URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Aprilie 2013, 09:59

Comisarul Seremi: Tânăra soţie a ex-şefului PDL Bihor, bugetară cu bolid la Protecţia Consumatorilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ajuns din întâmplare la instalarea în funcţie a noului şef de la Protecţia Consumatorului, Giani Cătălin Bura, Bihorel a avut surpriza să o descopere acolo pe nimeni alta decât pe tânăra soţioară a ex-deputatului şi şefului PDL Bihor Ştefan Seremi, Natalia. Tânăra doamnă Seremi s-a ferit însă de presă ca de dracu', ca nu cumva să fie trasă-n chip, chit că de fapt nu avea niciun motiv să se cufunde în anonimat.

Cu ce s-a remarcat, însă, în calitate de comisar al CJPC, vă arată Bihorel, pe blogul său!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
si ce
Dar nu prea inteleg????!!! Bolojan are voie si asta nu ...de ce ar fii Ioana Fasie mai de alt fel decat nevasta lui Seremi.., macar asta-i cu acte...si Seremi nu si-a amenintat rivalul...lingeti curu lu bolovan de parca n-ati vazut pita d-un an
Postat 20 Aprilie 2013, 10:13 de si un sfert
Tovaras
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si fericire la mosul politician, dupa inima, sufletul si corectitudinea lui! Amin!!! Atat doresc acestui politician de 0,15 bani!
Postat 12 Aprilie 2013, 15:49 de Cap Mare
Pitzi ai vrut poate sa spui BUNICU
Pitzi , ai vrut poate sa spui ca- i cu BUNICU !
Postat 12 Aprilie 2013, 12:31 de politicos
MANCA-V-AR LEPRA
Penibilii pamantului!!! cum stau ei zici ca e tat-su. mancav-ar lepra
Postat 10 Aprilie 2013, 23:28 de pitzi
pt aviator
Ai dreptate, din salar de bugetar, stimata doamna niciodata nu si-ar putea cumpara acel Audi - dar tocmai de aia a inceput sa cante la microfonul moshului
Postat 10 Aprilie 2013, 21:48 de Pilot
Aici sunt banii nostrii !
AICI SUNT BANII NOSTRII !
Postat 10 Aprilie 2013, 12:52 de politicos
La treaba.
Sindromul "Virinel Columbeanul" loveste si la noi in politicieni,primari,oameni de afaceri. OK. Tinerii oradeni nu se vor plictisii.Actiune.
Postat 10 Aprilie 2013, 12:41 de Columbeanu
bugetarii si audiurile
Un A4 nu este bolid, dar costa 35000,ea are max 35 de ani,lucreaza sa zicem de la 20 de ani:15*12*500euro/luna=90000e a castigat toata viata,dar are masina de 35,la fel si umflatu,dar au vile,masini,care nu le justifici nici in 5 vieti,dar fiscul,dna si garda se ocupa de pietari...in toata europa,cheltuielile ce nu pot fi justificate se impoziteaza...macar atat,dar aici vorbim de angajati ai statului intreaga viata,apoi descoperim ca nu avem scoli,spitale,drumuri etc.,in acest mod nici nu le vom avea vreodata
Postat 10 Aprilie 2013, 12:40 de aviatorul pe brazda
pt Redactie
Stimata Redactie! Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar incet-incet, calitatea Bihoreanului se deterioreaza, si incepeti sa semanati cu tabloidele. De ce spun asta? Pentru ca tindeti sa exagerati. Un Audi A4 nu cred ca se poate numi bolid, poate doar daca ar fi fost vorba de un RS4. Cuvantul "bolid" s-ar fi potrivit perfect daca stimata doamna ar fi aparut cu un Ferrari sau Lamborghini, dar nu este cazul... Si nu asta-i singurul articol cu iz de tabloid... Din pacate, articolele astea sunt tot mai dese - ma refer si la cele mai recente articole despre unguri, despre articolul cu panourile "de lux" de pe centura, etc.
Postat 10 Aprilie 2013, 11:43 de Pilot
drogatii conduc Romania !
la cati drogati avem in sistemul bugetar ar trebui revendicat nitelus ordinea si stop consumul de droguri usoare tari , nu merge ulciorul mult la fantana :)) se sparge
Postat 10 Aprilie 2013, 11:37 de cine ii verifica ?
vai de kurul ei!
comisarul lui peste pana ramane fara ochi capra nu stie ce o asteapta daca iese si da amenzi de dragul kurului :))) multe analfabete nu stiu un ce capcana intra nu te poate apara la infinit un impotent mai cereseti si tu puzzzta si poate tragi niste prafuri pe nas :))) vai de kurul ei! habar are ce o asteapta , e bine sa nu stii sa ai elan si tupeu.
Postat 10 Aprilie 2013, 11:35 de vai de kurul ei!
Sa va zic si io ceva
Si barbatu lu aia de la ape, ministra lu peste prajit, ala tot pe la hidroelectrica o freaca ? Ca asta a inceput s o frece pe bani multi luati degeaba dupa ce d na inginer tcm ajunsa profesoara, ajunsa specialista de mediu (de minima importanta), ajunsa depotata, ajunsa....Sau Liliana Mureşan, sefa la posta Bihor, dar şi soţie a viceprimarului PSD-ist al Oradiei, Ovidiu Mureşan.A preluat funcţia la 21 septembrie 2012, în urma deciziei de numire emise de directorul general poşta română, care a confirmat astfel rezultatele concursului organizat, la nivel naţional, pentru ocuparea posturilor de şef la toate filialele judeţene ale companiei
Postat 10 Aprilie 2013, 10:28 de turnatorul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON