URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Iulie 2013, 09:55

Bolizi cu handicap: Un BMW şi un Audi, parcate cu nesimţire pe locurile persoanelor cu handicap

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Durerea-n cot pe care şmecherii cu maşini bengoase o resimt faţă de ceilalţi şoferi, care mână autoturisme banale, s-a cronicizat şi, odată cu venirea verii, se manifestă tot mai abitir.

Un fan al lui Bihorel a surprins acum două sâmbete, în parcarea Lotus Center, două maşini de lux puse cu nesimţire pe locuri rezervate persoanelor cu handicap.

Citeşte mai mult pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
X
Sa le dea Dumnezeu si lor cate un certificat de handicap sa fie in legalitate!
Postat 03 Iulie 2013, 14:26 de ZZZZZZZZZZZZZZ
NOROC CU MAMI
Hopa si parcarea sa intors favoarea Dufli mondialu care`i cocalaru A5 cumparat de MAMI FINANTAT ca, sa aiba batrenelu cu ce se plimba prin sat 30 de ani are!!!!!! TOT CU PRUNCI IN CONTINUARE:))))=)))) Cine`i SENILU? Dufli cocalaru Dufli barosanu:)) DE N-AR FII MAMICA NAS AVEA NIMICA :(((((((....:)))=))))))))
Postat 02 Iulie 2013, 23:25 de NOROC
NOROC CU MAMI
:)))))
Postat 02 Iulie 2013, 22:26 de MAMI
unde dufliii e restant
CENZURAT
Postat 02 Iulie 2013, 19:39 de ancuta
pt dufli si adonis
wai de capu vostru.adonis dufly si toata gasca.sunteti niste penibili infecti..toti aveti bani d la mami si tati da nu sunteti capabili sa legati trei cuvinte da besini va dati..nu i nimic de voi..nici omenie n aveti..poate in grupu vostru sunteti ok da din exterior n am cuvinte..putin respect pt oamenii handicapati ..si mai putine figuri si aere de bucuresti ca nu va prea ies
Postat 02 Iulie 2013, 17:39 de asa
x
dar autorul articolului ? nu se semneaza ?
Postat 02 Iulie 2013, 13:00 de x
xix
duflyyyyyy * nu te incorda ca esti ipotent adevarat asa ca poate de aceea e hadicapt la potenta ce aveti cu el chiar e ipotent
Postat 02 Iulie 2013, 12:51 de ghita
Fan de Bihorel care nu-si gasste loc
Fiecare parcheaza dupa cum se simte mai acasa.
Postat 01 Iulie 2013, 23:16 de Bill
Sa ajunga asa
Nu ai ce sa astepti de la ei...au bani pt ca au muncit parintii, profita de acest lucru ca sa se dea si ei oameni. Dupa cum se vede, OAMENI HANDICAPATI. Daca insista mult, paote o sa si ajunga sa foloseasca locul pe buna dreptate:))
Postat 01 Iulie 2013, 21:29 de pity
dufly
marcelus tu vb vezi ca tu in salonta esti mascarici sau in madaras taran de madaras ai grija tarane ca a ta e cu putoare de grajd asa ca nu te incorda ca la seba nu te ai incordat asa ca adu linearul sa vedem sau o masori in gura cum iti place tie
Postat 01 Iulie 2013, 20:51 de bogdan (dufly)
ancuta
viitoarele domnisoare fara lupa sa nu va incurcatii cu el ca la prima mea intalnire s a oprit la brutarie sa si ia un hod dog pt ca alfel na naspa de tot
Postat 01 Iulie 2013, 20:43 de anca
salonta
duflicel are pile la hadicapati a fost cu puta la reglaje si asa ca vezi domnele va rog pro sau contra si sa vedeti surpriza
Postat 01 Iulie 2013, 20:39 de marcel salontanul
Da...
@xZibit.......daca chiar ii cunosti si sunt foarte ok....atunci poti sa-i iei ***** la ambii @ cu masina...soferii care conduc masini banale, nu sunt fotografiati,pentru ca soferii cu masini banale nu parcheaza asa. Intr-un fel sau altul, ambii soferi parcheaza in loc rezervat lor...numai ca ,ei nu sunt (deocandata) handicapati fizic.
Postat 01 Iulie 2013, 17:51 de Viki
@xZibit
Depinde care punct de vedere, beiete! Al meu al tau, al lor dsu sl bunului simt!
Postat 01 Iulie 2013, 17:39 de citizen
Invidiosilor
Nu trebuie caracterizati baietii dupa modul de parcare. Eu ii cunosc pe ambii soferi si sunt foarte ok din toate punctele de vedere.
Postat 01 Iulie 2013, 15:13 de xZibit
sila
NU vreau sa iau aparararea nimanui, dar de ce atunci cand soferii care conduc autoturisme " banale" parceaza tot acolo, ei nu sunt fotografiati si postati de bihorel pe facebook? De ce se face asocierea intre nesimtire si masinile mai scumpe, sa-i spunem de lux? asta se numeste frustrare fratilor . faceti-va autocritica intai, apoi hai sa dam cu pietre in toti cei cu masini tari. Ca precit is nesimtiti toti. Nu? indiferent unde parcheaza. Mi-e sila de prejudecatile astea , venite de la niste handicapati mentali.
Postat 01 Iulie 2013, 15:00 de cu masina
FB
Să ne ajute Dumnezeu atunci când generația feisbuc va ajunge la putere.
Postat 01 Iulie 2013, 14:18 de Nelu matrițeru'
railor
Nu vreu să le iau apărarea dar dacă mergi în Lotus şi în maşină ai copil în scaun destinat copiilor nu poţi să-l coborî în parcarea normală pt că e mult prea îngustă şi aşa că poţi folosi parcarea pt persoanele cu dizabilitati. Ruşine administraţiei Lotus. Iar în altă ordine de idei poţi avea X5 şi să ai în posesie o legitimaţie pt folosirea parcări speciale şi asta intr-un mod foarte legal.
Postat 01 Iulie 2013, 14:11 de eo
DUFY
DUFLY DACA AI LUAT LOCU IA SI HANDICAPU
Postat 01 Iulie 2013, 13:37 de DUFLY
trf
x5 u e pisatul ala de trf care are tot dreptul sa parcheze pe loc de handicapat doar tre sa te uiti la el si-ti dai seama ca nu e normal.
Postat 01 Iulie 2013, 13:35 de negus
Desi....
idiotenia congenitala cu forme agravante de nesimtire ar trebui sa fie inclusa in categoria bolilor cu grad 0 de handicap, deci ar putea parca pe locurile persoanelor cu handicap.
Postat 01 Iulie 2013, 12:53 de anticomunistul
DUFLY
DUFLY AI PARCAT PE PE LOC DE HANDICAPAT TRAIASCA PITA DORBOB !
Postat 01 Iulie 2013, 10:35 de DUFLY
BOLIZI
DUFLI
Postat 01 Iulie 2013, 10:34 de ECI
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON