URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Septembrie 2017, 17:03

Bihorel: Pentru unii, mumă…

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

​Primăria s-a decis să facă curăţenie în Pasaj. Nu a început însă cu boschetarii care mai sălăşuiesc prin cotloanele ascunse ale Palatului, ci prin evacuarea unor ONG-uri şi sindicate, care nu au reprezentativitate pentru zonă. Măsura e luată pentru a face rost de bani mai mulţi prin închirierea spaţiilor unor firme mai potente.

Eu cred că de fapt se creează posibilitatea ca o firmă extrem de potentă să pună mâna pe locurile rămase libere, ca să fie singura proprietară a Palatului.

Citeşte mai departe, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Sandel
Incet sandele, nu saliva.. primarul nu da, el doar ia.. Dar sa ia proportional cu veniturile.. Oricum nu am nici un fel de asteptari de la acest individ in ce peiveste bunastarea oradenilor ... Nu stiu ce ai inteles tu..
Postat 19 Septembrie 2017, 13:35 de User anonimizat
Bihoreanule
Lasă dracului comentariile lăsate ca nu te pricepi. Ce spui tu au legătură cu tact'u Dragnea. Primarul dezvolta orașul , el nu o sa creasca salariale. Aia are treaba cu dragnea
Postat 18 Septembrie 2017, 16:33 de sandu1200
@ sandel
Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras. Spune-mi cum se simte in economia orasului prezenta celor 200.000 de turisti. As mai vrea sa stiu si cum s-a modificat nivelul de trai al oradenilor in perioada mentionata de tine?! Somajul nu a fluctuat foarte mult in Oradea in ultimii 10-15 ani, in schimb am reusit sa ajungem la coada topului in ce priveste salarizarea dar suntem campioni la taxe locale. Asa ca fac ceva pe 'realizarile' lui...
Postat 18 Septembrie 2017, 13:30 de User anonimizat
TDS. Bihoreanoradean
Omu asta a facut treaba mai buna ca filip groza si sturza. Nu am nici o treabă cu politica dar ma gandesc ca in 2008 nu aveam toate astea puls ca am avut 200000 de turiști. Astea sunt lucruri care tre sa ne bucure si sa fim mândri că suntem Oradeni. Probabil fura si Bolojan dar se vede clar ca mai puțin ca restu
Postat 18 Septembrie 2017, 12:08 de sandu1200
@ sandel
Poti sa ne enumeri "lucrurile bune" facute in orasul asta de idolul tau? Sa nu ne iei cu "reabiliteaza sistemul de incalzire" ca de vreo patru ani de cand il tot reabiliteaza, am stat tot atatea ierni in frig la un pret marit al utilitatilor, "a facut parcari" doar ca de cand cu parcarile de domiciliu, problema parcarilor s-a acutizat, "a reabilitat centrul" care a devenit ca o casa frumoasa pentru oaspetu, ca cele Certeze sau Vadu Crisului dar unde in majoritatea anului gazdele locuiesc intr-o bojdeuca din fundul curtii, casa frumoasa fiind doar de decor, a construit Nimpheea... uaaau!! daca te uiti la impresiile turistilor care au trecut pe acolo o sa vezi ca pentru jumate e prima si ultima oara.. a mai reabilitat dealul Ciuperca.. bani aruncati.. a reabilitat pasajul Vulturul Negru..cred ca s-a inspirat din opera mesterului Manole la cat de des s-au refacut lucrarile.. mai lipseste sa transforme tot orasul intr-o uriasa pietonala si "succesul" e complet.
Postat 18 Septembrie 2017, 09:32 de User anonimizat
!!!
@sandu1200: Nu dorm ! " Mă râd " la TV! Ce să mai zic? Până la urmă am făcut o glumița inspirată de o reclamă TV și tu îmi vii cu realizările primarului! Bașca zici despre pupat Mang ( cred). Bine că n-ai zis că il pup și pe Filip! Am înțeles, tu îl pupi pe Bolojan! Ai un ID mai nou dar cred că ai state vechi!
Postat 17 Septembrie 2017, 23:14 de TDS
TDS
Stie careva doarme TDS la ora asta
Postat 17 Septembrie 2017, 22:55 de sandu1200
TDS
Da de știrea asta ce zici Turbo Diesel Sport. Bolojan e de vina asai http://m.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-35/ocant-o-romnc-din-torino-i-a-njunghiat-fiica-n-piept-i-apoi-s-a-sinucis-13
Postat 17 Septembrie 2017, 21:57 de sandu1200
TDS
Tu nu vezi cate bune a facut Bolojan in orasul asta. Te Legi de anumite chestii care sau negociat in perioada lui Filip si il pupi in cur pe Mana. În perioada lui filip mai aveam 11 străzi in centru neasfaltate, aveam un drum de centură bunicul, Ciuperci si pasajul are omul o eroare . In opinia ta Bolojan e vinovat si pt DN 76
Postat 17 Septembrie 2017, 21:50 de sandu1200
ERATĂ
Eduardin! Sorry!
Postat 17 Septembrie 2017, 17:27 de TDS
MULȚUMESC MAMA BOLOJAN! " Apropo mama, cum ți-au ieșit analizele ? Ai avut dreptate, dragă mea! Gramadin face minuni! La oase! -Da, mama, dar. și vitamina Lucian sau Education sunt importante!
Mulțumeasc iubită mamă / Steaua mea de zi cu zi / Fără tine mi-ar fi teamă / Afacerea mea ar pieri...
Postat 17 Septembrie 2017, 17:25 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON