URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Aprilie 2014, 10:41

Alduitul prezident: Cornel Popa a făcut show la Digi24

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Săptămâna trecută, preşedintele Consiliului Judeţean, invitat fiind la emisiunea "Vocile Bihorului" a lui Octavian Haragoş, a făcut show.

Dialogul se poate vedea de la un capăt la altul pe site-ul Digi24 Oradea, şi ar fi păcat să rataţi aşa ceva, pentru că bate emisiunile umoristice.

Citeşte ce expresii a folosit Cornel Popa şi vezi ce-i dedică Bihorel, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
zau asa ma !numai voi sunte-ti !
Asa e ! Numai voi sunte-ti get-beget interlopii acestui judet. Traiti din furt de lemne !? Si mai nou aciuiati prin Oradea din furt ,trafic de influenta,spaga !? Halal de ,,geti-begeti'' scuzati pluralul ,tarabe...........lui ce sunteti !
Postat 09 Aprilie 2014, 09:04 de zau
Bihorenii si VINITURILE
Daca vrea,Cornel Popa vorbeste limba romana mai corect decat multi pe care-i ridicati aici in slavi.El este insa nemultumit de prestatia multora veniti in Bihor de aiurea si care au condus orasul si judetul multi ani si de aceea isi permite ca la o emisiune de acasa sa vorbeasca si ca acasa.Noi bihorenii get-beget intelegem, cei veniti de aiurea mai putin.
Postat 09 Aprilie 2014, 07:26 de Bihorean
Iata Tara Beiusului cu ai sai vajnici locuitori fugiti de acasa la oras!
.
Postat 08 Aprilie 2014, 22:33 de Able
e chitrofonisit
e turta si oricum nea ciordel popa nu a fost treaz niciodata... apa n-a baut niciodata doar tarii:)
Postat 08 Aprilie 2014, 17:34 de ciordel popa
hoooooo
Domn presedinte, ne arata inca o data ca poate duce ridicolul la rang de arta
Postat 08 Aprilie 2014, 15:10 de Basescu
???????????
Acesta e un nou episod din serialul inceput destul de recent, Lasa-ne Cornele?
Postat 08 Aprilie 2014, 10:16 de MI Sixtus
astia sunt, ei ne conduc...
probabil ii meritam. ei nu stiu decat spaga si contracte date pentru firmele de constructii de casa. interesant ar fi si niste controale tematice de la fisc pentru c firmele care au contracte cu consiliul judetean sa vedem cum scot bani pentru spaga, oare platesc impozit pe dividende pentru banii ridicati pentru spaga ? pariez ca nu. dar de la fisc la ce sa te astepti ca si ala e politic si rapsunde la comenzi politice doar. ei amendeaza coafeze si florarii doar nu o sa verifice pe cei care incaseaza bani publici mai bien sa-i omoram pe cei mici care nu ajung la bani publici.
Postat 07 Aprilie 2014, 12:00 de oradean
Matrapazlâcuri s-au făcut destule !?!
Cele mai multe se leagă de politica liberală din perioada celor trei "crai" care au ridicat PNL Bihor pe primul loc la alegerile din 2008 încoace !?! E vorba de Bolojan, Popa şi Ţârle, ultimul fugind la PDL şi apoi la mama lui acasă, înţelegând că nu s-a făcut nimic concret, cu toţi banii învârtiţi aiurea !?! Primii doi vor totuşi să stingă ei lumina !?!
Postat 07 Aprilie 2014, 11:43 de Carp III
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON