URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Ianuarie 2011, 09:53

Când prefectu' nu-i acasă...

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Profitând de faptul că prefectul Gavrilă Ghilea era plecat din ţară, de sărbători subprefectul Cristian Bitea (foto) a vrut şi el s-o facă pe şeful, măcar pentru câteva ore. Aşa că s-a trezit vorbind la o întâlnire cu directorii de instituţii deconcentrate.

Cum el a trecut în aripa Petru Filip a PDL-ului bihorean, Bitea s-a pornit să-i beştelească pe adversarii din partid ai fostului primar. Mai exact, s-a răţoit la Călin Mocan, de la Garda de Mediu, şi la Ioan Curpaş, de la ARR. Deşi a bătut apropouri privitoare la schimbarea lor pentru "grave deficienţe manageriale", pe care nici măcar nu le-a enumerat, adevăratele motive sunt altele.

Lui Mocan îi reproşează de fapt că a trecut în tabăra lui Seremi, iar pe Curpaş l-ar vrea înlocuit ca să-i facă loc lui Alin Bobiţan, un protejat al senatorului de Ceica, actualmente prestator la organizaţia Sector 2 Bucureşti, unde Filip e vicepreş. În cele din urmă, însă, ieşirea războinică a junelui nu a durat prea mult, deoarece după întoarcerea prefectului în ţară s-a aşezat frumos în băncuţă, cu o privire nevinovată.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Adrian
Invidiosilor!!!..sa nu crapati de ciuda cumva..... Iar tu Marius daca ai fost coleg cu Cristi ar trebuii sa arati putin respect si sa fii mandru ca un coleg de al tau a ajuns intr-o asemenea functie publica (dar probabil ca nici nu stii ce inseamna sa fii in corpul inaltilor functionari publici si NU sa ocupi o inalta functie publica prin exercitarea cu caracter temporar, ASA CUM O FAC MAJORITATEA PREFECTILOR SI SUBPREFECTILOR )..Daca nu cunosti valoarea unui om ar fi bine sa ai ciocu mic
Postat 13 Ianuarie 2011, 12:33 de Cortea
pt d-l Judea
Sarbu ala Frigotehnistu nu este inalt functionar public.Atata timp cat nu cunosti o persoana, nu ar trebui sa afirmi......chiar asa.....................cum crezi...Nu ma intereseaza pe cine are prietena, sa fie sanatos.................ca mintea oricum nimeni nu i-o poate lua......
Postat 12 Ianuarie 2011, 20:48 de mya
Mya papadia
Mya draga, Mai citeste, ca si Sarbu Frigotehnistu" ala cu cam d"odata e tot Inalt FP , mare consilier al ministrului sanatatii! Termina cu linsu la blana marmotei ca esti penibila! Mai citeste despre ispravile junelui preten cu botoasa lu cvasimodo.... Esti proasta rau de tot
Postat 12 Ianuarie 2011, 11:42 de Judea
camatarii pdl
si carmaciu lucreaza la ITM cu el n-are nimeni nimica la cate jmecheri face?
Postat 11 Ianuarie 2011, 21:18 de carmaciu
bihoreni
de ce nu publicati si rapoartele penale de control ale celor doi Vai de noi ce-i la Garda
Postat 11 Ianuarie 2011, 21:06 de calinu si cu nelu
faceti ordine
Plini de invidiosi si frustrati pe forumul asta...
Postat 11 Ianuarie 2011, 20:51 de Deconcentratul
pt.d-l Marius
nu va contrazic ca nu ati fost colegi de liceu, dar cu atat mai mult ar fi trebuit sa stiti ca a fost primul elev de liceu care a infiintat colectivul elevilor-proiect unic in tara.....apoi asociatia studentilor....si asa mai departe........ESTE UN GENIU....Imi pare sincer rau ca vorbiti asa de un coleg de-al d-voastra.Da......este singurul inalt functionar public din Bihor.Asta se poate verifca la ANFP, daca nu stiti.
Postat 11 Ianuarie 2011, 14:16 de mya
un "inalt functionar"
@mya problema e ca il cunosc am fost colegi de liceu e un foarte mare jeg infatuarea lui e depasita doar de prostie
Postat 11 Ianuarie 2011, 13:23 de marius
de ce vorbiti in necunostinta de cauza ?
Este singurul inalt functionar public din Bihor.De asta ar trebui sa fie mandri bihoreni si de apreciat faptul ca la varsta lui e un lucru mare.toti frustrati isi dau cu parerea, dupa aparente.....fara sa-l cunoasca ...........Nu este de nici o parte, nici de-a lui Filip, nici de-a lui Seremi.Este pe cont propriu datorita inteligentei lui.nu stiu ce mai vreti sa scoateti in evidenta ?...................
Postat 11 Ianuarie 2011, 12:51 de mya
Când prefectu' nu-i acasă...
asta este singura problema in tara asta...POLITICA...oricit de bun sa fii daca nu faci parte din partidul de conducere...SAU oricare partid,nu ai sansa la nimica in tara asta SPURCATA....de politica(tara mieilor de pasti)
Postat 11 Ianuarie 2011, 12:46 de pocok
aaaa
ASTA ESTE UN CRETIN, SPUNE SI FATA LUI.
Postat 11 Ianuarie 2011, 11:34 de Beiusanu
Vlastarul famigliei
Mamica fare masaje"transcedentale" tip "Mao", contra 35 de lei ora; Taticu, mare inspector la ITM, cu un coeficient de inteligenta inexistent, cu un zambet tamp, nu stie lega o fraza.... Iar el, mare preten al Maimutei Botoase, propretar de fundatie "nonprofit" face pe dirijorul portocaliu pe banii nostri! Nimic nou! Romanica pluteste in deriva.....
Postat 11 Ianuarie 2011, 10:47 de Radulescu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON