URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 August 2014, 09:11

Altul la rând! Alexandru Laza n-a mai primit permisiunea să conducă Poliţia Locală

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţia Locală n-are noroc la directori. Înfiinţată în ianuarie 2011, instituţia se află deja la al patrulea şef. Plecat la începtul lunii iulie în concediu de odihnă, comisarul şef Alexandru Laza nu s-a mai întors în biroul de sub turnul Primăriei, ci şi-a reluat din 15 iulie, după o pauză de doi ani, funcţia de şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor, de unde fusese detaşat.

Citeşte de ce, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
comentariu
De ce este mos Teaca gl.Leucea?,cine esti tu sa apreciezi un militar de cariera?,care a contribuit la schimbarea armatei Romaniei in bine.Este profesor doctor , are o varsta de s-a ingrasat ,mintea este tanara.Nu ii bagati in seama dle.general.Dumnezeu sa va dea sanatate.
Postat 06 August 2014, 18:02 de Tudor Gheorghe
sictir mai "generale"
"generalul" Craciun Leucea ??? Mos Teaca ala de un metru jumate', mic si gras, era general ? Pentru ce merite ? Pentru ce fapte de arme ??? Un linge blide care-l linjea in dos si pe Balbajan !
Postat 06 August 2014, 00:38 de Agentul Termic
PeLeOu
MILITIA COMUNITARA
Postat 05 August 2014, 17:43 de BAU
Parerea unui cetatean onest
Din pacate, in viata, vorbesc mult oamenii frustrati si incapabili sa realizeze ceva maret. Este mai usor sa critici decat sa faci! Prin urmare, inainte de a judeca pe cineva este indicat sa ii cunosti calitatile care l-au desemnat sa conduca o instututie publica, precum Politia Locala Oradea, fiind tot o persoana din cadrul MAI, respectiv Jandarmerie. Nu cred ca multi dintre noi se pot lauda cu o asemenea realizare!! P.S. Cred ca lumea vede cu ochiul liber ce a realizat conducerea Primariei Oradea, si ordinea pe care a instituita Politia Locala in Municipiul Oradea.
Postat 05 August 2014, 17:23 de MARIUS
Bravo!!!!
Sincere felicitari domnului Laza, care a refuzat sa mai faca parte din incapabila PMO. Ma bucur mult sa aud ca din nou elevii la examenul pt permis auto, o sa fie salutati respectuos, si nu luati la 11 metri. Cu siguranta a avut de invatat un lucru important si domnul Laza: politistii de la PMO nu sunt politisti, sunt gardieni publici emancipati. (sa nu se inteleaga ca le iau apararea la ceilalti, dar gardienii nu pot fi numiti politisti). Bolojan nu poate colabora cu oameni care au coloana vertebrala.
Postat 05 August 2014, 12:33 de Cnc
Noul "şef" Găluţ nu ştie nici cum se scrie un proces verbal !?!
Ăştia sunt amatorii amatorului-şef !?!
Postat 05 August 2014, 10:24 de Ca®p III
Oricum, rusinea ramane!
M-am mirat acum doi ani cand am citit ca un ofiter superior de politie a acceptat sa fie sef peste niste.... intelegeti ce vreau sa spun! Oricum, ,,functia" de la primarie nu a fost una de natura sa-i faca cinste! O scuza are : nu-i nici politia, nici politistii ce ar trebui sa fie!
Postat 05 August 2014, 10:15 de ionel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON