URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Aprilie 2012, 14:31

Aplauze speciale

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Săptămâna trecută, la prima dezbatere dintre cei şase candidaţi pentru funcţia de rector al Universităţii, printre cele câteva zeci de cadre didactice participante s-a numărat şi senatorul PSD, Ioan Mang.

Parlamentarul a ajuns însă cu zeci de minute întârziere la întâlnire, astfel că intrarea sa în Aula Magna a fost remarcată de toată lumea. Ca şi cum sosirea sa n-ar fi fost destul de evidentă, moderatorul dezbaterii, Lia Pop, colega de partid a lui Mang, a ţinut totuşi să sublinieze augusta prezenţă a senatorului, adresându-i de la microfon mulţumiri speciale pentru participare şi dând tonul unei partide de aplauze.

Aplauze de care, din nefericire, n-au beneficiat în aceeaşi măsură şi protagoniştii evenimentului, adică cei şase candidaţi la funcţia de rector.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
replica la @tralala poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang
BAH@ tralala sa-ti scriu sanu mori prost bah!:))=)) @Romanul Simplu este un roman simplu cu nick name-ul si este din PSD Bihor simplu membru de partid si scriu ADEVARUL si DREPTATEA faptelor din PSD Bihor desprte conducerea corupta si jocurile de culiose din PSD Bihor .@Tralala ,,nu tac bah`` !dreptul la opinie al individului al cetateanului roman este scris in Constitutia din ROMANIA si nu o sa -mi interzici tu mie lui @Romanul Simplu sa -mi exercit acest drept bah popincuristul senatorului PSD Ioan Mang!:))=))BAH comentatorul pe forum @tralala aui dreptate in afirmatia ultima ,,esti enervant in partidul tau de hoti`` care este si al tau PSD Bihor eu @Romanul Simplu mai adaug asa cum au zis si PeNaLi Bihor parteneri de alianta P UsL A ,,PSD Bihor =partid de hotii ,banditi ,courve ,doctori criminali .,si mai nou adaugat babe senile !:))=)) Imi pare rau de PSD Bihor dar asta este ,,EGALITATEA,ECHITATE ,ECHILIBRU ,DREPTATE SOCIALA ,acestea sunt idealurile social democratiei ,nu nepotism ,favoritisme si transmiterea functiilor din tata in fiu de exemplu Pavel Florian i transmite functia fiului Pavel Emilian alias PEPEa Homosexualul !: ))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 23 Aprilie 2012, 07:52 de Romanul Simplu
pt romanul simplu
"romanul simplu" = PDList pupincurist ..mai taci ma... ca ii satula lumea de prostiile tale de pdlist ....... esti enervant deja tu cu partidu tau de hoti....
Postat 23 Aprilie 2012, 01:04 de tralalala
cand fu v nu v
Odaaaaaaaaa lui Maaaaang! O da-l in plm! Lia face ce stie si ce trebuie, ca altfel zbura de mult si ea si restul de paraziti de la inutila facultate de stiinte poltice, adica linge linge prin c ururi! Deja au atitudini de ciocoi!!!,
Postat 22 Aprilie 2012, 09:45 de votica si votache
replica la articolul cu Pop Claudiu
Sloganului Pop Claudiu,Fara blat m-am saturat` Da sigur ca te-ai saturat,pentru ca ti-ai impus oamenii in consiliul local Oradea!Hai sanchi !SICTIR!:))=)).Cunosc oameni in organizatiile muncipale PSD care sunt nemultumiti de traseisti pe care i-a promovat in filialele municipale PSD Pop Claudiu,dar nu este lupta mea in PSD Bihor, este lupta lor si daca ei inghit asta nu au decit sa fie prostaci manipoulati de organizatia corupta a PSD Bihor si in locul lor ash face o noua Piata Tahrir in fata organizatiei municipale PSD Oradea .Bine au zis PeNaLi Bihor parteneri de alianta P UsL A cu acestia ,,PSD Bihor un partid de hotzi ,banditi ,courve si criminali doctori ca asta sunt acestia din PSD Bihor ,mai trebuie adaugat si babe senile cu pretentii pe lista electorala !:))=))Zisam pe forumul eBihoreanul,,Daca baga la apa organizatia municipala PSD Claudiu Pop poate face scoala de scufundari in sediul municipal PSD ,a fost Avicola inainte ,si mai inainte bordel casa de toleranta in Oradea,ca bineau zis PeNaLiBihor!:))=)) Dar nu este lupta lui @Romanul Simplu ci a oradenilor maniupulati de PSD si Claudiu Pop !:))=))elfunctiarestulnimic!:))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 22 Aprilie 2012, 07:40 de Romanul Simplu
participant stai cuminte
@participant Totusi, participantule , calmeaza-te si nu-ti varsa oftica pe dl. Mang. Cred ca poti fi mai bun ca dansul in viata asta, asa ca fa ceva cu viata ta. Ceva cu mult mai bun decat a facut el. Serios, mi se pare o chestie imatura ce faci tu. Daca o sa-mi dai replica, zi-mi si mie cu ce te-a afectat ca doamna Lia Pop l-a aplaudat? Grow up .
Postat 21 Aprilie 2012, 23:15 de dan
Mizerabilul
Mang e un gunoi PSD-ist si o nulitate ca profesor iar Lia Pop o pupincurista PSD-ista recunoscuta! Ar trebui zburati din universitate amindoi sa se duca la PSD-ul mamii lor de hoti!
Postat 21 Aprilie 2012, 15:05 de participant
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON