URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Decembrie 2013, 11:44

Bihorel: Beiuşenii au primit o veste proastă, căci Ciprian Man a devenit şeful DNA Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În loc ca beiuşenii să cânte acum, în prag de Crăciun, "O, ce veste minunată" ei vor trebui să revină la tradiţionalele sudalme, ălea cu "F... mamă, o ba?". Ciprian Man, fiul oraşului Beiuş, a ajuns mahăr peste DNA-ul local.

Citeşte cum comentează Bihorel numirea lui Man, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Pt.aaa si micul maestru
Pt....aaa...asta Esti ceea ce spui.Sava n-a fost sărac,nu este si nu va fi.Tu Esti sărac cu min- tea se pare,Pt.ca eu mă simt bine,sunt respectat,nu ca piticul pe care-l aperi si...am succe- se.Tu Esti Aceasi umbra pe care o stiu de mult. Pt.micul maestru,Tu asta Esti,micul,nu o sa poti fi niciodată mare.Este problema ta.Man nu a dovedit nimic,in acte nu s-a ocupat de dosarul meu,nu stiu de unde stii tu ca el a instru- montat dosarul? Documenteaza-te.Sava are clienți si la DNA,si chiar si azi a fost pentru Unul din clienții lui la DNA,iar in urma cu câteva zile DNA-ul iar a avut un esec,prin respin- gerea unei propuneri de arestare.Deci man nu este in stare de nimic,el visează si face scenarii,care nu se confirma,si dezinformeaza,dovada prostiile pe care le scrii.Esti ca Man. De aceea sari in apărarea lui,eu nu aveam nimic cu comentariile de aici,dar nerodule nu Te mai lua de cineva la comanda,pentru ca nu e bine ...Chestore...
Postat 20 Decembrie 2013, 16:35 de Av.sava
adio
marele avocat SAVA, dupa ce l-a dovedit Man cu spaga la judecatori a ajuns si fara clienti. Daca pe vremuri era avocat in toate dosarele de la DNA, acuma, la DNA, unde intra avocatii de marca, mai are doar dosarele in care este el cercetat.
Postat 20 Decembrie 2013, 11:33 de micul maestru
bbb
Saracul de SAVA. In ce hal a putut ajunge.
Postat 20 Decembrie 2013, 11:30 de aaa
Man cel dur
Da frica va mai e de Man. Adevarul ca face treaba. Politrucii fie ei din Beius sau Oradea nu-l au sub control si atunci cam tremura. Omul simplu se bucura de numirea lui Man. Poate mai curata administratia de ordinari si corupti. Tot felul de tupeisti care daca au ajuns primari - ca Domocos- sau sefi de institutii au impresia ca au mostenit institutia de la masa sau taicasu' si se comporta ca niste stapani. DNA si cu Man e o contrapondere la tupeul astora. Dar sa fie impartial si sa-i ia si pe pdisti la intrebari. In rest numai bine. Man baiatule, nu te lua dupa comentarii rautacioase. Ca orice ar face, daca fluiera in biserica, tot la tine ajung.
Postat 20 Decembrie 2013, 11:02 de horia
Pentu Binsean
Prima data trebuie sa schimbe mentalitatea lui tata si a lui ta socru. Unu lua șpagă la BCR Stei pentru creditele acordate iar celălalt dădea șpagă lpentru orice ca doare ASE traba la stei . Dar sa nu se uite nici șpagă data de tata pentru intrarea fiului in DNA. A se vedea creditul de 100.000 euro când a fost luat si pentru ce. Așa ca ,curenta din casa este prima si apoi restul. Nu mai jigniri Beiusul cu așa progenitura. Este din Lunca de langa Stei si Nucet . Zona cu spitalele .poate a scăpat de acolo
Postat 19 Decembrie 2013, 17:17 de Aron
Pt.deratizare
Esti un imbecil,cine crezi ca este acest voievod mic de stat?mircea.fii serios.nu-l mai linge Ca nu mai ai loc.poti sa-l duci in ograda ta.ai face un bine oamenilor,daca l-ai tine in tarc.
Postat 19 Decembrie 2013, 07:23 de Tf.
DERATIZARE PENALA IN BEIUS
Cu dedicatie pentru spagarii din zonz Beius !!!!!!!!!! Sper ca acest MAN CIPRIAN s-a schimbe perceptia despre oamenii din depresiunea BEIUSULUI si s-a termine cu coruptii promovati si sustinuti politic ,fara a se tine cont de pregatirea profesionala ,acesti oportunisti care ne-au facut de rusine prin actiunile pe care le intreprind la niveul institutiilor pe care le reprezinta.AMm ajuns s-a ne fie rusine s-a recunoastem ca suntem beiuseni,alta data era o mandrie , ca esti beiusan (referinte la zona) si asta datorita unor indivizi ordinari ,spagari si hoti de prima mana sustinuti de CORNEL POPA .
Postat 19 Decembrie 2013, 00:35 de BINSAN
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON