subordinea lui) au dat-o in balta, e corect ca el sa isi ia suturile in coor (ca un adevarat lider, si si le ia, acuma sincer). Dar ca se crapa ROSTURILE e problema de infultratii, adica rosturile nu au fost aplicate corespunzator. Si gresia mea de pe terasa a crapat, a venit firma, a scos rostul si l-a schimbat. Trebuie sa intelegem putin si fizica, poate nu ar fi trebuit etansate prin rostuire.
Postat 25 Ianuarie 2018, 12:12 de poiu
DIFERENȚE
@ottoul:1. Eu nu organizez licitații! 2. Nu plătesc lucrarea din bani publici ci din BANII MEI! 3. Nu vorbim despre doi ani ci mai puțin ( cine a scris nota e în eroare! evident nesemnata! )
Postat 25 Ianuarie 2018, 11:41 de TDS
@TDS
La fel de vinovat se simte, probabil, ca dumneata daca iti crapa peretele din bucatarie, la 2 ani dupa renovare.
Postat 25 Ianuarie 2018, 11:31 de ottoul
CEL MAI CATASTROFAL PRIMAR SAU EGALUL LUI FILIP
Ce surpriză! Dar nu mai puțin de doi ani? PS : Bolojan tot nu are nici o vină? De acord că nu el a făcutt lucrarea dar așa, moral, nu simte nimic?!
Postat 25 Ianuarie 2018, 11:25 de TDS
A fugit dealul ...
... cum sa nu alunece si podul !?!
Postat 25 Ianuarie 2018, 10:34 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON