URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Octombrie 2013, 16:31

Bihorel: Sorin Borza strâmbă deontologic din nas la Toamna Orădeană

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Domnul profesor doctor docent, recent, are dreptate. Orădenii merită mai mult în Toamna Orădeană decât mititei şi muzică ieftină. De exemplu ar merita şaorme şi muzică scumpă.

Citeşte cum comentează Bihorel ieşirea lui Sorin Borza pe marginea Toamnei Orădene, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Re: hehehehehe.........
Ia zi tu deşteptule, bla-bla-bla care la 05:34 erai încă cu damigeana în faţă, câte birturi ai vazut în Trianon ???
Postat 18 Octombrie 2013, 09:58 de Carp III
@re letoizdetz(carpIII)
bai raha.t cei certati cu apa si sapunul e natzia de cacat, loserii jegosi care nu recunosc nici azi dreptatea care s-a facut la Trianon. va stiti voi.
Postat 18 Octombrie 2013, 05:34 de hehehehehe.........
Re: Letopizdetz
Nu este adevărat că am fi naţia cu cel mai mic consum de săpun pe cap de nespălat. Suntem aşa doar la consumul împreună cu apa, dar compensăm la mâncatul acestui produs. Spre exemplu, se vede acest lucru după cantitatea de bule pe care o scoate zilnic pe gură acest Borza Sorin, turnător de rit vechi al fostei Securităţi, pe vremea când "lucra" în mină ca susţinător de lumânări pentru minerii adevăraţi !?!
Postat 18 Octombrie 2013, 00:22 de Carp III
hop si borza la ciolan
profesor doctor recent, a deschis gura si s-a vazut cum a ajuns si capcaunul asta universitar.. La care Univ. preda "recentul" ? ok... fiecare dupa capacitati dar vrea sa-si introduca soriciul si in mediul politic...
Postat 17 Octombrie 2013, 22:15 de aha
umor de autobază
problema nesimțiților de la ziaru asta e faptul că nu au trecut examenele cu Borza. Umorul ăsta de autobaza le convine tocmai fiindcă nu-s capabili să priceapă că există și altceva în afară de manele
Postat 17 Octombrie 2013, 21:07 de luky
borzeo
Ti s-a sperlit parul pe ceafa si pe spinare dupa care ai inceput sa dai amenintator din clapauge, cand ai vazut bucuria oradenilor la spectacolul folcloric ?!?
Postat 17 Octombrie 2013, 20:36 de cuvant cheie
@duolingo dihorelo-borzocu'
:) Oligofrenilor, va mai spun un adevar, asa ca sa sa fiti cuprinsi de o depresie totala, jigodiilor: PE LANGA, FOLCLOR, DATINI SI OBICEIURI DIN STRABUNI, CARE SUNT CELE MAI FRUMOASE DIN LUME, AVEM SI CEL MAI FRUMOS PORT POPULAR DE PE PLANETA !
Postat 17 Octombrie 2013, 20:31 de Ancient Europe
dihorelu' si borzocul "docent" incarcat de ciuda si de prostie
Ce ne-ati mai baga voi pe cap jazz-ul, manelele, "metalul", etc... orice numai romanesc sa nu fie, jigodiilor ! Ce reprezinta jazz-ul ? Jazz-ul este muzica sclavilor negri, de pe plantatiile din USA. Ce sunt manelele ? Un amalgam de ritmuri asiatice. ce este "metalul" ? Bube pe cerebel... Ce reprezinta FOLCLORUL ? FOLCLORUL, reprezinta elementul de continuitate al oricarei natiuni. Noi ROMANII, avem cel mai frumos folclor, datini si obiceiuri stramosesti din lume ! FOLCLORUL REPREZINTA SUFLETUL UNEI NATIUNI ! Tocmai din aceasta cauza, NOI ROMANII IUBIM FOLCLORUL AUTENTIC. ESTE ICOANA DIN SUFLETUL NOSTRU. ESTE PARTE DIN FIINTA NOASTRA ! Intr-o alta ordine de idei, ce-ar mai plescai fericit, borzocul ciudos din maxilarul lui de gibon, si ce ce bucuros si-ar freca laboantzele, daca ar cadea banul si organizarea T.O. pe cocoasa lui, de escroc nesatul !
Postat 17 Octombrie 2013, 20:29 de Ancient Europe
pt letopizet
doar iudemeristii din Biharia se incapatzaneaza sa stea cu buda in mijlocul curtii.
Postat 17 Octombrie 2013, 20:22 de Book
mah Borzo.. te-ai vrea si tu la ciolan ?
du-te mah dreq de "recent".... te-au facut si pe tine universitar la apelul de seara, al bocancilor. noaptea nu se vede zgura de pe creierul tau putin dernjat...
Postat 17 Octombrie 2013, 20:15 de wall
letopitz...
gozborre.... ai fost atins la fiz.... * ! crapa ficatul in tine cand vezi FORTA SI VITALITATEA NATIUNII ROMANE ! poate ne confuzi cu ungurii in privinta deficitului de consum al sapunului si pastei de dinti. hehehehhehehe........ localitati cu buda in fundul curtii nu mai exista pt ca s-au introdus canalizarile si in mediul rural.
Postat 17 Octombrie 2013, 20:09 de cuvant cheie
Borza are dreptate
Borza are dreptate. Orasul e plin de cretini nespalati, grasi si alcoolici, care pot fi manipulati cu circ de asta, unde ii pui laolalta sa creada ca traiesc si ei. Cu toate astea, sunt o masa perfecta de manevra, pot fi cumparati, manevrati, imbecilizati pana la inestetic . Si tot nu vor intelege ca viata lor nu valoreaza nici cat plasa plina cu ulei si zahar, pe care o primesc invariabil la fiecare alegeri. Si putem avea cele mai frumoase obiceiuri, daca suntem poporul cu cel mai mic consum de sapun din europa, cu peste 60 la suta din gospodarii fara canalizare si cu o saracie lucie.
Postat 17 Octombrie 2013, 19:52 de Letopizdetz
borzeo
Ti s-a sperlit parul pe ceafa si pe spinare dupa care ai inceput sa dai amenintator din clapauge, cand ai vazut bucuria oradenilor la spectacolul folcloric ?!?
Postat 17 Octombrie 2013, 19:41 de cuvant cheie
Guzganul Rozaliu a iesit la lumina, ca era satul de linistea uitarii
.
Postat 17 Octombrie 2013, 18:34 de Strattera
caraghiosul
Borza un papagal fara pene un lingau
Postat 17 Octombrie 2013, 17:03 de tomnatic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON