URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Octombrie 2012, 16:39

Colegi după gratii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul şef al OPC Bihor, pesedistul Sebastian Secoşan, încătuşat anul trecut că lua şpagă de la patronul magazinului de etnobotanice Euphoria, Ciprian Iova, îşi numără ultimele zile de libertate. După ce au amânat de două ori pronunţarea în procesul său, socotind cum ies mai bine din neplăcuta poveste, judecătorii Curţii de Apel Oradea urmează să-i dea un verdict chiar de Ziua Morţilor.

Iar cum Secoşan a fost deja condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, având şi o "codiţă" de 2 ani cu suspendare pentru un accident soldat cu ucidere din culpă, previziunile nu-s tocmai roze pentru fostul ştab.

Noroc că sentinţa nu va fi definitivă, aşa că poate, totuşi, va petrece Crăciunul în familie. Dar ştiţi care ar fi culmea ironiei? Să ajungă coleg de celulă fix cu denunţătorul său, arestat şi el săptămâna trecută, după ce a fost prins că vindea etnobotanice la negru...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
PORCILOR
N-are decat sa putrezeasca acolo si sa-l f..a puscariasii aia in cur pana sa o aiba gaura cat galeata. Asta merite oameni ca SECO si fratii prafuri IOVA NA NA NA HA HA HA
Postat 01 Noiembrie 2012, 08:24 de asistent
mult succes USL
"Saracu' Seco", cum il alinta prietenii si cunostintele, are de tras ponoasele unor escroci ce s-au jucat cu sanatatea copiilor nostrii. Pt ca, toata lumea stie, e usor sa poti inscena ceva cuiva. Si amaratul asta cu profil de playboy, desi e un baiat minunat, a ramas sa traga ponoasele unor criminali ce vindeau moarte in plicuri copiilor nostrii. Orice lucru sau fapta poate fi interpretata. Vorbim despre acuzele unor criminali (ca doar asta sunt cei ce vand droguri copiilor) la adresa cuiva ce le-a stat in cale. Si au tot incercat sa-l corupa (poate au reusit sau poate nu, doar D-zeu stie). Dar oare e normal sa faca atata puscarie, cand fara valva creata de cazul lui n-am fi putut scapa de acest cancer al drogurilor etno in orasul nostru. Oare fara acest "caz mare" ar fi reusit cineva sa inchida acea fabrica de droguri si sa ajunga adevaratii traficanti in arest si sa speram dupa gratii. Sau fara ajutorul saptamanalului BIHOREANUL care a dovedit vanzari si dupa inchiderea magazinelor, adica moarte copiilor. Caci copiii pot fi usor influentati. Cum parintii lor nu pot fi acuzati sa speram ca si justitia va fi mai ingaduitoare cu acest Secosan, o victima a sistemului... INDULGENTA
Postat 31 Octombrie 2012, 20:21 de calin
adevar
Poate daca v-ar interesa adevarul, poate altfel ar suna articolul vostru. Dar se vede ca va intereseaza doar scandalul, si atat... ce conteaza adevarul??? va laudati cu anchete, atunci faceti-o calumea sau mai bine stati in banca voastra. Daca si Secosan e "stab"?!!! v-ati uitat in dictionar la semnificatia cuvantului?... de fapt ce conteaza important sa iasa stirea... Secosan... Doamne ajuta!!!! Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine maine, si cine are compententa sa judece cu constiinta impacata!!! Numai Bine!!!
Postat 31 Octombrie 2012, 10:10 de j
pareri de rau
mie imi pare tare rau de el, o fi luat-o razna, si l-au orbit banii, altfel e un baiat tare dragut si de treaba....
Postat 30 Octombrie 2012, 19:50 de N.
hm...
...atunci e valabila ptr toti traitorii de pe cest meleag...cine rade la urma...stinge becul...
Postat 30 Octombrie 2012, 17:13 de marcell
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON