URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Iunie 2010, 17:25

Amintirile mă răscolesc

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Senatorul Petru Filip are probleme cu bilele. Cel puţin asta reiese din declaraţiile făcute după ce a votat pentru moţiunea de cenzură, deci împotriva propriului Guvern. Explicaţia e de toată coma pentru ditamai inginerul universitar: Filip susţine că a greşit pentru că n-ar fi obişnuit cu sistemul de vot cu bile.

Vineri, senatorul a chemat şi presa locală să se explice, la noul birou parlamentar, de pe strada Nufărului. Acolo a descoperit, însă, Bihorel adevăratul motiv al rătăcirii din Parlament: pe unul din rafturile proaspăt montate ale biroului stă la loc de seamă o plăcuţă pe care scrie "Petru Filip, primarul municipiului Oradea".

Se vede treaba că pe Don Pedro l-au lovit melancoliile. Şi-atunci să te miri că s-a încurcat în bilele alb-negru, când omul e cu mintea la vremurile bune când semna ca primaru'?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
@Dan oradeanul
Salut si tie! N-am reaparut, am fost aici tot timpul! :)
Postat 21 Iunie 2010, 23:05 de kaboom
salut
Salut kaboom! N-am mai vazut demult comentarii scrise de tine. Ma bucur ca ai reaparut.
Postat 21 Iunie 2010, 21:28 de dan oradeanul
pod
Nici nu stie el ca adevar e in treaba cu podul...
Postat 21 Iunie 2010, 20:20 de kaboom
Apel catre talibani si delegati la conferinta judeteana PSD Bihor
24 iunie 2010 o zi care nu va fi uitata in istoria PSD Bihor.Apel catre toti talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor si delegati la conferinta judeteana PSD Bihor.Acest partid PSD nu este al senatorului PSD Ioan Mang si nu este al presedintelui organizatiei municipale oradene a PSD Claudiu Pop ,ci este al tuturor membrilor simpli de partid si al simpatizantilor PSD din judetul Bihor,nu va lasati influentati si intimidati la vot de catre acesti oameni din PSD Bihor care urmaresc doar interesul lor personal nu interesul vostru al tuturor membrilor simpli din PSD Bihor,revolutia talibana din PSD Bihor continua la aceasta conferinta si va continua mai departe.Talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiu 6 vor doar ADEVAR si DREPTATE ,SOCIAL DEMOCRATIA inseamna EGALITATEA ,ECHITATE ,ECHILIBRU sI DREPTATE SOCIALAsi nu ceea ce va promit ex deputatul Claudiu Pop si senatorul PSD Ioan Mang doar bunastare si avere pentru ei si saracie pentru voi.Un partid social democrat nu este un partid de sefi si de patroni ci este un partid de militanti social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci citat Ion Iliescu .Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 21 Iunie 2010, 17:48 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON